Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Himm anladim benim de 7.gün aramızda bisey yok..ayın 14unde doktor çağırdı kan testi yapcakmis gitsemmi gitmesemmi bilemedim.ilk asilamamda kan testi yaptık çıkmadı.cokk üzüldüm.. Bu sefer adet tarihini beklim diyorum sizce napimm

Çok şiddetli ağrın olmazsa bekle bence benim ilk asilamamda çok ağrı oldu anladım sorun olduğunu 5 tane kist olmuştu 2 ayda ancak gitti klomen yapti

Ahh o klomen yokmuuu ilk tedaviye başladığımda içtim doktor kontrolünde kullandım....kist yaptı içime kanama yapmış ameliyat oldumm...ocak ayında...kabus gibi günler.iyiki sizin kistlerr kaybolmuş Allahtan...

Çok geçmiş olsun benimde çok agrilarim oldu kaç kere acillik oldum 7 cm kadar çıkmıştı çok şükür gitti testere dişli aslan pencesi içtim çok faydalı oldu

Evet karnından baktı rahminde kalın dedi yumurtanda çatlamış..iyi gözüküyor dedi su bi kaç gün yorulma dedi.bakalım belki ayın 14unde kendi evimin orda bi kan testi yaparım...ilkinde hayal kırıklığı olduğu için...biraz kararsizim

Çok zor ya benimde 14 ünde yaptirmam lazım 12 gün sonra gel dedi 15 inde yaptiririm heralde

Is yapiyormusun ben yapmıyorum bu sefer battaniyenin altında yatıyorum oturuyorum sıcak tutuyorum kendimi

İlk beş gün ablamda kaldım yattım ama evimdeyim iki gündur mecbur yapıyorum ama Dinleniyorum...Valla kaderimizde varsa tüm ev işini de yapsak olur...ama yoksa hep yatsak ne fayda... İnslhh olur... Kendinize iyi bakın yormayinn....iyi gecelrrr

Ben de 1 hafta sonra falan adet olucam, sonra insallah basliyoruz asilama icin ilaclara, Allah hepimizin yardimcisi olur insallah. Bi liste olusturuldu mu acaba, varsa bi liste beni de ekleyin lutfen, yoksa da konu sahibi olustursa cok iyi olur, heyecanimizi burdan paylasiriz. Insallah cok guzel haberler veririz birbirimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…