Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bugun catlatma iğnesi oldum yarın aşılama yaptırıcam progrston verdi doktor kullanan varmı yan etksi varmı günde 3 dafe bide aksamdan 1 tane içsem mi
Ben kullanıyorum progestan daha dün başladım şimdilik pek bi yanetkisi yok ama benim dr ağız yoluyla değil fitil gibi kullanmamı önerdi ağız yoluyla kullanınca baş dönmesi falan yapıuomuş .

O kadar hatırlamıyorum ama ara ara olmuştu bel ağrısı sol kasik agrisi çok fazla ağrın varsa diğer yumurtalarin catlamistir

O kadar hatırlamıyorum ama ara ara olmuştu bel ağrısı sol kasik agrisi çok fazla ağrın varsa diğer yumurtalarin catlamistir
Canmm merhaba nasıl gidiyo hamilelik benim çok kotu bulantı kusma ölüyorum..doktora gittik bugün kalp atışını duyduk gözlerim doldu.sen naptin gittinmi tekrar doktora canm...

Sabahları midem bulanıyor başım ağrıyor sürekli çok sevindim senin adina, doktor bizi haftaya çağırdı ama benim ilacim bitti ondan başkasına yazdiramiyoruz. kaç günlük olmuş benimki duyulur mu acaba?

Doktor demedi ama senle ikimiz 6 buçuk haftalığız canm duyulur tabi.bide sen haftaya gidecekmis sin daha büyük gözükür sana resmini atardim ama buradan yollamasını bilmiyorum canm azda olsa gözüküyor.

Pek yok yaa iyimi kotumu anlamadım arada bi çok hafif ağrı giriyo onun dışında bisey yok sende ne var ne yok.
bende bugun kasık agrısı oldu, dün hiç bişeyim yoktu. Bılmıyorum bende canım belirtisiz hamıle kalan da var hiç belırtı yasamadan hamıle kalan da. Crinone jel kullanıyomusun ben kullanıyorum acaba o mu agrı yaptı

Doktor demedi ama senle ikimiz 6 buçuk haftalığız canm duyulur tabi.bide sen haftaya gidecekmis sin daha büyük gözükür sana resmini atardim ama buradan yollamasını bilmiyorum canm azda olsa gözüküyor.
Renkli çıktıda altta yazıyor kaç haftalik olduğu ona bakabilirmisin

Geçen hafta 4 hafta 3 gün yazıyordu yarın 5 hafta 3 oluyor ama doktor haftaya gel dedi ben ilaç yazdiracam belki durulmaz seninki aşılaman benden erken olduğu için önden gidiyor olabilirsin

Geçen hafta 4 hafta 3 gün yazıyordu yarın 5 hafta 3 oluyor ama doktor haftaya gel dedi ben ilaç yazdiracam belki durulmaz seninki aşılaman benden erken olduğu için önden gidiyor olabilirsin
Ama sadece iki gün erken yaptırdım senden asilamayi 10 gün önce doktora gittigimde beş haftalık dedi..şuan 6 buçuk oluyo canm sende yeni 6 yı doldurmuş oluyosun.

Doktor günde 1 mm buyur dedi yaklaşık 25 mm olunca duyarız dedi ilaç yazdiracagim için gidiyorum yoksa haftaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…