Aşılama Aralık ayında aşılamaya başlayanlar buluşalım konuşalım☺️

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benimde 2. Aşılamam olucak birkaç güne ilki 1 sene önce olmuştu ara vermiştim cuma günü yumurtalara bakilicak pazartesi salı asılama olur diye düşünüyorum inşallah hepimizin ki tutar
İnşallah canım tutar bizde bir sene olacak deneyeli ilk defa aşılama deniyorum ama bu iğneler sancı yapıyor vurunca acaba normal mi bilemedim

Bana ığne vermedi normalde yumurta oluşuyor diye ığne istedim ama vermedi klomen kullandım bugün bitti
Benimde yumurtlamamda çatlamamda sıkıntı yok bende aslında hiç sıkıntı yok amaeşimde sperm dengesizliği var yinede iğne verdi bide ilk girişim aşılama ile oldu başka bize hiç tedavi uygulamadılar

5 gün olmuş daha sizin sorun neydi peki ne zamandır deniyorsunuz
Eşimde de bende de bir problem yok. Tüm testler yapıldı. Rahim filmi çekildi.bir kaç kere femara ve ovitrelle ile denedik. En son aşılama oldu bakalım tutarsa. 6 yaşında bir çocuğum var ikinciyi 3 yıldır düşünüyoruz olmuyor

Maşallah Allah bağışlasın bizim ilk çocuğumuz olacak olursa Allah size ikincisini versin inşallah hayırlı zamanda sağlıkla

Benimde yumurtlamamda çatlamamda sıkıntı yok bende aslında hiç sıkıntı yok amaeşimde sperm dengesizliği var yinede iğne verdi bide ilk girişim aşılama ile oldu başka bize hiç tedavi uygulamadılar
Bizim de bütün tahliller yapıldı herşey gayet iyi eşimin de benimde ama malesef 5 senedir hiç gebelik olmadi. Bu zamana kadar da kaç sefer klomen ve çatlatma iğnesi ile tedavi oldum ama olmadı. Rabbim hepimize nasib etsin inşallah

Amin canım inşallah hayırlı sonuçlar alırız Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

Bu ay bende denemek istiyorum asilama nasil bir tedavisi var acaba

Bu ay bende denemek istiyorum asilama nasil bir tedavisi var acaba
Valla bende çok tecrübesizim ama bende adetimin 4. Günü gittim 1 haftalık karından iğne verdiler salı günü gel dediler çatlama iğnesi vuracağım günü söyleyecekler sonra aşılama yapılacak gün gideceğim spermi enjekte edecekler bu kadarını biliyorum canım vallahi 12 gün sonra tutup tutmadığı belli oluyormuş. Umarım yardımcı olmuşumdur

Cok tesekkur edrim acısız bi işlemmi acaba ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…