Aralık ayında doğum yapıcaklar buradan dertleşelim mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi cyge
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hamamotu formülünü denicem bakalım. ben şu an zeytinyağı sürüyorum zaten. buna rağmen çatladı göğüslerim küçüktüler birden büyüyünce olanlar oldu zavallılara:)) ama devem etmeyi düşünüyorum emzirirken oluşan çatlaklar içinde. kremi biraz daha düşüneyim o zaman. kimi aman ihmal etme diyo kimi sürülmez:) belki doğuma kadar sürüp sonra bırakırım.

şu düğün meselesine gelince.... haftaya düğünümüz var. hemde ablamın. normal abiye böyle altı bosbol bi elbise aldım. göğüsaltından eteği başlıyo. ama çok kötü görünüyorum. herkes çok şeker oldun diyo ama aynaya bakınca çok mutsuz oluyorum. kiloyu bu kadar sorun edeceğim aklıma gelmezdi. daha doğrusu göbeği:))

eşin bi şekilde halleder zorda kalırsa ama sen lazım olabilecek herşeyi hazır et ki o yanında kalsın hep. koştur koştur gezerse senle ilgilenemez. Van lı değilsin anladığım kadarıyla. umarım sorun olmaz da nerde rahat ediyosan orda doğurursun, ailenin yanına gitmeye vaktin olur. ama sıkıntı yapma bilmediğin yer bile olsa doğum anında bunlar aklına gelmez diye düşünüyorum. ablam öyle diyo bana hep. doktorum erkek. biraz çekiniyorum. ya bide babam yaşında diye:)) o da diyoki o an amaaann kim gelcekse gelsin nerde olursa olsun bi kurtulayım da diceksin diyo. yok çıplakmışım yok çekinirmişim sorun olmaz diyo:)))

nevresim takımını bende düşünüyorum. belki sadece çarşaf yastık kılıfı götürürüm nolur nolmaz diye. ama özel hastaneler otel gibi oluyo belki hiç gerek kalmaz. pislenirse isteriz yenisini diye de kararsız kalıyorum.

yok canım burda öğretmeniz:)hani gitmek sorun değil de bunun doğum sonrası dönüşü var arabayla 15 saat açıkçası yollar da tehlikeli birilerini kaçırıp duruyorlar fazlaca nemli oldum hamilelik sayesinde:)))ben de o yüzden hazırladım eşyalarımı canım koşuşturmasın diye annem kayınvalidem gelecek inşallah. ben de özelde doğum yapıcam canım ama gene de tiksinirsem diye koyayım diyorum çünkü balayında çarşaflardan tiksinmiş alerji olmuştum:)oysaki paketli falan tertemizlerdi ama tiksindim elimde olmadan:)

hamile olmadan önce hamile kıyafetlerine bakar özenir dururdum ama şimdi içinde kendimi öyle çirkin hissediyorum ki:)))ama çare yok:))ve eminim elbise de sen de çok şeker durmuştur çokta güzel hatıra bol bol da fotoğraf çekilir hamileyken fotom yok olmazsın çünkü ben burda çirkin çıkmışım karnım şöyle falan die siliorum genelde:)

mide ve yemek borusu yanmasına ılık süt muhteşem iyi geliyor. ben her akşam yatmadan 1 saat önce 1 bardak içiyorum ve tüm gece rahat ediyorum tavsiye ederim.

:))) ben insanların gözüne nasıl batmam nasıl saklarım göbeğimi derdindeyim :) bi de işi de bıraktım hamile kalınca. hiç insan içine çıkmıyorum gibi bişey. çalışıyo olsam belki alışkın olurdum da ne bileyim yaaa. bebeğimi çok seviyorum ama evimizde mutluyuz biz. :) dışarı çıkınca kocacım herkes bana bakıyo eve gidelim diyorum:)

bak beni de kıllandırdın şimdik. valizi büyütelim de bi çarşaf bi kılıf koyalım bari napalım :)

benimde en geç aralık 6 diyor doktor ama artık bende geceleri zor uyuyor aşırı tekmeliyor benim kızım çok aktif bendede arada birde olsa nefes alma zorluğu oluyor ama ona rağmen ben çok yürüyüş yapıyorum geziyorum

Merhaba arkadaşlar. Aralık anneleri yok mu demişsiniz,olmaz mı? Biz burada toplanıyoruz: http://www.kadinlarkulubu.com/aralik-anneleri/508094-2012-aralik-anneleri-paylasim-alan.html Tabi binlerce sayfa biriktiği için insan hepsini okuyamıyor ama şart değil,sizleri de bekleriz. Aklınıza takılan ne varsa muhtemelen birkaç saat ya da birkaç gün önce yazılmıştır. İnsan karnı burnunda olunca dertleri de aynı oluyor.

Buarada mide rahatsızlıklarından bahsetmişsiniz. Genelde rennie şurup veriyor doktorlar. Bebişlere bir zararı yok ve mükemmel rahatlatıyor. Doktorunuza söyleyin hemen yazarlar.

Geceleri uyuyamama/wc muhabbeti hepimizde mevcut,yapacak birşey yok.

Merhaba arkadaşlar çirkinlik olayına bende fena taktım saçlarımın boyası geleli aylar oldu kilo göbek giydiğimin yakışmaması dediğiniz gibi şeker olmuşsun demişlersede yok anam koca göbekli dubayım işte.Neyse az kaldı benim vücudumda sae göbek var diğer basen baldır bacak aynı eski kıyafetlerimi giysem göbek olmasa oluy r heralde çabuk veririm diyorum ama şu son 2 ay da geçsinde bu defafarklı olucak.

Ben kızımda lohusayken birgün aldım makası elime aldım eşyaları kesicem hepsini annem geldi delimisin bırak aldı elimden ver millete dedi verdim bende ki tekstilde çalışıyorum ozaman hiç giyilmemiş eşyalarım var dağıttım.Sonra 4ay sonra ben 50 kg ye düşünce ahh dedim gitti koyafetçiklerim şimdi aynı hatayı yapmam yani.

Merhaba hamişler;
Aranıza yeni katıldım bende kısmetse Aralık başında dogum yapacagım Hatta Kasım sonu bile gelebilirmiş oglusum..Benim kötü geçirdigim tek şey gebelik basuru oldu Allah kimseye yaşatmasın 2 haftaya yakın çektim ve sonunda kendi kendine patladı geçti gitti benide benden etti Dogum çantasını bende hazırladım , odası , kıyafetleri hemen hemen hazır gibi..Dogum konusunda normal yada epidural normal düşünüyorum lakin bebegim izin verir Allah'tan birşey çıkmazsa..Hepinize hayırlı dogumlar diliyorum..

Selam arkadaşlar ,

Nasıl gidiyor göbişler hergeçen gün büyüyor ya benim oğlum geceleri bir hareketli bir hareketli tamam dedim ya delip çıkıcak karnımı yada patlatacak suyu aşağıdan fırlıycak öyle böyle değil yani tepiş tepiş tepiniyor bazen diyorum eşime seninki kasap havası oynuyor içerde nasıl karnım bir sağa bir sola uyutmuyor anlıycağınız beni bu arada eşlerle münasebeti kestinizmi kızlar ben henüz nokta koymadım doktorda bişey demedi.Artık bayramdan sonra kasımın 13.ünde kontrölüm var yürüyüş yapıyorum hergün bol hareket ediyorum gün geçtikçe sabırsızlanıyorum ve heyecanlanıyorum biran önce sağ salim normal doğumla dünyaya getirmeyi çok istiuorum oğlumu Allahımın izniyle.

Benim küçük erkeğim de çok hareketli. Bazen kıvrandırıyo annesini :) ama canım acısa bile çok hoşuma gidiyo içimdeki ayak sesleri.. geliyorum anne sıkı dur diyolar artık.
Eşimle biz kardeş olduk 2 3 haftadır. Doktor sınırlandırmadı da kocacım çekine çekine aşkım ben kötü hisssediyorum çocuğa zarar veriyomuşum gibi geliyo dedi bende nasıl istersen dedim bi riski yok ama onun ne hissettiği daha önemli. Benim de canıma minnet :)

Merhaba kizlar benim kizim beklerse 11 ocakta doğacak ama belki aralıkta olur diye sizlere bir selam vereyim dedim..eşim aralik dogumlu ben ocak,bakalim kim kazanacak:)
2 gündür sancilarim oluyo karnimin alt kisminda.birinci gebeligimde böyle olmamıştı.sizdede oluyor mu acaba

Merhabalar öncelikle herkesin kurban bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.

Gene koca göbüşlü bir bayram geçirdik :) Bayramda tabi akraba ziyaretleri yol yürü merdiven in çık erken kalk ben dün gece baya kötü oldum gece bir ara öyle sancımı gazmı ağrımı yoksa acıtıcı tekmemi çözemediğim zorluklarla boğuştum zten kendimi anladığım için kızımın odasında tek yattım kızımla eşim beraber uyudular.Ben sabaha kadar ha bire uyandım kalktım ne oluyorlar çektim ama sabah iyiydim sanırım çok yorulduğum için oldu.

Artık zaten bolca yalancı gaz sancılarım oluyor ki sanki doğuracam ki olduya doğum sancıları o sahte sancıların yanından geçmezde işte biran ah dedirtiyor.Artık epey epey büyüdük sanırımki acıtıyor ve irkiliyorum bazen dirseği ile geriniyor sanırım o zaman bir tuhaf oluyorum.

Biz henüz eşimle arkadaş pozisyonuna geçmedik ama kaontröle gidince sorucam doktora hani sakıncası olurmu kızımda herangi bir kısıtlama yoktu biz son ay bay bay demiştik.Bilmiyorum şimdi.

Annemden uyarı aldım dün doğum çantası için bakalım bir iki eksiğim var onları tamamlayıp doğum çantasını hazırlıycam bende bu hafta hazırda beklesin ne olur ne olmaz.Ama geceleri artık benim için çok zorlaşıyor.

8merhaba kızlar,
bende bugün 35 haftama girdim ama mutsuzum aralık 1 ile 8 arası doğum olacak ama umutsuzluğum tavan yapmış durumda bebekte gelişim geriliği var.hala 1487 grmdı en son

8merhaba kızlar,
bende bugün 35 haftama girdim ama mutsuzum aralık 1 ile 8 arası doğum olacak ama umutsuzluğum tavan yapmış durumda bebekte gelişim geriliği var.hala 1487 grmdı en son

Canım umutsuz olma lütfen benim arkadaşımın bebeği 1300 gr dünyaya gelmişti evet zorlandı ama şimdi 3 yaşında ve tosun gibi bir oğlu var.Canı sağolsun eli ayağı düzgün olsun Allah kucağına almayı nasip etsin anneciği bakar besler büyütür onu değil mi ? Asla umutsuz olma asla.

Bende bugün çok yoruldum kayınvalidemlerde misafir vardı çok iş yapmadıım ama kıpırdanmak yetti yorulmuşum.Kızımla eve geldik biraz istirahte çekildim ama ne mümkün kızım acıktım diye başladı bile.Gerçi bu bir yandan iyi hareket oluyorda.Eşimi bekliyorum sabırsızlıkla işten gelsinde ilgilensin kızınla diye.

Artık karnm baya rahatsız ediyor dün gece zaten gene kalitesiz uyudum ha bire uyan wc sağa dön sola dön sıkıntı anca ten sonra dalmışım.İşte son aylara geldik zor zamanlar oda geçicek Allahın izni ile.

bende çalışabilir raporu aldım 2 hafta daha gideceğim.. şuan için bir sorun yok.. tek zorlandığım konu kabızlık..

Bendede var o kabız illeti.. doktor ilaç yazdı bekunis diye. Bakalım işe yarıcak mı.

Koca göbüşümle ablamın düğününü yaptık. Ben kendimi fotolarda gördükçe buhran geçirsem de herkes çok tatlısın diye iltifatlar etti. Bi kişi hiç kilo almamışsın demeseydi hepsine inanıcaktım ama 15 kilo aldım sonuçta. Bi de aynalar insanlar kadar nazik degil...

Bendede var o kabız illeti.. doktor ilaç yazdı bekunis diye. Bakalım işe yarıcak mı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…