Merhaba canım keseyi gördük bugün iki hafta sonra kalp atışını duyacazAminn insalhh hep dualarimdasiniz
Mrb hangi şehirdesiniz acaba sperm yıkamayı uygun yaptırmışsınİz biz 400 tl ödedikCanım benim ilaçları devlet ödedi o yüzden ilaçlar 80 tuttu 400 aşılama 120 sperm yıkama hastane masrafı muayene falan hepsi 1000 lira falan oldu
Benim mide bulantilari başladı baş ağrısı yapıyor kaç kilosun? Ben 56.5 bakalım ne kadar kilo alacam doktor 28 ağustosta dedi dogumEvt bu ay öğrendim canm.ama belirti yaşama dim desem inanirmisin çünkü ağır grip geçirdim.asılmadan sonra..her yerim hep AĞRIDI sadece gouslerde aşırı hassasiyet vardı..
Valla benm hepp zayiftimm insalhh şimdi kilo alırım da mutlu olurumKızlar maaşallah nekadar zayıfsınız :)
Beni 5 gün ablam evinde baktı hiç yerinden kalmadim eve gelince bir iki gün akintim oldu ama çok olmadı.sonra evime geldim kendimi hiç yormadim..11.günde öğrendim canm ama dinlenmek cokk önemliP pelin00 veNeslicelim kızlar aşılama sonrası nekadar uzandınız hastanede. Eve geldiğinizde herhangibir akıntı oldu mu? Evde sürekli uzandınız mı ? Bende cuma günü olucam inş. aşılamayı.
5 gün iyi dayanmaşsın canım ama çok şükür tutmuş. İnşaallah sağlıkla alırsın kucağına bebeişiniBeni bes
Beni 5 gün ablam evinde baktı hiç yerinden kalmadim eve gelince bir iki gün akintim oldu ama çok olmadı.sonra evime geldim kendimi hiç yormadim..11.günde öğrendim canm ama dinlenmek cokk önemli
İnşaallah canım inşaallahAminn canmm insalhh.sende oylee tüm dileklerin istediklerini gerçekleşir..
Hastanede yarım saat yatirdilar akinti normal zaten yumurtlama döneminde olduğun için ben ilk hafta hep yattım is yapmadım arkadaşlar yardım etti baktilar bana asilama olduğum gün banyo yapmadım sonraki gün yaptım hep oturarak banyo yaptım dikkat et bence birde protein ağırlıklı beslendim haşlanmış yumurta yedim kivi yedimP pelin00 veNeslicelim kızlar aşılama sonrası nekadar uzandınız hastanede. Eve geldiğinizde herhangibir akıntı oldu mu? Evde sürekli uzandınız mı ? Bende cuma günü olucam inş. aşılamayı.
Peki doktor mu dedi banyo yapma diye? Acaba gusul abdesti gerekiyor mu aşılama sonrasıHastanede yarım saat yatirdilar akinti normal zaten yumurtlama döneminde olduğun için ben ilk hafta hep yattım is yapmadım arkadaşlar yardım etti baktilar bana asilama olduğum gün banyo yapmadım sonraki gün yaptım hep oturarak banyo yaptım dikkat et bence birde protein ağırlıklı beslendim haşlanmış yumurta yedim kivi yedim
P pelin00 veNeslicelim kızlar aşılama sonrası nekadar uzandınız hastanede. Eve geldiğinizde herhangibir akıntı oldu mu? Evde sürekli uzandınız mı ? Bende cuma günü olucam inş. aşılamayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?