Ne tesadüf ki arkadaşlar ben de Aralık ayında doğmuştum.. Aralık ayını her zaman seneyi kapatan ay olduğu için çok sevmeme rağmen kocaman bir seneden de kaybettiğim için hep bir yaş büyük hesap edilirdim. hatta ne yazık ki bazı iş başvurularını da sadece yaşımdan kaybettim..annem hep seni Ocak doğumlu gösterecektik ama baban yazdırmadı diye anlatır. Pek çok Aralık doğumlu arkadaşım ise Ocak doğumlu göründükleri için şanslıydı :))
bende aralık doğumluyum aralık annesi adayı olmakta ayrı bir tesadüf oldu
bende hep yaşımı daha senenin başında bir yaş büyük söylemekten hep nefret ettim
daha 12 ay oluyor ama sene olarak o yaşa girmiş görünüyorsun çocukken tamamda büyüyünce sinir bozucu
şimdi yapılabilyormu bilmem ama ocak doğumlu yazdırmak iyi fikir :44::44:
Haklısın Karamel, aslında Ocak doğumlu göstermek daha iyi olur. Yani çocuk düşünsene sadece üç beş gün yüzünden koca bir sene kaybedecek..şimdi hastane kayıtları falan uğraştırıyorlar diye biliyorum, zor galiba.
sen hangi gün doğumlusun..ben tam maaş zamanı, 15 Aralık'ta doğmuşum..:)
inşallah sağlıcakla doğsunlarda bir yolunu buluruz inşallah
inşallah büyüdüğünde kızmaz bize
bende 7 aralık doğumluyum
karamel bende 7 aralık doğumluyum bebeğiminde tahmini doğum tarihi 4 aralık görünüyor şimdilik erken gelmesse tabi:)
ne güzel, dediğin gibi erken gelmezse bebiş aranızda kısa zaman olacak :)
evet hatta bebişin teyzesinin doğumgünü de 3 aralık:)sağlıkla gelsinde tarihi önemli değil:)
benim doğum tarihi 18 aralık doktor bebeğin 17-22 aralık arasında doğacağını söyledi sezeryana karar verirsek aynı günemi denk getirsem aslında
Kizlar benimde dpgum gunum 19 aralik ....sezeryan olcam zaten belki benimde oyle ayni gun olur. ama tahminim sezeryanda 1 hafta once alindigi icin 15 aralikta dogar gibi geldi...
benim doğum tarihi 18 aralık doktor bebeğin 17-22 aralık arasında doğacağını söyledi sezeryana karar verirsek aynı günemi denk getirsem aslında
aaa ne güzel taninos, bir de bakıyormuşsun tam 18'inde gelmek istiyormuş bebiş..:) her sene iki doğum günü birarada..
Bu arada benim eşim valla artık benim doğum günüm gelince bir şey hatırlamıyor.Diyorum ki ona bebiş Aralık'ta doğarsa artık beni de hatırlarsın :)
Ayy taninos ne güzel olur ya.Benim doğum günüm 12 kasım ama gene de sizi okumak istedim=)
Aynı gün olsa doğum gününüz ne süper ya=)
tatlım çok güzzel düşünmüşsün sana sadece bi sorum olucak bu çocuğun dogum günü tahminen nedir yani belkide senin dogum günunden daha sonraları çıkar o zamanda işinn kolaylaşır işallah arkadaslık istegimi kabul edersin o zaman bol bol sohbet ederiz :)Kizlar benimde dpgum gunum 19 aralik ....sezeryan olcam zaten belki benimde oyle ayni gun olur. ama tahminim sezeryanda 1 hafta once alindigi icin 15 aralikta dogar gibi geldi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?