Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bana decavit verdi 12 vitamini içeren bir ilaç içiyorum yeni bir kilo aldım inşallah az kiloyla bitirecem
inşallah fazla kilo almayız :) bebişler sağlıklı olsunlar RABBİMİN izniyle ama kilolarda çok olmazsa güzel olur:)

İyim ben canim sagolasinn...gobuş büyütmeye ve kilo almaya devam evdeki tartim eğer doğruysa 10 kilo almisim....sende durumlar nasıl bebeğini hissediyor musun... Bizimkisi içerde halay çekiyor galiba
bende 3 kilo aldım kuzum sadece açıktığım zaman sanki bağırsaklarım çekiliyor gibime geliyor başka bişey daha hissetmedim:)

hamiş öncesi 53 kiloydum hamişlikte 2 kilo verdim bulantılardan dolayı şimdi 56 kiloyum kuzum nasıl hesap yapmam gerrek kafam karıştı :):)

İYİ GİDİYOR KUZUM SADECE MİDE RAHATSIZLIĞIM OLDUĞU İÇİN ONDA BİRAZ SIKINTI OLUYOR BENDE DAHA YENİ AŞI KAYDIMI YAPTIM BUGÜN DE TETENOS AŞISI OLDUM DOKTOR NEDEN BU KADAR GEÇİKTİN DEDİ BENDE BİLMİYORDUMDEDİM

BEBİŞİMİZİN KİSTİDE GEÇMİŞTİ ÇOK ŞÜKÜR BUGÜN ONUN İÇİNDE KONTROLÜM VARDI BİTMİŞ DEDİ DOKTOR ÇOK ŞÜKÜR:)

KAÇ KİLO OLDUNUZ CANLAR BEN BUGÜN TARTILDIM 57 OLMUŞTUM 4 KİLO ALMIŞIM:)

BENİM AZ BİR AĞRI VAR ŞİMDİ SOL KOLUMDA AMA AKŞAMA DOĞRU YÜKSELİR DİYORLAR İŞ YERİNDEKİ ARKADAŞLAR

Canm merhaba ben şuan kontrole geldim doktoru bekliyorum asiri sirt agrim var..Maf etti beni.bakalim simdi bebis nasil kaç gram olmuş merak ediyorum
benimde belin iki gündür ağrıyor hiç uyuyamıyorum bide bebişimizde 450 gr dedi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…