evet tatlım tebrik ediyorum seni... bugün doktora gittim gerçekten kafa yukarda ayacıkları aşağıdaydı oğlumun. dediğin gibi dönüyo fır fır ama genelde kafa yukardao da göğüs kafesime baskı yapıyomuş. aynen bi enine karnım oluyo bi de sipsivri yukardan aşağıya. duruşuna kurban bebeğimin.
Aminnnn Rabbim kolay doğumlar versin inşallahhhhhh!
Nazarmı değdi anlamadım bacak kasılmaları yok dedim bu sabah arka arkaya 2 kasılma ki hala hafif hafif ağrısını hissediyorum bendede başladı bu kasılmalar tam da diyordum bu defa kasılmalarla mücade etmiycem diye ama edicez hepsinle galiba.
Kızlar ya ben sürekli bişiler yemek istiyorum sizde de böyle mi ? Ağzım hiç boş kalmasın ne olursa olsun ama olsun.Kuru ekmek bile tatlı geliyor yesem 1 ekmeği öyle yavan yiyebilirim inanın.
kızlar bu arada hastane çantası hazırlayan var mı aranızda ben acil durum olur falan diye bir iki bişi hazırladım :))))
Selam arkadaşlar.Dünkü kramptan beri sol bacağım hala tutuk süt içemiyorum malesef o her bulduğunu yiyen ben bir süt içemiyorum işte malesef ama yoğurt peynir bolca tüketiyorum.
Artık normalde hamile değilken tam 5 dakika yürüme mesafesinde olan okul git gide uzaklaşıyor sanki yürüyorum ama bebek adımları ile artık çabuk yoruluyorum geceleri hep aynı ben sezeryandan çok korkuyorum şimdilik normal görünüyor inşallah normal olur.Kızım normaldi çünkü hep ona dua ediyorum normal gelsin oğluşum diye.
Henüz çanta felan hazırlamadım henüz son ay aralık ayın da hazırlarım diye düşünüyorum acil bişi olursa bulunur çaresi.
Oğluşumun hastane çıkışı felan diğer kıyafetleri hazır gibi daha alıcaklarım varda şuan için var epey eşyası tulumlar yakımlar yelekler battaniyeler alt açacakları hep hazır.
Eşyaları yıkayıp ütüledim hani apar topar hastanelik olursam Allah sağlıklısını versin hepimize alıp konulucak şekilde.
ben de çok ağırlaştım. eskiden 15 dk da yürüdüğüm okul yolunu şimdi 30 dk da yürüyorum ve acayip bir şekilde nefes darlığı yaşıyorum. gece bacak, kasık ve bel ağrılarından sabaha kadar uyuyamıyorum. aynı zamanda mide bulantılarım da başladı yeniden. hadi artık küçük kızım gelsin daha fazla nasıl dayanacağım tüm bunlara bilemiyorum. bir de ben epidural normal doğum düşünüyorum ama herkeste epidural tutmuyor diyorlar, bilgisi olan var mı bu konuda acaba?
ben tamamladım bile çantamı :) bitek göğüs kremi, hasta bezi ve lazım olursa pompa alıcam. bebeğimin bezini bile aldımne yapayım çok korkuyorum erken doğumdan. hazırlıksız yakalanmak istemiyorum. herşey bitsin sadce doğuma odaklanayım istiyorum. çok aceleci bi yapım var benim, bi de panikatak hikayem :))
kendi geleliklerimi pijamalarımı terliklerimi hatta tacımı bile koydum :) çok hazır hissediyorum kendimi ama şu an. işe yaradı yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?