selam kızlar,
Mavicim geçmiş olsun canım bu seneki grip illet gibi yapıştımı gitmiyo tam 10 gün çektim ben paşamda neredeyse 1 hafta çekti canım bol vitamin ilaçlar işe yaramıyo birde eşim bana bitkisel bir ilaç yaptı kestane balı limon zencefil karaiber karıştırdı tvde duymuş sabah akşam ondan 1 tatlı kaşığı yedim o çok açtı genizlerimi dene istersen kendine.
Bunlar yürüyünce amma rahatlık geldi dimi bize ama bizim yani benim en büyük sıkıntım bu aralar teksek iş yaptırmıyor ya basıyor yaygarayı bırakıp gelince içerioynuyo ama iş yapınca deliriyo evde biri varsa sorun yok yalnız kalmaya tahammülü yok edepsizin.
İshal ve burun akıntısı diştenmiş dişi patlattı hepsi geçti şükür ah bu dişler mahvedicek bizi.
Cansum dün karne aldı anne kız yiğiti ananeye satıp yemek sinema alışveriş keyfi dürdük çok iyi geldi beraber vakit geçirmek ama ama mavi aynen canım şimdiki çocuklar çok fena bu sabah gene bağrıştık aama geçti :) YA çok pis benim kızım çok dağınık bende sevmiyorum haftada 5 defa dolap ve oda toplayıp temizleyince geliyorlar ve bağırıyorum kızıyorum anne söz anne bidaha yapmıycam anne şöyleböyle sonra gne aynı işimiz zor yani kızlar büyüdükçe bunlar sorunlarda büyüyor.
Hiç vurmadım el kaldırmadım terlik uçurmadım :)) ama o terlik sanırım uçsa belki bir kıpırdama olucak ama işte biz zamane anneleriyiz ya okşamak yok :) Bakalım nereye kadar sabredebilicem inşallah ederim çünkü annem benim üstmde füze gibi terlik denemeleri yaptığı halde anca evlenince uslandım :)))))
Yaa işte kızlar böyle bizim paşacan da karıştı kervana yürüyo karıştırıyo elliyo keşfediyo ama dediğim gibi yürüteçte zaptedebiliyordum temizlik yaparken şimdi temizlik yaptığımda ya evde biriolucak yada ananeye postalınıcak napalımç