Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar bende salı günü yaptirdim aşılama bugün gebelik testi yaptım erken gebelik testlerinden negatif çıktı umitlerim soldu ya olsa çıkmaz miydi
Merhaba ben de size diğer başlıkta yazmıştım ama aralık ayı için başlık varmış sonradan gördüm. Sizden bi gün sonra oldum aşılamamı benim de 2. Oluyor bu aşılama. Ama çok erken test yapmışsınız erkenden moralinizi bozmayın. Ben de iki senedir uğraşıyorum çok test yaptım evde önceleri. Ama geçen aşılamada tutum kendimi ilk kez ve çok iyi oldu en azından negatifi görüp de günler öncesinden üzülmeye başlamamış oldum bu sefer :) Zaten önemli olan ille de olması değil hayırlısı ile güzellikle olması birbirimize destek olalım. Uzun yazdım ama içimden geldi çünkü insan kendisiyle aynı şeyi yaşayan birisiyle konuşmaya ihtiyaç duyuyor böyle bir dönemde. :)

Aynen zaman durdu sanki ya çok negatif gördüm brnde sizin gibi evet sanırım erken test oldu ama pozitif görmek nasip olur bizede iğne mi kullandiniz siz klomen mi

Klomen kullandım sonrasında ovitrelle çatlatma. Sen Nasıl bi süreç izledin canım. Ve moralini de bozma zaten bir haftada idrarda çıkmaz laboratuvarda yaptırsan bile. Sen o testi yapmamış say kendini.

Aynen zaman durdu sanki ya çok negatif gördüm brnde sizin gibi evet sanırım erken test oldu ama pozitif görmek nasip olur bizede iğne mi kullandiniz siz klomen mi
Klomen kullandım sonrasında ovitrelle çatlatma. Sen Nasıl bi süreç izledin canım. Ve moralini de bozma zaten bir haftada idrarda çıkmaz laboratuvarda yaptırsan bile. Sen o testi yapmamış say kendini.

Canim günde iki klomen ve ovitrelle kullandım bende canim 2 yumurtam vardı cumartesi büyüğü 16mm dı pazartesi yaptirdim ovitrelle salı aşılamam oldu ama okuduysan bazı tahlilsizlikler yaşadım spermler dışarıda bekledi 10 -15 dk sonra yapıldı falan benim diğer aşılama tutmadı sonrasında kendiliğinden hamile kaldım sna o da kürtaj oldum kalp atışı alınamadı 31 yasindayim 2 yıllık evliyim ben yaş beni korkutuyor sadece

Aynı
aynı yaştayız ben de 31 yaşındayım ama yaşını takma ben takmıyorum hormon değerleri düzgün ise takma hiç. çevremde 45 yaşında dahi anne olanlar var :) hem bak sen bir kez hamile kalmışsın demekki oluyor diye düşün ben onu görmeyi bırak adetim dahi geçikmedi şu iki yılda :) benim de aynı dozda ilaç ile iki yumurta vardı. Ve hatta inanmayacaksın ama bizim de spermler yarım saate yakın beklemek zorunda kaldı erken hazırlanmış bize verilen saate göre Nasıl oluyorsa artık. Ama umudumuzu kaybetmeyelim yine de. Sizin sebep belli mi canım . Biz de sebepsiz infertilite var diyor doktor.

Aslında bir neden yok olursun diyor dr lar eşinin sperm sayisi falan normal miydi senin benim eşim varikosel ameliyati falsn oldu

Aslında bir neden yok olursun diyor dr lar eşinin sperm sayisi falan normal miydi senin benim eşim varikosel ameliyati falsn oldu
Değerleri normaldi canım en başından beri ama olmayınca olmuyor işte olacağı varsa da uzaktan kapıyor millet neredeyse. İnsan inanamıyor kaza ile hamiş kaldım diyene bunca uğraşırken biz.

Değerleri normaldi canım en başından beri ama olmayınca olmuyor işte olacağı varsa da uzaktan kapıyor millet neredeyse. İnsan inanamıyor kaza ile hamiş kaldım diyene bunca uğraşırken biz.
Aynen ya ceketini assa hamle kalıyorlar insanlar bizde mi bir sorun var acsba

Aynen ya ceketini assa hamle kalıyorlar insanlar bizde mi bir sorun var acsba
Tabiki yok çünkü herşeyin bir zamanı var nasibimiz Allah'ın ol emrinde. İnancını umudunu sağlam tut. Yoksa sabretmek çok zor. Bir haftamız kaldı bakalım sabır

Tabiki yok çünkü herşeyin bir zamanı var nasibimiz Allah'ın ol emrinde. İnancını umudunu sağlam tut. Yoksa sabretmek çok zor. Bir haftamız kaldı bakalım sabır
Rabbim ol derse hersekilde olur rabbim hayirli sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün aklı salim olanını nasip etsin bu asilsmalarimizda bahanesi olsun inşallah

Rabbim ol derse hersekilde olur rabbim hayirli sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün aklı salim olanını nasip etsin bu asilsmalarimizda bahanesi olsun inşallah
Aynen canım bunlar sebepler işte sebeplere dokunuyoruz bakalım hangisi tutacak. Bu bekleyiş de garip bi şekilde hoşuma gitmeye başladı sonuçta sağlığımız yerinde çok şükür :) bak bir gün daha bitti :))

Ben tatvanlıyım canım biz ilişki yasağını deldık dua edinde sorun olmaz inşallah aşılama iptal olunca çok üzüldüm yapacak birşey yok :)
ALLAH ın izniyle inşallah senin ve isteyen bizler gibi bütün arkadaşlarımızın dilekleri kabul olur ve sağlıklı bir şekilde bebişlerini kocaklarına almayı nasip eder GÜZEL ALLAH IM

benimde bugün kontrol var bakalım dok.ne diyecek geçen çarşamba gittiğimde aşılmama yapılamaz dediği için bir gün ara ile ilişki önerdi inşallah işe yaramıştır

Ben jel kullanmıyorun dr progastan hap olarak verdi

Bugün 9. Gün idrar testi yaptım ama ultra erken olandan negatif çıktı 2. Aşılamam da negatif bu durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…