ewt yaptım idrarda silik çizgi çıkmıştı...Daha once israr testi yapmis miydiniz? Ben bugun 12. Gun negatif cikti, daha kana baktirmadim ama moralim bozuk baya negatif cikti diye
Allah yardimcin olsun, inşallah hersey güzel gecerBenimde yarın yapılacak aşılamam inşallah
ben de sabah yaptim negatif çıktı.Daha once israr testi yapmis miydiniz? Ben bugun 12. Gun negatif cikti, daha kana baktirmadim ama moralim bozuk baya negatif cikti diye
Senin kaçinci günündü canim...ben de sabah yaptim negatif çıktı.
12. gün. test erken gebelik testiydi.Senin kaçinci günündü canim...
tebrik ederim canim. normal tabi hassasiyetle alakalıdır.merhaba kızlar
bende aşılamanın 9. günü erken gebelik testi yaptım çizgi belirgin çıktı
10. günü yani dün, normal test yaptım çok silik çıktı
normalde yarın 12. gün, kan vericem. bat a 4 gün var
erken gebelik testinde çıkıp normal testte silik çıkması normal mi ?
teşekkür ederimmtebrik ederim canim. normal tabi hassasiyetle alakalıdır.
Haydi hayirlisi bana hamilesin gibi geliyorr insallah öylesindirr benimde bugun 10.günümm cesaret edemiyorum bir türlü laborantim kan versem baktirsam iki dakkami alir ama cesaretim yok o negatifi görmeyemerhaba kızlar
bende aşılamanın 9. günü erken gebelik testi yaptım çizgi belirgin çıktı
10. günü yani dün, normal test yaptım çok silik çıktı
normalde yarın 12. gün, kan vericem. bat a 4 gün var
erken gebelik testinde çıkıp normal testte silik çıkması normal mi ?
regl belirtileri var. sabah ben test yaptim negatif zaten 12. gun bugun. olmaditeşekkür ederimm
bakalım yarın ne cıkcak zor geçti bugünler :)
sizin kaçıncı gün? belirti ağrı fln varmı
evet cikar artik ama cok zor biliyorum beklemek.Haydi hayirlisi bana hamilesin gibi geliyorr insallah öylesindirr benimde bugun 10.günümm cesaret edemiyorum bir türlü laborantim kan versem baktirsam iki dakkami alir ama cesaretim yok o negatifi görmeye
Canim ayni gun asilama oluyoruz, ben bugun oldum ins guzel sonuclar alirizBenimde yarın yapılacak aşılamam inşallah
Bende 1 de oldum şimdi eve geldim dr sana ilaç yazdımı ?Canim ayni gun asilama oluyoruz, ben bugun oldum ins guzel sonuclar aliriz
Crinone jel kullanicam canim, uzaniyorum ben , nasil gectiBende 1 de oldum şimdi eve geldim dr sana ilaç yazdımı ?
İns canim, uzaniyotum surekli ama bazi mecburu ihtiyaclari kalkip yapiyorum. Sizin her gün agri oldumu? Benim yumurtalar agriyor simdilikOluyor ağrı normal bol bol dinlenin sıcak tutun kendinizi inşallah tutar mutlu haberlerinizi bekliyoruz
İyi benim pek ağrım yok bende uzanıyorumCrinone jel kullanicam canim, uzaniyorum ben , nasil gecti
Kac yumurtaniz vardi?İyi benim pek ağrım yok bende uzanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?