Aralık ayında doğum yapıcaklar buradan dertleşelim mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi cyge
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mavi canım geçmiş olsun demeyi atlamışım özür dilerim önceki yazıda çok geçmiş olsun.

Kızlar biz bu sene tam teşekküllü iyi olamadık ya neden bilmem 2 gün ishaldi paşam sonra geçti probiyotik toz koydum mamasına 2 defa geçti şimdide sabah kalktık burnu akıyor nezlemi oluyor yoksa dişmi çıkarıcakta ondanmı huysuzda mızmız hep istiyor yapışık olalım bunaltıyor zor yani sizler nasılsınız.

Desert cim gecmis olsun canim birsey olmaz allahin izniyle.allah koruyo onlari..
Katrecim bende senin gibi zayif bebek annelerindenim:)
Zeynep de 9 kilo maalesef.ama alistim cok yakinmiyorum saglikli olsunda..
Gonulcum anne kiz atismalariniz baslamis:))ins. Bizde görürüz o gunleri..

Önemli değil gönül aramızda bi geçmiş olsunun lafı mı olur. Nasılsa bolca kullanıyoruz. Ben grip oldum yorgan döşek burun tıkalı göz akıyo yatıyorum şimdi dersin bak )) çok fenayim yaa inşallah oğluma bulaşmaz. Bende yokum haftaiçi. yanar annem yoksa ;(
Baya baya yürüyo artık paşam şoklardayım ben birden cesaret geldi çocuğa. Maşallah benim oğluma çok tatlı oldu.
Gönül daha çok atışıcaksın cansuyla hiç boşuna üzülme. Anne kız arasında olur böyle şeyler.

selam kızlar,

Mavicim geçmiş olsun canım bu seneki grip illet gibi yapıştımı gitmiyo tam 10 gün çektim ben paşamda neredeyse 1 hafta çekti canım bol vitamin ilaçlar işe yaramıyo birde eşim bana bitkisel bir ilaç yaptı kestane balı limon zencefil karaiber karıştırdı tvde duymuş sabah akşam ondan 1 tatlı kaşığı yedim o çok açtı genizlerimi dene istersen kendine.

Bunlar yürüyünce amma rahatlık geldi dimi bize ama bizim yani benim en büyük sıkıntım bu aralar teksek iş yaptırmıyor ya basıyor yaygarayı bırakıp gelince içerioynuyo ama iş yapınca deliriyo evde biri varsa sorun yok yalnız kalmaya tahammülü yok edepsizin.

İshal ve burun akıntısı diştenmiş dişi patlattı hepsi geçti şükür ah bu dişler mahvedicek bizi.

Cansum dün karne aldı anne kız yiğiti ananeye satıp yemek sinema alışveriş keyfi dürdük çok iyi geldi beraber vakit geçirmek ama ama mavi aynen canım şimdiki çocuklar çok fena bu sabah gene bağrıştık aama geçti :) YA çok pis benim kızım çok dağınık bende sevmiyorum haftada 5 defa dolap ve oda toplayıp temizleyince geliyorlar ve bağırıyorum kızıyorum anne söz anne bidaha yapmıycam anne şöyleböyle sonra gne aynı işimiz zor yani kızlar büyüdükçe bunlar sorunlarda büyüyor.

Hiç vurmadım el kaldırmadım terlik uçurmadım :)) ama o terlik sanırım uçsa belki bir kıpırdama olucak ama işte biz zamane anneleriyiz ya okşamak yok :) Bakalım nereye kadar sabredebilicem inşallah ederim çünkü annem benim üstmde füze gibi terlik denemeleri yaptığı halde anca evlenince uslandım :)))))

Yaa işte kızlar böyle bizim paşacan da karıştı kervana yürüyo karıştırıyo elliyo keşfediyo ama dediğim gibi yürüteçte zaptedebiliyordum temizlik yaparken şimdi temizlik yaptığımda ya evde biriolucak yada ananeye postalınıcak napalımç

kızlar naporsunuz yoksunuz yaaa bizim büyük bebiş hasta bugün doktora götürdüm öksürükvar gene antibiyotik bu sene doktordan gelemedik vallahi birde alerji testi yaptırdım bakalım sonuçlar yarın çıkıcak.

Görümcem doğum yaptı kızlar çok tatlı bir bebişimiz oldu sezeryanlı oldu doğum ayılamadı kolay bebekte acıktı annenn sütü gelmedi dediler mama vericez dedik biz getiricez o sütü hemşireye siz bırakın tamam dedi hemşire olmazsa mama vericez çocuk komaya girmesin neyse hemşire çıktı ben alırsın bebişi emzirdim bir güzel emdi sonra 2 saatt sonra gene emzirdim o arada anne kendine geldi bebekte emdiya ütün tadını aldıya annesine bir yapıştı maşşallah annenin sütüde geldi çok şükür geçti gitti evlerindeler süt kızım oldu kızlar cansudada süt kızım vardı yiğittede oldu 2 süt kızım var.

Yiğitte çok mızmız kızlar dişler art arda geliyor oğlum çok huzursuz hep yanında olayım istiyor iş yaptımıyor halimiz duman mıymıy.

selam kızlar

Biz yine ve yeniden hastayız ablamız sağolsun okuldan taşıyor mikropları okulun son günü cansu rahatsızlandı ondan yiğite ondan bana ailecek hastayız yiğit iğne vurunoyor mızmız burnu şıkır şıkır birde dişler kabarmış ağzının suyu deli gibi akıyo fenayız yani.

bu arada kızlar yiğit pişik oldu hametan ile troys karıştırıp sürdüm hemen geçirdi.Koruyucu olarakta sudocreme başladım hiç kızarıklık yok çok şükür.

herkese slmm ;öncelikle gönülcüm çok geçmiş olsun.ama ne çok hasta oldu senin paşa.üzülüyorum valla.iğneye nasıl dayanırki kuzucuk neyse cansunun karneside hayırlı olsun umarım askerleri yoktur:) bizde karneyi verdik valla bir yük kalktı rahatladık.ablam geldi 1 haftadır onunla geziyorduk.yarın ist dönücek bizde yalovaya geçicez kayınvalidemlerde takılıcaz biraz.sonra malum okul başlayacak.benim kuzu yaşı ile birlikte yürüme işini atlattı doğum günündede kendisi yürüyordu artık evde tutma olayları falan hiç yok hatta dışarıda avmde gezerkende el bırakılsın istiyor.reyonlar arasında koşturuyoor sıpa.birde nasıl şebeklikler yapıyor herkes hayran birisi sevsin yüzünü buruşturarak gülümsemeler yere yatıp karnını içe çekip bırakmalar gidip sarılıp ayyyyy diye sevmeler:) ama hala düşmelerimizde yoğun kafada kızarıklık ve morluklar oluyor sık sık.düşe kalka büyüyecek eylemini gerçeğe döküyoruz.bulaşık mak.açık görmesi koşa koşa geliyor temizken izin veriyorum yardım ediyor hatun tek tek çıkarıp veriyor.ehh kirlileri koyarken anlamıyor elletmeyincede sinir yapıyor.bu ara çok kalabalıkla geçti günleri.1 haftadır kuzeniyle birlikte iyi şımardı oynadı haftayada öyle olur.sonra Allah kerim huyu nasıl etkilenecek bu yoğunlukta görücez.neyse kızlar çok öpüldünüz.bebişlerimize sağlık diliyorum.bye

selam canlar desert aynen bizi tarif etmişsin canım bulaşık makinası olayı bizdede malum aynen kirli olunca elletmeyince çok kızıyo ama temizken tek tek veriyor paşam :))

Sorma iğneler bitti iyiyiz şuan sadece burnumuz kaldı hala akıyor bakalım yarın kontrölümüz var inşallah geçmiştir bu kış ablamız sağolsun bize bol bol mikrop getirdi eee bizde almam demedik bolca hasta olduk napalım yapacak bişey yok.

Bizimde gezmelerimiz bitmedi akrdeşim geldi 1 haftadır bizdeydiler hergün sinema avm tiyatro gezdik durduk anane sağolsun ilgilendi paşayla paşa rahatsız ama ablada gezmek istiyo karne malum süper hakediyo ondan anane baktı biz gezdik.

Desert kızlar zaten daha bir sevilmelik oluyorlar birde cici bici giyiniyorlarya bitiyorum onlara bizimkide kız gibi tutmuş gömleğinin eteklerini salına salına dans ediyo:)))) Müzik duymasın tepinip duruyo sıpa ama hastalık baya üzdü bizi 2 gün inleti ortalığı Allahım tüm çocuklara şida versin yarabbim bu sene kar da yağmadı ki doğru dürüst Allah sonumuzu hayır etsin.

merhabalar

Kızlar çalışanlar okeyde sizler neler yapıyorsunuz neden hiç arada birde olsa uğramıyorsunuz küstüm ben size

Biz iyileştik dün kontrölümüz vardı sorun kalmamış sadece burnumuz hala akıyor oda geçicek dedi doktor ilaçlarınıkullanıyorum aferin ile oksabron öksürük şurubu.İçiyo maymun ama zorlamıyo beni içincede kıhhhh yapıyo hoşuna gidiyo şebeğin :)) Çok şirin bu aralar anneci diyo bana ve inanılmaz düştüüstüme bunalsamda hoşumada gidiyoağlarken anneee diye ağlıyo içimgidiyo wc girdiğimde kapıda bağırıyo anneciii gelll :))) rahat hela bile yok ne kalmış gerisine.

Kızlar ben bugün çocukları alıp görümceme gidicem dakka başıarıyo yenge gel yanımda ol yeni doğum yaptıya diyorumkızım 2 uşakla ne hayrımdokunur benimsana sen zaten bunalırsın yok anlamıyor illa gel dieyimde bunalsında gelirim :))))) Süt kızımı çok özledimzati burnumda tütüyo şekercik gideyimde ısırayım popoşunu :))))

Hadisizde özletmeyin böyle arada 2 satır karalayıp bakın işinize canım :))

selam kızlar sizin yazacağınız yok valla küstüm ben size.

Sevgililer gününüz kutlu olsun minik aşklarınızla.

Kızlar biz büyüdükçe fena oluyoruz ya evde hadi sorun değilde biryere gidince çok fena bu küçük adam herşeyi ellemek karıştırmak dokunmak dökmek dağıtmak için yaratılmış sanki minik bir canavarla dolanıyorum biryere oturmaya gitmek istemiyorum çünkü zaptetmekçok zor fenayız biz hayr diyorum oda bana dönüp parmak sallıyor devam :) Napıcaz bilmem sizde nasıl durumlar.

Herkes terki diyar eylemiş. Çocuklar büyüdü dertleri arttı tabi koşmaktan vakit kalmıyo dimi yazmaya :) ben zaten kendimden geçtim. 9da uyuyoz oğlumla tavuk oldum :) işte yorul gel eve koştur yuvarlan pestil bi şekilde uyuyorum. İyiki annem var diyorum yani yoksa maftım. Artık yürüyo konuşuyo her işini görüyo elhamdülillah.. bundan sonra tadını çıkarcaz artık inşallah. Çok güzel bişey ama bebeklikten çıkması. Yaramazlıkları bile güldürüyo beni. Sehpa çekmece tv ünitesi ne varsa yerde. Düzene alwrjisi var oğlanın. İşten geliyorum ya anneeee diye bi atlıyo üstüme emiyo gidiyo pis :) beni değil memeyi özlüyo :)) sapığım. Babacı cok fena. Baba baba onun peşinde geziyo.

mavi kız özledim valla burayı sizi esasen ben giriyroum hergün ama bakıyorum yazan yok kızıyorum içten gidiyorum :) Seni yazmış görünce yüzümde güller açtı vallahi :)))

Bizde durumlar fena kızlar evi satıyoruz satılmakta üzere kararlı bir müşteri varbu akşampazarlığa oturucaz ksımetse.Şimdiki evim benim 85 m2 kullanım alanı neredeyse 70 m2 iki çocuk sıkışıyoruz mutfak minicik helemisafir geldimi duvarlar üzerime üzerime geliyo ev desen 2 oyuncakla dağınık duruyo küçükya bizde karar verdik ev aramaya başladık ve bulduk oturulmuş ev ama büyük 120 m2 3+1 çatısı var ortak bahçeli 2,kat mutfağı benimsalonum kadar abartısız ona anlaştık bunu satıp üzerini tamamlayıp onu alıcaz ksımetse 15-20 güne taşınıcam çok işim var çok.

Aynen mavi çok yaramaz bizimkide biryere gitmek istemiyorum herşeyi ellemek dokunmak açmak bakmak yere atmak istiyo ya benimkızım çok usluydu hayatta örtü indirmezdi evde örtü bırakmadım çekiyo,hayatta çekmece karıştırmazdı tüm çekmecelerin kulplarını aldım yani bu fena ama çokta tatlııı ya anneci bizimki annee annee tuvalete zor giriyorum kapıda anneeeeeee :)))) Azı dişlerimizden biri çıktı 3gün geceleri mahvetti beni ve diğerleri sırada geceleri çok zorumuz var hep meme istiyo yaa gündüzde memede uyuyo işe başlayınca onu es geçicezde gece uykusuz işe nasıl giderim bilmiyorum.

kızlarr slmm..kimseler kalmamış anacım buradaa.çalışma hayatı parçaladı bitirdi bizi desene.de ev hanımları ne yapıyor acep.gönülcüm çocukla taşınmakta kolay olmasa gerek ama küçükten büyüğe taşınınca emin ol çok rahat edeceksin.hayırlı olsun canım.mavi benimkide çok babacı.ba ba ba ba diye dolanıyor pepenin babam şarkısını söylüyor sıpa.şarkı duymasın döktürüyor hatun.yemelerimiz azaldı.iştah hiç kalmadı desem yeridir.süt içmeside sıkıntılı.hayırlısı bakalım.3 azı dişimiz çıktıu bizim :) ama ne sıkıntılarla sormayın.neyseki sağlıkları iyi olsunda.öpüyorum sizleride.by.gelin ama yaaa..

selamlar kızlar,

Biz taşındık yerleştik yeni eve alıştık b ir rahat geldi genişlik ferahlık neymiş diğer eve nasıl sığmışız biz bu eve tam gelen eşyayı o ev nasıl almış ne siz sorun ne ben açıklıyayayım .)

Desert yerim o cimcimeyi ben oy o azılar varya aynı bizdede 1 çıktı mahvetti diğerleri yolda perişanız :) Ama bizim kide büyüyor oyuncakları topla diyorum toppaaa diyor bana bitti diyor geldi gitti vs ama çok fena karıştırıyor bütün çekmeceler dolap kapakları ya söküldü ya bağlandı başedemiyorum topla topla napiimm bende kendimce çözüm buluyorum :)

sizi öpüyorum ve tam kadro buraya bekliyorum hade :)))

Kızlar herkese slm.kimseler yok artık okursa bir gönül okur.ve bizde korkulan oldu.HAMİLEYİM.şaka gibi kızıma hamile kaldığım ay yine hamileyim.çok garip hissediyorum. Bir üzülüyorum bir srviniyorum.benim bulantılarım çok kötüydü 3ay hastanelerde yatmış serumlarla dayanmıştım.şimdi yine öyle olursa kuzumla ilhilenemezsem diye üzülüyorum. Diğer yandan ikisi bir arada büyüyecek bende birini büyüt yıllar sonra en başa dön bebek büyütle ömrümü bitirmeyeceğim diyorum.ama 2gündür başlayan diğerine göre hafif bulantılar pişmanlık hissi veriyor.sonrada arayan yalvaran niceleri var sus diyorum.karmakarışık bir haldeyim.bu mart ayı kedilere değil bana yarıyor diyorum.korkuyorum artık.kızım emiyor bir yandan.bıraktırmayı hiç istemiyorum.kafam karmakarışık.dua edin ne olur.

desert canımm çok şaşırdım yaa hayırlı olsun inşallah Rabbim kucağına almayı nasip etsin. iyi olur inşallah canım 2 yaş olacak araları çok da az değil. hiç takma kafana arkadaş olacaklar ne güzel

gönül canım sizin de yeni eviniz hayırlı olsun güle güle oturun inşallah

Yaaaa katreee Allah hayırlısını nasip etsin diyorum. Kızımla yeterince ilgilenemeyecek olmak korkutuyor. Emzirmeye devam ediyorum. İkisini birden bu vücut nasıl kaldıracak bilmiyorum. Dişlerim ağrıyordu.dr ameliyatla alıcaz dedi.emziriyorum diye beklettim.ama 9 ay dayanırmı bilmiyorum. Yani birsürü soru işareti ile yeni bir yola grdik.hazırlıksız oldu.gerçi bize kalsaydıda biraz zor karar verip ikna olurduk.nasip böyleymiş.

Canım işine karismak istemem ama emzirmeyi biraksan iyi olur. Dr lar sakıncası yok diyorlar ama duyduguma göre peygamber Efendimiz uygun görmüyormus canım. Tabi yine sen bilirsin
Aynen katılıyorum bize kalınca zor cesaret ediyoruz. Bakalım biz ne zaman karar verip yapabilcez. Kaç sene geçer bilmiyorum diyorum ya iyi yonlerine bakmaya çalış Allah bi kolaylığıni verir inşallah canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…