Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Tebrik ederim, hayırlı olsun hamileliğiniz, darısı tüm isteyenlere olsun....

Eki Görüntüle 1720005 bu iğneyi bana yazdı doktor c.tesi günden beri kendi kendime göbekte yapıyorum bugünle birlikte 5 gün oldu yapalı yarın da kontrolüm var bakalım doktr ne diyecek
Mrb cnm bende bu iğneden kullandım ama sana fazla aldırmİş 300 ml den 2 kartuş kullandım yani günde 75 ml 10 gün kullandım 19 unda aşılamam yapıldı

Ben özelde ogretmenlik yapıyordum nisandan bu yana çalismiyorum stres yaşamak istemedim bebek için tedaviler dinlenmek istiyor bence zaten sonunda kavustum bebisi me, rapor al sende yada temizlikci tut yada akraban arkadaşın yokmu yardım etsinler benim eşim çok yardım etti

Arkadaşlar aşılamamın 5. Günü evde gebelik testleri vardı öylesine yapayım dedim 2. çizgi silik çıktı ilaçların etkisi varmıdır bu kdr erken belli olmaz sanırım

maalesef çatlatma iğnesinin etkisi devam ediyor canım. erken yapmışın. inşallah vakti geldiğinde de görürsün çift çizgiyi

merhaba kızlar aşılamanın 12. günü kanda 2.3 çıktı sonuç bugün 14. günü evde test yaptım silik çizgi çıktı adetime 4 gün var ...

merhaba kızlar aşılamanın 12. günü kanda 2.3 çıktı sonuç bugün 14. günü evde test yaptım silik çizgi çıktı adetime 4 gün var ...
12. gun kan testi kesin sonucu verir aslında ama idrarda sonradan ciktiysa acaba gec dollenme mi oldu sen doktorla gorus iatersen

Kızlar nasılsınız benim ilk aşılama tutmadı malum bu ay gitmedim tekrar doktora adetin beşinci günü bugün acaba kontrole gitmem gerekiyor mu tekrar ikinci aşılamayı sömestr tatilinde düşünüyoruz ondan gitmedim doğru mu yaptım tekrar kontrole gitmemekte bilemedim

belim ağrıyo ve aniden kasık ağrım oluyo.. Ewt cnm devamlı yattım dinlendim ..
Canim sen hamilesin bence, yoksa deger benim 0.5 falan cikiyo, test yaptirdigin sirada yeni yukselmeye baslamistir belki.

bence de gitmene gerek yok, ben de gitmemiştim kontrole. zaten doktorlar genelde kontrole çağırmıyor.

Daha once israr testi yapmis miydiniz? Ben bugun 12. Gun negatif cikti, daha kana baktirmadim ama moralim bozuk baya negatif cikti diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…