- 28 Temmuz 2014
- 815
- 672
- 103
Canim 9. Gun kanda bile çıkmaz çok erkenBugün 9. Gün idrar testi yaptım ama ultra erken olandan negatif çıktı 2. Aşılamam da negatif bu durumda
Ben de ilk aşılamamı 9 aralıkta yaptırmıştım ama 11. Gün adet oldum şimdi ikinci aşılamayı yaptıracam adet dönemimi bekliyorum bir umut Can'ım ilk aşılamada genelde çoğu kişi negatifi görüyor ben de o yüzden ikinciyi deneyecem Allahtan Ümit kesilmez biz elimizden geleni yapalım tevekkül Allahtan inşallah hepimiz burada Mutlu haberler veririz Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın evlat hasretiyle yüreğimizi yakmasın hepiniz dualarımdasınızKızlar ben 15.gün kan testi yaptırdım ve negatif yani hamile değilim bugün 18.günüm 3 güne kadar adet olucam şimdi onu bekliyorum 2.aşılama konusunda çok kararsızım
Amin inşAllah bende çok dua ediyorum dediğin gibide çok düşünüyorum yarın doktora gidicem konuşalım bakalım o ne dicek her şerde bir hayır vardır Allah büyük inşAllah hepimiz dediğin gibi Mutlu haberi veririzBen de ilk aşılamamı 9 aralıkta yaptırmıştım ama 11. Gün adet oldum şimdi ikinci aşılamayı yaptıracam adet dönemimi bekliyorum bir umut Can'ım ilk aşılamada genelde çoğu kişi negatifi görüyor ben de o yüzden ikinciyi deneyecem Allahtan Ümit kesilmez biz elimizden geleni yapalım tevekkül Allahtan inşallah hepimiz burada Mutlu haberler veririz Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın evlat hasretiyle yüreğimizi yakmasın hepiniz dualarımdasınız
canım benim sabah namazında aşırı basınçlı kasık ağrım oldu kıvrandım 20 dk sürdü sonra geçti onun dısında bugun rahatım bi belirtim yok. 11. gün kan testi yapmayı düşünüyorum ama nedense umudum yoknurcan4419 nasılsın belirtin var mı benim arada kasık ağrısından başka belirtim yok .sen testi ne zamn yapacaksın?
Amin canım biz sık değil sadece 1 kez yaptık olursa 1 kereden de olur yumurta çatlamasından sonra ilişkinin anlamı yok iyi değerlendir sonra beklemeye koyul hadi bakalım hayırlısı tüm arkadaşlara yeni yıl hediyesi olarak bebiş duasıyla dualaşalım inşaAllah :)bende dün doktora gittin yumurtalarım çatlamış dedi doktr hamiş olursun inş.dedi çalışmalara günlük hayatta yaptığın gibi devam et dedi bakalım bu yeni yıl inşallah hepimize uğurlu gelir hepimiz dilediklerimize ALLAH kavuşmayı nasip eder inşallah
Yaa benimde pek yok umudum artık Rabbim bilir hayırlısı olsun inşallah ben test yaptırmaya bile korkuyorum öyle çok gördüm ki negatifi.senin kaçıncı aşılama bide ne kadardır istiyosun bebiş?canım benim sabah namazında aşırı basınçlı kasık ağrım oldu kıvrandım 20 dk sürdü sonra geçti onun dısında bugun rahatım bi belirtim yok. 11. gün kan testi yapmayı düşünüyorum ama nedense umudum yok
Canım ilk aşılamam ve 1,5 yıldır istıyorum bir dusuk oldu sonra bırdaha olmadı. İnşalllah Rabbim gönlümüze göre verir. Umutsuzluğa kapılma canım olur yada olmaz Rabbım bılır herseyın hayırlısını versın zor bir imtihanYaa benimde pek yok umudum artık Rabbim bilir hayırlısı olsun inşallah ben test yaptırmaya bile korkuyorum öyle çok gördüm ki negatifi.senin kaçıncı aşılama bide ne kadardır istiyosun bebiş?
Sen ne zamandir bekliyosun canmYaa benimde pek yok umudum artık Rabbim bilir hayırlısı olsun inşallah ben test yaptırmaya bile korkuyorum öyle çok gördüm ki negatifi.senin kaçıncı aşılama bide ne kadardır istiyosun bebiş?
Benim 5 yıl oldu bu 2.aşılamam inşallah son olur bebeğim gelirSen ne zamandir bekliyosun canm
Benim 8. Gunum ilk asilamam. Hic bi belirtim yok gogus hassasiyeti disindaHepimize merhaba kızlar. Kimler kaçıncı gününde bir de şu aşılama gününü sayıyor muyuz? Sayıyorsak benim 10. gün ve ikinci aşılamam.
İnsallah canim. Benim de hic belirtim yok bugun yaa umudumu yitirdim bendeBenim 5 yıl oldu bu 2.aşılamam inşallah son olur bebeğim gelir
Hiç belirtim yok hem de hiç. İlk aşılamada göğüslerim acıyordu adete bir iki gün kala geçti ve adet oldum. Bu sefer hiç bir belirti yok sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.Benim 8. Gunum ilk asilamam. Hic bi belirtim yok gogus hassasiyeti disindasenin varmi agrin belirtin vs
Hayırlısı olsun inşallah elimizden bisey gelmez.Rabbim sabır versin hem adetimizi görmeden ümitsizlige kapilmayalim belki yüzümüz gülerİnsallah canim. Benim de hic belirtim yok bugun yaa umudumu yitirdim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?