in.ten hasablıyom hesaplama yerinden tam 18 hafta dolmuş gözüküyor 19 haftaya giriş oluyor gözüküyorİyi canm masalhh benimde burdaki yle aynı değil 21+6 yım yarım 22.haftam doluyo
inşallah fazla kilo almayız :) bebişler sağlıklı olsunlar RABBİMİN izniyle ama kilolarda çok olmazsa güzel olur:)Bana decavit verdi 12 vitamini içeren bir ilaç içiyorum yeni bir kilo aldım inşallah az kiloyla bitirecem
İyim ben canim sagolasinn...gobuş büyütmeye ve kilo almaya devam evdeki tartim eğer doğruysa 10 kilo almisim....sende durumlar nasıl bebeğini hissediyor musun... Bizimkisi içerde halay çekiyor galibaarkadaşlar nasılsınız durumunuz nasıl:)
bende 3 kilo aldım kuzum sadece açıktığım zaman sanki bağırsaklarım çekiliyor gibime geliyor başka bişey daha hissetmedim:)İyim ben canim sagolasinn...gobuş büyütmeye ve kilo almaya devam evdeki tartim eğer doğruysa 10 kilo almisim....sende durumlar nasıl bebeğini hissediyor musun... Bizimkisi içerde halay çekiyor galiba
Anladim canim bende öyle valla aciktigimda gözüm birsy görmüyor... Ama ben zayiftimm kilo almak istiyordum..iyi oldubende 3 kilo aldım kuzum sadece açıktığım zaman sanki bağırsaklarım çekiliyor gibime geliyor başka bişey daha hissetmedim:)
Anladim canim bende öyle valla aciktigimda gözüm birsy görmüyor... Ama ben zayiftimm kilo almak istiyordum..iyi oldu
İki gün önce ikinci dozu oldum canm asiri agir geçti ateş yapti daha bugun kendime geldimCANIM SİZLER AŞILARINIZI OLDUNUZ MU???
Canm merhaba ben şuan kontrole geldim doktoru bekliyorum asiri sirt agrim var..Maf etti beni.bakalim simdi bebis nasil kaç gram olmuş merak ediyorumEvet oldum iki asimida nasıl gidiyor hamilelik?
benimde belin iki gündür ağrıyor hiç uyuyamıyorum bide bebişimizde 450 gr dedi doktorCanm merhaba ben şuan kontrole geldim doktoru bekliyorum asiri sirt agrim var..Maf etti beni.bakalim simdi bebis nasil kaç gram olmuş merak ediyorum
Masalhj canm zaman geçiyor büyüyor lar içimizdebenimde belin iki gündür ağrıyor hiç uyuyamıyorum bide bebişimizde 450 gr dedi doktor
ÖYLE VALLAH DAHA DÜN GİBİ HATIRLIYORUM AŞILAMA HAKKINDA KONUŞTUĞUMUZU:)Masalhj canm zaman geçiyor büyüyor lar içimizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?