- 18 Aralık 2019
- 457
- 404
- 53
- 32
- Konu Sahibi hayalleredogru
-
5 gün olmuş daha sizin sorun neydi peki ne zamandır deniyorsunuzBenimde ilk aşılamam ayın 13 ünde yapıldı. Şuan beklemedeyim. Hiç ümidim yok
Benimde 2. Aşılamam olucak birkaç güne ilki 1 sene önce olmuştu ara vermiştim cuma günü yumurtalara bakilicak pazartesi salı asılama olur diye düşünüyorum inşallah hepimizin ki tutarArkadaşlar bu ay içinde aşılamaya başlayanlar var mı? Benim ilk denemem 3. İğnemi vurdum
İnşallah canım tutar bizde bir sene olacak deneyeli ilk defa aşılama deniyorum ama bu iğneler sancı yapıyor vurunca acaba normal mi bilemedimBenimde 2. Aşılamam olucak birkaç güne ilki 1 sene önce olmuştu ara vermiştim cuma günü yumurtalara bakilicak pazartesi salı asılama olur diye düşünüyorum inşallah hepimizin ki tutar
Bana ığne vermedi normalde yumurta oluşuyor diye ığne istedim ama vermedi klomen kullandım bugün bittiİnşallah canım tutar bizde bir sene olacak deneyeli ilk defa aşılama deniyorum ama bu iğneler sancı yapıyor vurunca acaba normal mi bilemedim
Benimde yumurtlamamda çatlamamda sıkıntı yok bende aslında hiç sıkıntı yok amaeşimde sperm dengesizliği var yinede iğne verdi bide ilk girişim aşılama ile oldu başka bize hiç tedavi uygulamadılarBana ığne vermedi normalde yumurta oluşuyor diye ığne istedim ama vermedi klomen kullandım bugün bitti
Eşimde de bende de bir problem yok. Tüm testler yapıldı. Rahim filmi çekildi.bir kaç kere femara ve ovitrelle ile denedik. En son aşılama oldu bakalım tutarsa. 6 yaşında bir çocuğum var ikinciyi 3 yıldır düşünüyoruz olmuyor5 gün olmuş daha sizin sorun neydi peki ne zamandır deniyorsunuz
Maşallah Allah bağışlasın bizim ilk çocuğumuz olacak olursaEşimde de bende de bir problem yok. Tüm testler yapıldı. Rahim filmi çekildi.bir kaç kere femara ve ovitrelle ile denedik. En son aşılama oldu bakalım tutarsa. 6 yaşında bir çocuğum var ikinciyi 3 yıldır düşünüyoruz olmuyor☺
Bizim de bütün tahliller yapıldı herşey gayet iyi eşimin de benimde ama malesef 5 senedir hiç gebelik olmadi. Bu zamana kadar da kaç sefer klomen ve çatlatma iğnesi ile tedavi oldum ama olmadı. Rabbim hepimize nasib etsin inşallahBenimde yumurtlamamda çatlamamda sıkıntı yok bende aslında hiç sıkıntı yok amaeşimde sperm dengesizliği var yinede iğne verdi bide ilk girişim aşılama ile oldu başka bize hiç tedavi uygulamadılar
Amin canım inşallah hayırlı sonuçlar alırız Allah kimsenin kucağını boş bırakmasınBizim de bütün tahliller yapıldı herşey gayet iyi eşimin de benimde ama malesef 5 senedir hiç gebelik olmadi. Bu zamana kadar da kaç sefer klomen ve çatlatma iğnesi ile tedavi oldum ama olmadı. Rabbim hepimize nasib etsin inşallah
Bu ay bende denemek istiyorum asilama nasil bir tedavisi var acabaAmin canım inşallah hayırlı sonuçlar alırız Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Amin inşallah canım çok zor rabbim isteyen kimseyi bekletmeden versinAmin canım inşallah hayırlı sonuçlar alırız Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Valla bende çok tecrübesizim ama bende adetimin 4. Günü gittim 1 haftalık karından iğne verdiler salı günü gel dediler çatlama iğnesi vuracağım günü söyleyecekler sonra aşılama yapılacak gün gideceğim spermi enjekte edecekler bu kadarını biliyorum canım vallahi 12 gün sonra tutup tutmadığı belli oluyormuş. Umarım yardımcı olmuşumdurBu ay bende denemek istiyorum asilama nasil bir tedavisi var acaba
Bu ay bende denemek istiyorum asilama nasil bir tedavisi var acaba
Amin canım mutlaka bunda da bir hayır var ama işte bizler bilmiyoruzAmin inşallah canım çok zor rabbim isteyen kimseyi bekletmeden versin
Cok tesekkur edrim acısız bi işlemmi acaba yaValla bende çok tecrübesizim ama bende adetimin 4. Günü gittim 1 haftalık karından iğne verdiler salı günü gel dediler çatlama iğnesi vuracağım günü söyleyecekler sonra aşılama yapılacak gün gideceğim spermi enjekte edecekler bu kadarını biliyorum canım vallahi 12 gün sonra tutup tutmadığı belli oluyormuş. Umarım yardımcı olmuşumdur☺
Öyle diyorlar ben sadece şuan iğne vuruyorum çok acılı bir şey değil ama aşılama günü haberleşiriz inşallahCok tesekkur edrim acısız bi işlemmi acaba ya
Daha belli değil canım ilaç yeni bitti cuma günü doktora gideceğim kontrole büyük ihtimalle en geç salı günü olurAmin canım mutlaka bunda da bir hayır var ama işte bizler bilmiyoruz☺ Senin ne zaman yapılacak aşılaman
Tamam canım benimde salı günü kontrolüm var . Çok heyecanlıDaha belli değil canım ilaç yeni bitti cuma günü doktora gideceğim kontrole büyük ihtimalle en geç salı günü olur
Olursa inşallah aynı zamanlarda çok dua ediyorum. :) ama yinede kendimi umutlandirmadan bekleyeceğim inşallahTamam canım benimde salı günü kontrolüm var . Çok heyecanlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?