- 28 Temmuz 2014
- 815
- 672
- 103
İnşaallah canım senin ve biz gibi bekleyn herkese rabbim yakın zamanda nasıp etsinİnşallah bu başlık altındaki yeni anne adayı da siz olursunuz, benim de cmtsi kontrolüm var, ayın 28 ine aşılama öngörüyor doktorum.
tebrik ederim darısı kalp atışına ve kucağınıza almaya.Merhaba canım keseyi gördük bugün iki hafta sonra kalp atışını duyacaz
sizi de tebrik ederim, hayırlısyla kucağınıza da alın inşallah.Aminn canmm insalhh.sende oylee tüm dileklerin istediklerini gerçekleşir..
Tebrik ederim, hayırlı olsun hamileliğiniz, darısı tüm isteyenlere olsun....Hastanede yarım saat yatirdilar akinti normal zaten yumurtlama döneminde olduğun için ben ilk hafta hep yattım is yapmadım arkadaşlar yardım etti baktilar bana asilama olduğum gün banyo yapmadım sonraki gün yaptım hep oturarak banyo yaptım dikkat et bence birde protein ağırlıklı beslendim haşlanmış yumurta yedim kivi yedim
Mrb cnm bende bu iğneden kullandım ama sana fazla aldırmİş 300 ml den 2 kartuş kullandım yani günde 75 ml 10 gün kullandım 19 unda aşılamam yapıldıEki Görüntüle 1720005 bu iğneyi bana yazdı doktor c.tesi günden beri kendi kendime göbekte yapıyorum bugünle birlikte 5 gün oldu yapalı yarın da kontrolüm var bakalım doktr ne diyecek
canm ben iğne kullandım beş gün yumurta büyüme problemim olmadığı için büyümüş doktor da sasirdi. İlk asilamamda hap kullanmistim. Onun adıda LETU yu...Neslicelim sen klomen mi kullandın yoksa iğne mi? 9. gün aşılama olmuşşsun galiba. Erken buyumuş yumurtan
Siz çalışıyor musunuz yoksa ev hanimi misiniz bende us yapmak istemiyorum ama ev berbat bir halde sanki yarında işe gideceğim hemşireyimTeşekkür ederim rabbim tüm isteyenlere bu duyguyu yaşatsın
Merhaba aslında Aydın'da oturuyoruz ama aşılamayı Denizli'de yaptırmıştımMrb hangi şehirdesiniz acaba sperm yıkamayı uygun yaptırmışsınİz biz 400 tl ödedik
Hamilesindir inş. canım. Var mı belırtılerin. Ve aşılama sonrası yattın mı hep?merhaba kızlar aşılamanın 12. günü kanda 2.3 çıktı sonuç bugün 14. günü evde test yaptım silik çizgi çıktı adetime 4 gün var ...
belim ağrıyo ve aniden kasık ağrım oluyo.. Ewt cnm devamlı yattım dinlendim ..Hamilesindir inş. canım. Var mı belırtılerin. Ve aşılama sonrası yattın mı hep?
12. gun kan testi kesin sonucu verir aslında ama idrarda sonradan ciktiysa acaba gec dollenme mi oldu sen doktorla gorus iatersenmerhaba kızlar aşılamanın 12. günü kanda 2.3 çıktı sonuç bugün 14. günü evde test yaptım silik çizgi çıktı adetime 4 gün var ...
Canim sen hamilesin bence, yoksa deger benim 0.5 falan cikiyo, test yaptirdigin sirada yeni yukselmeye baslamistir belki.belim ağrıyo ve aniden kasık ağrım oluyo.. Ewt cnm devamlı yattım dinlendim ..
bence de gitmene gerek yok, ben de gitmemiştim kontrole. zaten doktorlar genelde kontrole çağırmıyor.Kızlar nasılsınız benim ilk aşılama tutmadı malum bu ay gitmedim tekrar doktora adetin beşinci günü bugün acaba kontrole gitmem gerekiyor mu tekrar ikinci aşılamayı sömestr tatilinde düşünüyoruz ondan gitmedim doğru mu yaptım tekrar kontrole gitmemekte bilemedim
Daha once israr testi yapmis miydiniz? Ben bugun 12. Gun negatif cikti, daha kana baktirmadim ama moralim bozuk baya negatif cikti diyemerhaba kızlar aşılamanın 12. günü kanda 2.3 çıktı sonuç bugün 14. günü evde test yaptım silik çizgi çıktı adetime 4 gün var ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?