Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Senin az kalmış allah yardimcin olsun benim aynı 28 agustos doğum 6 kilo aldım inşallah fazla almam bendede gastrit oldu midem deki gaz ağzımdan çıkıyor birde geceleri çok terliyorum

Nerde doğum yapacağım da belli değil memleketteyim esim gitti görev yerine Tayin de belli olmadi o gelmeden dogurmam inşallah valla evimi kuramadim ne yapacağım bilmiyorum.

Nerde doğum yapacağım da belli değil memleketteyim esim gitti görev yerine Tayin de belli olmadi o gelmeden dogurmam inşallah valla evimi kuramadim ne yapacağım bilmiyorum.
EŞİN NE İŞ YAPIYOR CANIM BENİM RABBİM YARDIMCIN OLSUN EN ÇOK BÖYLE ZAMANLARDA İNSAN EŞİNE İHTİYAÇ DUYUYOR ÇÜNKÜ NAZIMIZ ARTIK TEK EŞLERİMİZE GEÇİYOR

Esim polis evet ya zaten duygusalsin bu dönemde bebegin eşyalarida doğuda kaldı 1 aydır bekliyoruz aciklanmadi strese giriyorum insanın kendi evi gibi olmuyor kaynana yanında annelerin yanında kendi duzenimi arıyorum bana dua et bir an önce aciklansin

RABBİM HAYIRLISIYLA EŞİNE YUVANA KAVUŞTURSUN SENİ BİTANEM ÇOK ZOR RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN İNSAN EVLENDİKTEN SONRA BABA EVİ BİLE ONA YABANCI OLUR EVİNDE OLDUĞUMUZ KADAR HİÇBİR YERDE RAHAT EDEMEYİZ EVLENDİKTEN SONRA HAYIRLISI İLE İNŞALLAH EN YAKIN ZAMANDA BELLİ OLUR TAYİNİ CANIM BENİM İNŞALLAH HAYIRLISIYLA DOĞUMUNA EVİNDE GİRERSİN

Aşilar biraz agir tutuyo canim ikinci doz beni maf etti ateş kusma amannn dikatt et derim...adet tarihine gelince cok degisti benim..doktor karnin küçük ama bebisin cok iyi 11 gün önde gidiyor diyo...bu sayfada 29 haftalik gozukuyorum ama aslinda iki gün sonra 30 bitiyor Rabbim sağ sağ âlim kucagimiza almayi nasip eder insalhh zaman öyle yda böyle agrili veya agrisiz geçiyor

Amin inşallah herseyin hayırlısı rabbim nasıl isterse öyle olur beklemekten başka çarem yok, hepimiz sağlıklı dogumlar yaparız insallah

BENİM ÜLSERİM VAR DİYE RESMEN CAN ÇEKİŞİYORUM MİDE YANMASI BULANTI KUSMALAR HERGÜN DEVAM EDİYOR HİÇ GEÇMEDİ ZATEN ÇOĞU YEMEĞİDE YİYEMEZ OLDUM SU PEK İÇEMİYORUM İÇTİM Mİ ZOR LAVABOYA YETİŞİYORUM TAKİ MİDEMDEN KAN AKANA KADAR KUSUYORUM NE YAPACAĞIMI BİLEMİYORUM

Nasılsın? Nasıl gidiyor? ben bir iyiyim bir kotuyum aşağı egilemiyorum batiyor bazende daha iyi oluyorum Karnım büyüdü bayagi ne yaptin kontrole gittinmi? İlaç kullaniyormusun?

Nasılsın? Nasıl gidiyor? ben bir iyiyim bir kotuyum aşağı egilemiyorum batiyor bazende daha iyi oluyorum Karnım büyüdü bayagi ne yaptin kontrole gittinmi? İlaç kullaniyormusun?
Canim merhaba tesadüfen maillere baktim mesajini gordum... Canim iyi değilim iki kere acile gittim bebek asagi baski yapmis..erken doğum riskin var dedi doktor ve 1 cm acilmam varmis...morelim sifir..kendi doktor izindeydi.yarin kontrole gidicem bakalim ne dicek.

ALLAH YARDIMCIN OLSUN CANIM BENİM İNŞALLAH HERŞEYİN HAYIRLISI OLUR HAYIRLISIYLA BEBİŞİNİ KOCAĞINA ALIRSIN İNŞ.YANILMIŞTIR ÖYLE BİŞEY YOKTUR ÇÜNKÜ DAHA 2 AY KADAR BİR SÜRE VAR GİBİ

Allah yardimcin olsun canim ama açılma varsa bebek gelir inşallah sağlıcakla kucağına alırsın
Amin canım insalhh.dun doktora gittik..bebek gayet iyi açilmaya da kafaya takma dedi amaaaaa bebek asaği daymis bayaği ondan erken doğum riski var mis progestan verdi..bu arada teyzeleri 2.420 gr...boyumuzda 45 cm olmuş...doktor masalhh dedi

Ooo maşallah benim pazartesi günü 1700 grdi. seninki tombis olacak olsun büyük bebege bakması iyi olur. hiç uyuyamaz oldum çok rahatsız oluyorum

Ooo maşallah benim pazartesi günü 1700 grdi. seninki tombis olacak olsun büyük bebege bakması iyi olur. hiç uyuyamaz oldum çok rahatsız oluyorum
Ayy canim bende uyuyamiyorm...geceleri bir sicaklaiyorum ki sorma nerde günde 3 kere duş yapi yorum bide bebek sertlesiyo toplaniyo...sicaklarda çok zormus.Rabbim Yardimcimiz olsun..bi sayfada 32 haftalik gozukuyorum ama bugun 33 haftam bitti şükür

Allah yardimcin olsun canim ama açılma varsa bebek gelir inşallah sağlıcakla kucağına alırsın
Canim merhaba nasilsin yeni havadislerim var gecen ptesi doktora gittim.bebek iyice kanala yerleşmiş dedi.iki hafta sonra gel doğum olabilir dedi bende ağustos un 1ine randevu aldim..gittiğimde 37+2 oluyorum şükür kilosu 3100 boyunda 50 cm cikti dua et ne olur hayirlisla kucagima saglikli alayim kizimi

Allah yardimcin olsun canim sezeryan mı olacak?benim daha küçük bebis 2500 gr olmuş normal gidiyor aşağı donmus erken doğum gözükmüyor yine agustos sonu olacak erken gelmezse

Allah yardimcin olsun canim sezeryan mı olacak?benim daha küçük bebis 2500 gr olmuş normal gidiyor aşağı donmus erken doğum gözükmüyor yine agustos sonu olacak erken gelmezse
Bugun yine gittim acilen canim bebek kasiliyor diyo.serum verdi. Nst de biraz sanci vardir ama cok değil...haftada bir kontrol var artik..benimki ağustos sonu bulmaz normal doğum olacak ...bebek. Bayagi asagida çünkü hayirlisiyla valla canim Rabbim Yardimcimiz olsun

Merh
ALLAH YARDIMCIN OLSUN CANIM BENİM İNŞALLAH HERŞEYİN HAYIRLISI OLUR HAYIRLISIYLA BEBİŞİNİ KOCAĞINA ALIRSIN İNŞ.YANILMIŞTIR ÖYLE BİŞEY YOKTUR ÇÜNKÜ DAHA 2 AY KADAR BİR SÜRE VAR GİBİ
Merhabaa canlarrr pelin arkadasimada merhaba bu sayfada aşilama yaptirdigimizda birbirimizle sorunlarimiz umutlarimizi paylastikk....çok keyif aldim Allah hepinizden razi olsun.. Bugun son gün. Yarin doğuma gidiyorum.....RABBİM Yardimcimiz olsun bana dua adin sağ salim kavusayim melegime....Rabbim tüm isteyen herkese bu duyguyu yasatsin aminnnn

hayırlısıyla gir çık rabbim bir avızda çıkarmayı nasip etsin normal mi sezeryen mi kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…