- 18 Aralık 2019
- 457
- 404
- 53
- 32
- Konu Sahibi hayalleredogru
-
Benim çatlamamdan 14 gün sonra adet olmuyorum genelde daha erken oluyorum sanmıyorum herkeste aynı olduğunuEvet canım gününde tam saati saatine olurum ama çok fazla yumurtam oluşunca catlamadi kist oldu diye düşünüyorum ya da son çatlayan yumurtadan 14 gün sonra adet gelir diye düşünüyorum ben de bilemedim
Ben 100 kullanıyorum ve 7 gün vurmuş olacağım o zaman bende sıkıntı yaşayabilirim
Yok canım kendimi iyi hissettiğimde yaparim. Canım benim doktorum vücudumu tanımıyordu o da bu kadarını beklemiyordu senin doktorun seni taniyorsa problem yasamazsin inşallah 100 dozlaBence bir test yapmalısın zaten umudun yok yıkım olmaz değil mi
Beni de çok tanıdığını sanmıyorum vallahi sanırım şansa kaldıYok canım kendimi iyi hissettiğimde yaparim. Canım benim doktorum vücudumu tanımıyordu o da bu kadarını beklemiyordu senin doktorun seni taniyorsa problem yasamazsin inşallah 100 dozla
3 ya da 4 yumurtayla bile yapıyorlar benim ki daha fazlaydıBeni de çok tanıdığını sanmıyorum vallahi sanırım şansa kaldı
Maşallh sende bereketli olmuş3 ya da 4 yumurtayla bile yapıyorlar benim ki daha fazlaydı
Ben de senin gibi çok gel git yaşadım yanlış yere mi yapıyorum acaba son damla neden duruyor diye ama bı sıkıntı yok aynen devam et canım ben de sızı olmuyordu ilk vurdugum da oldu o kadar ama gün geçtikçe kasıklarıma dokunduğumda ağrı oluyordu hatta muayene bile ağrı oldu o da çok sayı da yumurtadan kaynaklandıMaşallh sende bereketli olmuş☺ Bakalım ben neler duyacağım salı gününe zor yollar ya. Bide bu iğneyi yapınca biraz kasık sancısı yapıyor bende bide çıkarınca iğnenin ucundan bir damla akıyor acaba etkili olmaz mı diye strese girdim
Zor işler bunlar gerçekten umarım rabbim bunların karşılığını verir bizlereBen de senin gibi çok gel git yaşadım yanlış yere mi yapıyorum acaba son damla neden duruyor diye ama bı sıkıntı yok aynen devam et canım ben de sızı olmuyordu ilk vurdugum da oldu o kadar ama gün geçtikçe kasıklarıma dokunduğumda ağrı oluyordu hatta muayene bile ağrı oldu o da çok sayı da yumurtadan kaynaklandı
Adetim geldi bugün sabah itibariyle salı günü dokto maceram başlıyor inşallah bı aksilik yaşamam tekrar hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah bir an önce kavusalim yavrularımıza ayyyyy inşallahZor işler bunlar gerçekten umarım rabbim bunların karşılığını verir bizlereDart atıyormuş gibi hissediyorum kendimi normalde ben iğne yaptıramam işte kendime yapıyorum demek böyle bir şeymiş yani insan kendinden önce tutuyor daha olmadan
İnşallah canım benimde salı günü randevum var bakalım ne diyecek iğneler olmuş muAdetim geldi bugün sabah itibariyle salı günü dokto maceram başlıyor inşallah bı aksilik yaşamam tekrar hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah bir an önce kavusalim yavrularımıza ayyyyy inşallah
İnşallah bı aksilik olmaz canm. Tedavi olmadın mı fitil fln veriyorlar enfeksiyon içinİnşallah canım benimde salı günü randevum var bakalım ne diyecek iğneler olmuş musarı akıntı var geçmeyen bu enfeksiyon hiç bitmiyor bende
1 yıl kullanmadığım şey kalmadı ne zaman çocuk için başladık o zaman sıkıntı oldu korunurken sıkıntı hiç yoktuİnşallah bı aksilik olmaz canm. Tedavi olmadın mı fitil fln veriyorlar enfeksiyon için
Geçmiş olsun canım bunu doktoruna mutlaka söyle yine de inşallah yarın iyi haberler alırsın1 yıl kullanmadığım şey kalmadı ne zaman çocuk için başladık o zaman sıkıntı oldu korunurken sıkıntı hiç yoktu
İnşallah canım sende öyleGeçmiş olsun canım bunu doktoruna mutlaka söyle yine de inşallah yarın iyi haberler alırsın
Sağol canım biz bir ay ara verdik çok şükür kist fln olmamış en korktuğum buyduİnşallah canım sende öyle☺
Ben daha önce üç defa yaptım negatif çıktı. Umut vermiyorArkadaşlar bu ay içinde aşılamaya başlayanlar var mı? Benim ilk denemem 3. İğnemi vurdum
Gittim canım perşembeye gün verdi istediği büyüklüğe gelmemiş yumurtalar sen naptınSağol canım biz bir ay ara verdik çok şükür kist fln olmamış en korktuğum buyduSen naptın hastaneye gittin mi
Haklısın aşılama zor bir ihtimal ama denemekte lazımBen daha önce üç defa yaptım negatif çıktı. Umut vermiyor
Bir ay ara verdim canım önümüzdeki ay basliyacaz inşallah. Perşembeye kadar tam olgunlasirlar kaç ml dedi kaç yumurta varmış söylemedi miGittim canım perşembeye gün verdi istediği büyüklüğe gelmemiş yumurtalar sen naptın
Kaç yumurta söylemediler ama biri 12 biri 13 ml dedi inşallah çatlamaz kendiliğinden tedirginimBir ay ara verdim canım önümüzdeki ay basliyacaz inşallah. Perşembeye kadar tam olgunlasirlar kaç ml dedi kaç yumurta varmış söylemedi mi
Yok canım çatlamaz hiç tedirgin olma kendini hiç strese koyma günde 2 ml büyür genelde persembeya kadar yeterli olgunluğa erişirler inşallahKaç yumurta söylemediler ama biri 12 biri 13 ml dedi inşallah çatlamaz kendiliğinden tedirginim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?