desert evet canım aldığım vealdığıma hiç pişman olmadığım herkese tekrar tekrar tavsiye ettiğim bir ürün ben çok çok memnunum oğlum bayılıyor ona taşıması çok kolay kullanımı çok pratik her bebekli annenin ihtiyacı olan bişey ki 2-3 yaşına kadarda kullanılıyor yeğenim var 1,5 yaşında geçen onu koyduk oturur pozisyonda çok kullanışlı mutlaka al ben kancalılardan aldım 20 tl ye internetten.Aşağıdaki resimdekinin aynısı benimki.
Eki Görüntüle 655368
Ben komple yatırıyorum şuanda küçük olduğu için mutlaka al canım yaz kış kullanırsın.
Canım ben gittigidyor sitesinden almıştım halada var çeşitleri ben o siteden çok alışveriş yapıyorum.Ben daha kırkımız çıkmadan almıştım bebek arabsını hiç kullanmadım bunu alınca çok pratik olduğu için bebek arabası bana zor geliyor annemin tabiri ile koyuyorum oğlumu çıkısına :) annem çıkı diyor gidiyorum heryere bebeği çıkarması kolay koyması kolay pratik yani.
cansu gri rengini sipariş verdim.siyah alacaktım sonra yazın güneşi çok çeker sıcak olur dedim gri aldım :) inşallah memnun kalırım.eşim çok güvensiz görünüyor dedi.bende brad pitt ile angelina jolienin resimlerini gösterdim:)gelince görücez bakalım.kaç günde ulaştı sana.çabuk gelsede hemen kullanmaya başlasam.dışarı atasım var kendimi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?