Koca göbüşümle ablamın düğününü yaptık. Ben kendimi fotolarda gördükçe buhran geçirsem de herkes çok tatlısın diye iltifatlar etti. Bi kişi hiç kilo almamışsın demeseydi hepsine inanıcaktımama 15 kilo aldım sonuçta. Bi de aynalar insanlar kadar nazik degil...
bende burdayımmm:) 17 aralık beklenen dogumumuzu:) heyecan ve bırazda endıse var ılk bebegım ne nasıl olucak derken bazen uykusuz geceler gecırıyorum. WC sıkıntısı bende de var kızlar:) ama ıcımdekı o muthıs hareketler benı sakınlestırıyor heyecanla beklıyoruz bebısımızı:) cuma gunu kontrolumuz var ve bugune kadar 13 kılo aldım:)
herkese hayırlı dogumlarrrr
Gerçekten yokmu aralık ayındadoğum yapıcak kimse ???
benmde aralık ayının on beşinde bir kızım olacak inşa..
Allahın izniyle bende aralık ayında bebeğime kavuşcam.Rabbim hepimize kolay doğumlar nasip eder inşallah.
bu arada cansu seninle aynıyız :)) tevafuk olmuş.
MERHABA ARKADAŞLAR bende aralık annesi olucam inşallah.doğum tarihim 12 aralık allah nasip ederse oğlum olacak.rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
Merhaba arkadaşlar.
Bugün oğluşuma bir tulum ve mont aldım minicik hemen giydirmeye hala görünce dayanamıyor ve alıyorum.Öyle tatlılar ki hemen yıkadım kuruycaklar ve dolaptaki yerini alıcaklar.Bir yer açılmış bizim buraya kanz ın ürünlerini çok uygun fiyata satıyor ama sepet sepet karıştırmaktan canım çıktı.Eve gelirkende çiş nedeni ile nasıl zor geldim anlatamam :) Allahım dedim inşallah gitmezde rezil olmam :)
Dün gece nedense çok zor geçti oğlum sağıma yatmamı istemiyor nasıl ittiriyor yatnca ben dönene kadar da pes etmiyor acıtınca mecbur sen kazandın diyor ve dönüyorum ama bende sol da uyuyamıyorum kalk dolan wc ye git yat derken en son 5 ti sanırım saate baktığımda sabahlarıda nasıl yatarsan yat farketmiyor uyuyorum ama gece uykusu gibi olmuyorki.Birde içim daralıyor sıkılıyorum bunalıyorum çok zor günler geçiriyorum.Akşam kızımında ödevleriçoktu onunla da baya uğraştım son zamanlar zorluycakta bakalım.Bende sanki erken doğurucam gibi geliyor hiç istemesemde şu 38.haftaı bir görsek hayırlısı ile bakalım kısmet.
Bu arada biz karar verdik ismimize ablamız buldu Yiğit olucak bizim paşanın ismi kısmet se ve inşallah normal doğması için duacıyım şimdilik normal di herşey ama ayın 13.ünde kontrolüm var o zaman belli olucak inşallah ama çok istiyorum normal olmasını.
Canım ben seni tebrik etmek istiyorum bu nasıl bir güçtür nasıl bir şevktir gerçekten ayakta alkışlıyorum benim kızım 9 yaşında ve ben ikinciye anca zorla ittire ittire cesaret ettim ki hala çok endişeliyim nasıl olucak nasıl bakıcam tekrar sıfırdan nasıl başlıycam acaba bakabilecekmşyşm kızımdan sonra başka bir bebeği sevebilecekmiyim kocamla aramız nasıl olucak 2.çocuk bize neler katıcak neler götürücek gibi bir dolu endişem var sen birde 3. maşşallah Allah nazarlardan korusun seni canım.Gerçekten imrendim sana.
mrb arkadaşlar, bende aralık annesiyim Allahın izniyle..
bayramdan beri yatıyorum hastalıktan ağır bir grip geçiriyorum, bayramdan sonra işe de gidemedim idare ettiler sağolsunlar..bugun hala başım ağrıyor kulaklarım burnum tıkalı ve sürekli terliyorum..Allah ne yeni anneyken ne de hamileyken hasta etmesin zormuş gerçekten..
aktarma raporumu almıştım kasımın son haftasına kdr dayanabilirsem 37 haftada ayrılmış olacağım..
ben daha çanta hazırlamadım bir iki haftaya tüm eşyalar tamamlanacak o zmn yıkama ütüleme çanta işi hazırlarım diyorum..çok da stres yapmıyorum annem kayınvalidem bi şekilde hallederler en kötü ihtimallle..
herkese hayırlı doğumlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?