Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben 2 bucuk kilo aldım fazla almadım durumumuz iyi çok şükür benimde arada belim agriyor ara sıra mide yanmasi oluyor bebisim çok hareketli uyutmuyor geceleri

Ben 2 bucuk kilo aldım fazla almadım durumumuz iyi çok şükür benimde arada belim agriyor ara sıra mide yanmasi oluyor bebisim çok hareketli uyutmuyor geceleri
MAŞALLAH KUZUM BENİM AYNI CİNSİYETLERİMİZ BENİMDE ÇOK TEKMELİYOR GECE HİÇ BIRAKMIYOR UYUYAYIM BİDE İLK ANNELER GÜNÜNDE HİSSETTİM TEKME ATIŞLARINI:):)

İNŞALLAH RABBİM HAYIRLI BİR ŞEKİLDE DOĞURMAYI NASİP ETSİN

Canm bende simdi doktordan ciktim bebisim 923 grm 32 cm 11 gün önde gidiyormuş gelişimi cok şükür iyi durumu..benim bebisim de cok hareketli masalhh

Canm bende simdi doktordan ciktim bebisim 923 grm 32 cm 11 gün önde gidiyormuş gelişimi cok şükür iyi durumu..benim bebisim de cok hareketli masalhh
RABBİM BAĞIŞLASIN SANADA KIZINI CANIM BENİM KAÇ HAFTALIK GÖZÜKÜYOR PEKİ ULTRASYONDA NET OLARAK:)

Yok öyle bişey demediler son zamana kadar artık normal doğuma teşvik ediyorlar
NORMAL OLUR İNŞALLAH ABLAM DA DİYOR TEDAVİ İLE OLANLARIN ÇOĞU SEZERYEN OLUNUYOR ONDAN DOLAYI BİRAZ KOŞKU İÇİNDEYİM

Merhaba canim nasilsin uzun zamandır yazmiyorsun bebisin nasilsin agrin zizin var mi..ben bel kaburga agrisindan biraz müzdaripim senin nasilsin geciyo
Benimde aksamlari bel agrim oluyor birde gaz sıkışması oluyor iyice büyüdük en son 1100 gr di 10 gun once sürekli idrara sikisiyorum çok fazla yuruyunce altta batma oluyor egilemiyorum zaten fazla işte yapmıyorum memlekete geldim

MAŞALLAH SİZİN 29 HAFTA OLMUŞ NE GÜZEL RABBİM GÜÇ KUVVET VERSİN BENİM BEBİŞ AŞAĞI DOĞRU DAHA TERS ONUN İÇİN AŞAĞIYA TEKMELEYİNCE BİRAZ AĞRIM OLUYOR O KADAR ÇOK DEĞİL DAHA DÖNMEDİ SİZİN BEBİŞ NASIL DÖNMÜŞ MÜ

Yok benimkide daha ters durumda normal dedi doktor son ay donmezse sezeryan olur dedi benimde aşağı tekmeleyince canım yanıyor hiç açlığa gelemiyor sabahları uyandırıyor doyunca uyuyor

Yok benimkide daha ters durumda normal dedi doktor son ay donmezse sezeryan olur dedi benimde aşağı tekmeleyince canım yanıyor hiç açlığa gelemiyor sabahları uyandırıyor doyunca uyuyor
BENİMDE AYNI DEMEK ERKEKLER ÇOK ACIKIYORMUŞ:) SABAH SAAT 6 OLUYOR AYAKTAYIM ONUN SAYESİNDE:) TEKMELİYOR KALK DİYOR YEMMMEEEEKKK DİYOR SANKİ GECE PATLARCASINA YEMİŞ OLMAMA RAĞMEN :) BENİM DOKTORDA BEBİŞLER 35 HAFTAN SONRA TAM POZİSYONLARINI ALIRLAR DEDİ O ZAMNA NASILSA ÖYLE KALIYORLAR ŞİMDİ ALAN ÇOK OLDUĞU İÇİN HA BİRE DÖNERLER ZATEN DEDİ BİDE TERS OLSA BİLE BEN DÜZ ÇEVİREBİLİR O ZAMAN DEDİ BİLEMİYOM ARTIK NASIL OLACAK DAHA BEN 25*5 GÜNLÜK OLDUM 35 DAHA ÇOK VAR MİDEM AÇ KALDIĞI ZAMAN ÇOK KÖTÜ EKŞİME OLUYOR BİDE ÜLSERİMDE VAR:)

Ayni beni anlatiyorsun canim bnmde iki gün sonra kontrolüm var doktora soracgaim o kadar soru var ki bu arada ben adet 21 kasim di yadoktor onu 14 kasima çekti ve 14 ağustos en son gün dedi..erken de gelebilir dedi yani temuzzun sonunda beklerim artikk cokkk az kaldii coookkk

BİZDE ÖYLE BİŞEY YAPILMADI DAHA CANIM ADET GÜNÜ GİRİLDİĞİ TARİH DAHA ÖYLECENE DURUYOR BENİMDE GELİŞMESİ KEŞKE İLERİ OLSA NE GÜZEL OLUR RABBİM SANA HAYIRLI DOĞUMLAR NASİP ETSİN İHŞALLAH CANIM BENİM .11 ARALIK BENİM SON ADETİM ÖYLE GİRMİŞTİ DOKTUR DAHA BİR DEĞİŞİKLİK YAPMADI İKİNCİ DOZ TETENOZ AŞIMDA 11 ARALIK DEMİŞTİ SAĞLIK OCAĞI AMA HAFTA SONU OLACAĞI İÇİN ARTIK PAZARTESİ GİDER YAPARIM İKİNCİ DOZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…