Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Evt bu ay öğrendim canm.ama belirti yaşama dim desem inanirmisin çünkü ağır grip geçirdim.asılmadan sonra..her yerim hep AĞRIDI sadece gouslerde aşırı hassasiyet vardı..

Evt bu ay öğrendim canm.ama belirti yaşama dim desem inanirmisin çünkü ağır grip geçirdim.asılmadan sonra..her yerim hep AĞRIDI sadece gouslerde aşırı hassasiyet vardı..
Benim mide bulantilari başladı baş ağrısı yapıyor kaç kilosun? Ben 56.5 bakalım ne kadar kilo alacam doktor 28 ağustosta dedi dogum

Migde bulantısı yok canm şuan bi problem yok ama arada bi kasiklarima ağrı giriyor çok ayakta kalınca.kilom 52 bakalım ben gidince doktor ne dicek canm

Beni bes
Beni 5 gün ablam evinde baktı hiç yerinden kalmadim eve gelince bir iki gün akintim oldu ama çok olmadı.sonra evime geldim kendimi hiç yormadim..11.günde öğrendim canm ama dinlenmek cokk önemli

Beni bes

Beni 5 gün ablam evinde baktı hiç yerinden kalmadim eve gelince bir iki gün akintim oldu ama çok olmadı.sonra evime geldim kendimi hiç yormadim..11.günde öğrendim canm ama dinlenmek cokk önemli
5 gün iyi dayanmaşsın canım ama çok şükür tutmuş. İnşaallah sağlıkla alırsın kucağına bebeişini

Benim 15. güne denk geliyo aşılama. Klomen kullandım bende. Kaç yumurtan vardı büyüklüğü nekadardı?

Hastanede yarım saat yatirdilar akinti normal zaten yumurtlama döneminde olduğun için ben ilk hafta hep yattım is yapmadım arkadaşlar yardım etti baktilar bana asilama olduğum gün banyo yapmadım sonraki gün yaptım hep oturarak banyo yaptım dikkat et bence birde protein ağırlıklı beslendim haşlanmış yumurta yedim kivi yedim

Peki doktor mu dedi banyo yapma diye? Acaba gusul abdesti gerekiyor mu aşılama sonrası

Doktor demedi ama insan kendi kendisinin doktorudur zaten kahve lekelenme vardı o gün özürlü oluyorsun sabahında yapmadım. yumurtam catlasin diye aç karnına sumak li sogan yedim yarın gittiğimde catlamis ti yani catlatma ya gerek kalmadı hemen catladigi ni görünce 2 saat sonra asilama oldum öyle 36 saat sonra yapmadik ama bu kürü 18_22 arası yapın benim 19 du

Daha önce klomen kullandınız mi bana yaramadı bir kere öyle vermişti 1 kerede asilamada kist yapti hızlı büyüyor bana yaramadı inşallah sizde yapmaz

İnşallah bu başlık altındaki yeni anne adayı da siz olursunuz, benim de cmtsi kontrolüm var, ayın 28 ine aşılama öngörüyor doktorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…