Aralık ayında doğum yapıcaklar buradan dertleşelim mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi cyge
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Allah mesut etsin öncelikle bizimde düğüne 1 aydan az kaldı bende kocbir göbüşle yapıcam düğünü henüz elbise almadım bakalım canımda istemiyorki AMa mecbur bakıcam bişiler.

Kabızlığı ben çözdüm kızlar kuru kayısı ve kuru incirden omposto yapıyorum sofor şeker ve az su ile her sabah aç karınla 1 incir bir kayısı 3-4 kaşıkta suyundan içiyorum hergn çıkıyorum tuvalete ilk başlarda bende çok çektim çünkü kabızlıktan 2-3 aydır yok böyle bir sorunum.Şu an en büyük sıkıntım geceler.Ahhh ahhhh gündüz birşey yok ta geceleri azıyor benim oğluşum bir tepinmek gam gam star dansını yapıyor sanki öldürüyor beni.
Doğum çantamıda hazırlarım oğlumun bohçalarınıda yaptım acil bişi olursa hazırlıklarım tamam.Biz hazırız oluşumuzun hazır olmasını bekliyoruz.Bebek bakım ürünleri ni dalinden aldım set olarak kızımdada ben anı ürünleri kullanmıştım zaten altını her aldığımda yıkayıp zeytinyağı sürmüştüm kızıma oğlumada aynısını yapıcam kısmetse bol zeytinyağı.İşte böyle kızlar.

bende burdayımmm:) 17 aralık beklenen dogumumuzu:) heyecan ve bırazda endıse var ılk bebegım ne nasıl olucak derken bazen uykusuz geceler gecırıyorum. WC sıkıntısı bende de var kızlar:) ama ıcımdekı o muthıs hareketler benı sakınlestırıyor heyecanla beklıyoruz bebısımızı:) cuma gunu kontrolumuz var ve bugune kadar 13 kılo aldım:)

herkese hayırlı dogumlarrrr

Canım hayırlısı olsun inşallah cümelmize.

Ya benim oğlan çok sertleştirdi hareketlerini bugün kızı okula bıraktım gelirken aşağıya öyle baskı yaptıki neredeyse bebek adımları ile geldim eve.Birde evdeki yemekti ütüydü onları hallettim oturdum kaldım.Sağ tarafımda çok yatıyor ve beni sağa yatırmıyor hep solada yatılmıyor bende bolca yürüyüş yapıyorum antrede geceleri napayım.Allahım zamanında doğumlar nasip etsin hepimize inşallah.Günler geçtikçe sabırsızlanıyorum artık onun mis kokusunu duymak için kızım nasıl sabırsız kardeşi olucak diye nasıl heyecanlı anlatamam dün alışveriş merkezine gittik oyncak alıcak kendine bebeklerin yanından geçerken anne oyuncak bebek almıycam nasıl olsa canlısı geliyor yakında dedi :)) yaş farkının en iyi yanı sanırım bu bakalım inşallah kardeş kıskançlığı yaşamayız.Ama okul harçlıklarını bile biriktiriyor kardeşine hediye almak için yavrum.Zamanımız daraldıkça zorluklar artsada çok çok heyecanlıyız.

benmde aralık ayının on beşinde bir kızım olacak inşa..

Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin kızınızı.Ben dün akşam gayet iyiydim arkadaşlar 2 saatte bir kalktım wcye aralarda da rüyalar göfecek kadar dalarak uyumuşum ah bir iyi gelmişki anlatamam.Ama akiam yatmadan önce 30 dk antrede gel git yürüdüm iyice bayılacak kadar yoruldum sonra yattım bilmiyorum onun etkisi oldumu bu akşam da deniycem öyleyse eğer artık volta atmadan yatmıycam :)

Allahın izniyle bende aralık ayında bebeğime kavuşcam.Rabbim hepimize kolay doğumlar nasip eder inşallah.
bu arada cansu seninle aynıyız :)) tevafuk olmuş.

Allahın izniyle bende aralık ayında bebeğime kavuşcam.Rabbim hepimize kolay doğumlar nasip eder inşallah.
bu arada cansu seninle aynıyız :)) tevafuk olmuş.

ay evet ne güzel biz senle aynıyız hadi bakalım önce hangimiz doğurucaz bebişlerimizi :) Ne tatlı bir bekleyiş değilmi ama yaa bazen üflesem püflesemde zor gelsede zevkli.Ne ilginçtir mesela ben bir kızım var kolay mı büyüdü hayır hala devam büyütmeye ama evlat öyle tatlı öyle başka öyle anlatılmazki her zorluğa acıya zahmete bedel onların kokusu sevgisi tadı ki hiç aldırmadan ikinciyi yapabiliyoruz ki 3. 4. olan ve fazlası mevcut bambaşka bir his evlat.

merhaba arkadaşlar bende aralık annesi olucam inşallah aralık 29 son tarih
ikinci kızım gelecek inşallah ilk kızım sezaryan olduğu için buda sezaryan olacak muhtemelen 40, haftayı beklemez doktorum 38 haftada alır Rabbim hepimize sağlıklı ve kolay doğumlar nasip etsin bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin

bu benim ilk hamileliğim daha.ve bi an önce bebişimi kucağıma almak istiyorum artık.beklemek çok zor yaa...
bu arada bebişlerinizin ismi belli mi? biz isme karar veremedik bi türlü...
isim koyarken bu kadar zorlanacağımı tahmin etmiyordum

slm kizlar, insallah Allahin izniyle bende aralikta dogum yapacam tabi erken dogum yapmazsam :) cunku esim cok sabirsizlaniyo nezaman gelecek ne zaman diye, onun yuzunden erken den gelecek :) neyse benim de nefes darligi, assagiya baski, çabuk yorulma fazla rahat oturamama, geceleri rahatca uyumamaya gibi sorunlarim var ama olsun demi hayirlisiyla bebeklerimizi kucagimiza alalim da bunlar gelir geçer tabi ki :)

mrb arkadaşlar, bende aralık annesiyim Allahın izniyle..
bayramdan beri yatıyorum hastalıktan ağır bir grip geçiriyorum, bayramdan sonra işe de gidemedim idare ettiler sağolsunlar..bugun hala başım ağrıyor kulaklarım burnum tıkalı ve sürekli terliyorum..Allah ne yeni anneyken ne de hamileyken hasta etmesin zormuş gerçekten..
aktarma raporumu almıştım kasımın son haftasına kdr dayanabilirsem 37 haftada ayrılmış olacağım..
ben daha çanta hazırlamadım bir iki haftaya tüm eşyalar tamamlanacak o zmn yıkama ütüleme çanta işi hazırlarım diyorum..çok da stres yapmıyorum annem kayınvalidem bi şekilde hallederler en kötü ihtimallle..
herkese hayırlı doğumlar..

MERHABA ARKADAŞLAR bende aralık annesi olucam inşallah.doğum tarihim 12 aralık allah nasip ederse oğlum olacak.rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah

Merhaba arkadaşlar.

Bugün oğluşuma bir tulum ve mont aldım minicik hemen giydirmeye hala görünce dayanamıyor ve alıyorum.Öyle tatlılar ki hemen yıkadım kuruycaklar ve dolaptaki yerini alıcaklar.Bir yer açılmış bizim buraya kanz ın ürünlerini çok uygun fiyata satıyor ama sepet sepet karıştırmaktan canım çıktı.Eve gelirkende çiş nedeni ile nasıl zor geldim anlatamam :) Allahım dedim inşallah gitmezde rezil olmam :)

Dün gece nedense çok zor geçti oğlum sağıma yatmamı istemiyor nasıl ittiriyor yatnca ben dönene kadar da pes etmiyor acıtınca mecbur sen kazandın diyor ve dönüyorum ama bende sol da uyuyamıyorum kalk dolan wc ye git yat derken en son 5 ti sanırım saate baktığımda sabahlarıda nasıl yatarsan yat farketmiyor uyuyorum ama gece uykusu gibi olmuyorki.Birde içim daralıyor sıkılıyorum bunalıyorum çok zor günler geçiriyorum.Akşam kızımında ödevleriçoktu onunla da baya uğraştım son zamanlar zorluycakta bakalım.Bende sanki erken doğurucam gibi geliyor hiç istemesemde şu 38.haftaı bir görsek hayırlısı ile bakalım kısmet.

Bu arada biz karar verdik ismimize ablamız buldu Yiğit olucak bizim paşanın ismi kısmet se ve inşallah normal doğması için duacıyım şimdilik normal di herşey ama ayın 13.ünde kontrolüm var o zaman belli olucak inşallah ama çok istiyorum normal olmasını.

bende cnm wc ye gitmekten yoruldum önünden ayrılmıyım bari diyorum eşime oda gülüyor adım çişliye çıktı yaaaa rabbim inşallah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin neyse ben şimdi çıkıcam sonra grşrz

MERHABA ARKADAŞLAR bende aralık annesi olucam inşallah.doğum tarihim 12 aralık allah nasip ederse oğlum olacak.rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah

Canım ben seni tebrik etmek istiyorum bu nasıl bir güçtür nasıl bir şevktir gerçekten ayakta alkışlıyorum benim kızım 9 yaşında ve ben ikinciye anca zorla ittire ittire cesaret ettim ki hala çok endişeliyim nasıl olucak nasıl bakıcam tekrar sıfırdan nasıl başlıycam acaba bakabilecekmşyşm kızımdan sonra başka bir bebeği sevebilecekmiyim kocamla aramız nasıl olucak 2.çocuk bize neler katıcak neler götürücek gibi bir dolu endişem var sen birde 3. maşşallah Allah nazarlardan korusun seni canım.Gerçekten imrendim sana.

hayırlı olsun yeni ciciler..ben hala hiç bişeyini yıkamadım kızımın hepsini bir yıkarm diyordum yanlış mı yapıyorum birde battaniye vs yıkıyormusunuz?

Canım ben aldığım şeyleri bebek deterjanı ile yıkıyorum ütüleyip öyle koyuyorum.Battaniyelerini felan herşeyi yıkıyorum çünlü ben tekstilde çalıştım öyle kötü yerlerde atılıyorki eşyalar dikilirken toz pislik içinde ben kendimde yeni aldığım şeyi yıkamadan kullanamam.Hatta daha dün kadife battaniyeleri çıkarıp yıkadım hazırladım.Aslında daha birşey almıycam diyorum ama gene bazen dayanamıyorum gerçi ben çok eşya almadım 10 parça felan giyicek kıyafeti var . Zaten ben Allahım sağ salim kurtarırsa eğer kavuşursak oğlumla 20 günlükken yarı kırkında yapmak istiyorum mevlütü.Gelir bişilerde bu tulum gibi montlar varya onlardan da almak istiyorum ama hele bir doğsunonu sonra alıcam kısmetse.O çok kullanışlı oluyor.kızımda ok işime yaramıştı.Zaten mevlütlükleri bile hazırladım ben minik patikler ördüm mavi ve beyaz onlaı nazar boncukları ile süsledim içine simli mavi tüle sarılı lavanta koydum oğluşum doğunca da minik sticerlar zımbalayıp dağıtıcaz mevlütte sepette süsledim içine koymaya işte kendimce hazırlanıyorum napiimm.Beşiğimiz de bu hafta sonu geliyor bir yakınım vardı oğlu olan hiç kullanmamış o verdi beişiği yepyeni onu kurucaz.Ana kucağı puset felan kardeşimden geldi onun oğlu var.Yani bizim oğlan baya şanslı kızlar hazırlara kondu :)

sağol kuzum teşekkür ediyorum her yeni çocuk yepyeni bi heyecan çok güzel bi duygu tatlım hepsinin yeri ayrı kocanla aranda daha güzel bağ oluyo çocuk birbirinizi sıkı sıkıya bağlıyo .benim canım kocam çok yardımcı olur herşeyimde sağolsun iyiki onunla evliyim.:123:3. çocuğu eşim çok istedi belki kızım olur diye ama yine oğluşum olacak olsun rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağıma almayı nasip etsin inşallah oğlan annesi olmakta güzel hayırlı evlat olsunlarrr

Canım atlamışım bu arada geçmiş olsun çok kötü oluyor insan ben kızımda çok ağır grip geçrmiştim ve portakal greyfurt ve hindistan cevizinin suyunu karıştırıp içiyordum onunla şifa bulmuştum hiç ilaç kulanmadan iyileşmek çok zor oluyor gerçekten acil şifalar diliyorum canım.Hazırlarsın canım ya bende her geçen gün ağırlaşıyorum sonra canım yapmak istemez diye hazırladım dursun kenarda işte.Bugünde kızımla temizlik yaptık çok yardım eti kızım bana sağolsun birazdan da az pazara çıkıcaz kapımın önü paar bu arada az hava alır geliriz zaten uzun yola gidemiyorum daralıyorum çiş felan ki benimde aynı adım çişli :) Yakın yerlerde yürüyorum napiim.Yürüyüş son ayda özellikle normal doğum için çok iyiymiş büyükler öyle diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…