- 13 Ocak 2012
- 1.675
- 1.806
- 333
yaa mavii ne kadar hızlısınn.benimde dün geldi sling ama hala deneyemedim.çünkü ev misafirle doluonların yanındada yapmak istemiyorum.malum bizler bilgimiz olmayan konularda eleştirmeyi çok severiz.o yüzden pazartesiye kadar sabretmem lazım.off nasılda heyecanla beklemiştim halbukim.
aman kiitle kendini odaya bak sende çok sabırlıymışsın:)) ben çok aceleciyimdir her işim hızlı :) özellikle ertesi gün gönderen satıcıyı bulduk eşimle hemen geldi hemen taktım hemen emzirdim içinde çooocuğumu. sende tak bi an önce bekleme çok zevkli
kızlar silingle ilgili bişey sorcam. bebeği yatar şekilde mi koyuyorsunuz. benim kız artık kucakta yatmıyo kesinlikle illa çevresini görecek meraklı meraklı inceleyecek her yeri:)) oturtur biçimde koymak için de erken mi acaba?
2 aya kadar yatarak koyuluyo canım bizimkiler hafif yan ya da oturur pozisyonda. ben yan koyamıyorum tok da olsa memeye saldırıyo obur:))
çok sağolun kızlar allah razı olsun.Çıktık bugün evimize geldik yıkadım minnoşumu mışıl mışıl uyuyor şimdi:) Yalnız topuğu, kolları mosmor olmuş yavrucuğumun serumlardan.Yarın sabah kontrole gidicez tekrardan şartlı çıktık hastaneden 1 hafta her gün götürecez doktora 6.5 kiloydu bebişim yarım kilo vermiş çok iştahsız,antibiyotikler ağır geldi foşur foşur kustu antibiyotik serum verdiklerinde.Allahtan mızmız ağlayan bi bebek değil hiç zorluk çıkarmadı bana o yönden kucağıma bile alamadım yavrumu 1 haftadır şimdi kucağımdan bırakmıyorum :) Öpüyorum hepinizi kızlar bebişimin mis kokusunu koklayacam bütün gece onunla yatıp
çoookkk sevindim canım inşallah bir an önce toparlarsın. off içim sızladı 1 hafta kucaklayamamana. tut bırakma onu hiç uykudan bayılana kadar. Allah ayırmasın hiç birimizi meleklerimizden. onun kokusu olmadan bi saat bile geçiremiyorum artık(( aşık oldum yeniden. seni çok iyi anlıyorum. içim gerçekten sızladı ayrı kalmanıza. ohhh sarıl yAT şimdi meleğine.
Mavi canım sen oturtuyorsun benim canım gidiyo inandaha 3 ayliktir seninki şimdi daha çok erken..açıli bir şekilde oturtuyorsujdur inşallah..
Cekinerek söylüyorum ama söylemeden geçemedim..5 ayliktan erken oturtmayi düşünmüyorim ben.istersen bir doktoruna bir sor,yinede sen bilirsin tabi ne diyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?