Aralık ayında doğum yapıcaklar buradan dertleşelim mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi cyge
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cansu nerden kaça aldın oyun halısını? bende bakıyorum netten.ama görmeden de içime sinmiyor.ama çıkamayacağım için şimdi mecbur burdan alıcam.birde sanki boyu şu an tam gibi.kaçıncı aya kadar kullanılır sence?

canım çocuğa göre değişsede 5-6 aylık olunca durmak istemiyorlar 1 yaşına kadar alt değişiminde çok işe yarıyo malum ayakları yere değince alt değiştirme işkence oluyo.

Biz burda armoni diye bir avm var ordan 70 tl ye aldık.Cici bişey ama bizimki onda bile uzun kalmıyo sıkılıyo daralıveriyo benim oğlum ille kucak yani.

ya cansu senmi babaslıng almıştın.nasıl kullanımı kolaymı ve rahatmı.bende araştırıyorum.alıcam sanırım.yazında iyi olurmu sence ? birde sen hangi modelini aldın.

desert evet canım aldığım vealdığıma hiç pişman olmadığım herkese tekrar tekrar tavsiye ettiğim bir ürün ben çok çok memnunum oğlum bayılıyor ona taşıması çok kolay kullanımı çok pratik her bebekli annenin ihtiyacı olan bişey ki 2-3 yaşına kadarda kullanılıyor yeğenim var 1,5 yaşında geçen onu koyduk oturur pozisyonda çok kullanışlı mutlaka al ben kancalılardan aldım 20 tl ye internetten.Aşağıdaki resimdekinin aynısı benimki.

Ben komple yatırıyorum şuanda küçük olduğu için mutlaka al canım yaz kış kullanırsın.

Son düzenleme:
Aysucum seni çok merak ediyorum eşin yokken herşey yolundadır inşallah canım.

Birde mehru nerelerdesin canım senide merak ediyoruz.

Arkadaşlar bişey söylemek istiyorum benim bebişim biz yemek yerken deliriyor eğer ona bişey vermezsek resmen yalvarır gibi sesler çıkarıyor heyecanlanıyor tattırırsak sorun yok ama tattırmazsak kıyameti koparıyor birde masaya gelmek istiyor mama koltuğu için henüz küçük kucağa alıp masaya getirince resmen keyifleniyo sizinkiler nasıl istiyorlarmı ?

merhaba canım.hangi siteen aldın.ben de istiyorum.güzel bişeye benziyor.

Canım ben gittigidyor sitesinden almıştım halada var çeşitleri ben o siteden çok alışveriş yapıyorum.Ben daha kırkımız çıkmadan almıştım bebek arabsını hiç kullanmadım bunu alınca çok pratik olduğu için bebek arabası bana zor geliyor annemin tabiri ile koyuyorum oğlumu çıkısına :) annem çıkı diyor gidiyorum heryere bebeği çıkarması kolay koyması kolay pratik yani.

Son düzenleme:
ama bunu taktınızmı sizi yiyen bakışlara hazır olun insanlar daha önce görmemiş ya one acaba diye inceleyerek bakıyor bağzısıda merakına engel olamayıp one ya çarşafamı sardın kız çocuğu diyebiliyor :)))

yaa birçok çeşidi varmış ama hub en iyisi diyorlar.açıkhaldeyken bağlantı yerlerini gösteren resim çekip atabilirmisin.çok kafaya taktım ama karar veremedim bir türlü.

Tamam canım akşam foto çekip eklerim bak birazdan kızımı almaya gidicem okula hemen atıvericem benim ufaklığı slinge gidicez kuzu kuzu.Gelince kızıma foto çektirir eklerim görürsün.Evet çok çeşitleri var pahalı olanlarıda var ama bence gerek yok çok para vermeye bak en uygununu aldım ve çok memnunum ben.

58 tl ye gördüm şimdi.halka slıng oluyor seninki.ama gitti gidiyorda kalmamış sanırımm ( nerelerinde alyaf dolgu var peki? ayy çok sordum demii..ama etrafımda kullanan yokki bakayım :)

Bebeklerinizin zeka gelişimini sağlamak için

4 - 6 Ay Bebekler için Beyin Geliştirici Aktiviteler

* Bebeğinizi kucaklayın ve sevgi dolu sözler söyleyin.

* Bebeğinizle sık sık konuşun. Konuşurken gözlerine bakın.

* Bebeğinizi ismi ile çağırın.

* Bebeğinize obje resimleri gösterin, bu yaşlarda bebekler dünyayı keşfederken daha çok görme duyusunu kullanır.

* Bebeğinizin görüş alanı içinde ilginç obje veya oyuncakları hareket ettirin. Hareket onun ilgisini çekecektir.

* El ve ayak parmakları ile oynayın, özelllikle sayı sayarken.

* Onun yüzünüzü elleri ile araştırmasına izin verin.

* Tekerleme ve ninniler söyleyin. Bebekler tekrardan hoşlanırlar.

* Farklı şeyler görebilmesi için bebeğinizi yürüyüşe çıkarın ve gördüğünüz şeyleri ona anlatın.

* Bebeğinizi aynanın önüne götürüp yüzünde değişik bölgeleri gösterin.

* Abartılı mimikler yapın, eğlenceli sesler çıkarın.

* Bebeğinizin oyuncakları ve diğer objeleri eline almasına ve yere atmasına izin verin. Bu, onun farklı sesleri, düşme kavramını ve ellerini kontrol etmesini öğrenmesini sağlar.

* Tahta kaşıklar veya başka basit aletlerle ritmik sesler çıkarın. Bebeğinizi de yapması için cesaretlendirin.

* Bir kutunun içine sallayınca ses çıkaracak malzemeler koyun. Bunların içinde ne olduğunu sorun ve objenin adını söylerken bebeğinizin dokunmasına izin verin.

cansu gri rengini sipariş verdim.siyah alacaktım sonra yazın güneşi çok çeker sıcak olur dedim gri aldım :) inşallah memnun kalırım.eşim çok güvensiz görünüyor dedi.bende brad pitt ile angelina jolienin resimlerini gösterdim:)gelince görücez bakalım.kaç günde ulaştı sana.çabuk gelsede hemen kullanmaya başlasam.dışarı atasım var kendimi:))

sağol canım çok pratik görünüyor.biz de geçen alışveriş merkezine gittik bebek arabasıyla.zor oldu açıkçası.zaten arabayı sürmek bi dert ağır ve hantal.bu daha iyi olucak gibi

kızlar bebek arabası olarak hangi marka hangi modeli kullanıyorsunuz? memnun musunuz? bi de bebek arabası alırken hangi özelliklere dikkat etmek gerekiyor sizce? mesela çift yönlü olması önemli mi?

Meraba kizlar ,gonul iyiyim sagol:)yorgunlugu saymazsak iyiyim.bir kac saat sonra esim geliyo:):)
Katreinur canim cift yonlu olmasi guzel bir ozellik fakat Benimki ters yonde kullandigimda zor gidiyo.herkesinki nasil bilmiyorym..

Canım hayırlı olsun 2 günde geldi bana ilk geldiğinde herkes aaa o ne çocuk nasıl giricek ona diye acayip acayip tepkiler verdi ama ben kullanmaya başlayınca ay ne güzel şeymiş o dediler emin ol pişman olmıycaksın.Diyorumya ben bebek arabasını vs bıraktım hep onunlayım taşıması rahat tutması rahat bizim oğlan daha ona koyunca uyumaya başlıyor çokta muhafazalı olduğu için rüzgarda vs kullanımı rahat ay amma övdüm yaa pazarlar gibi :)))) Ya kullanışlıya herkes rahat etsin diye uğraşım kızlar.

aysucum hadi gözün aydın eşin geliyormuş.

Valla ban asorarsanız bebek arabası olarak ben en çok bastonları seviyorum ben kızımdada sadece ilk 5 ay normal araba kullandım ondada fazla kullanmadım yaz dı kucağa alıp çıkmak daha pratikti.Sonra bastona geçtim ve 4 yaşına kadar baston kullandım.

Şimdi oğlana pier cardinin tek yön vardı kardeşimde onu aldım kullanırım diye ama bı sling geldi daha hiç kullanmadım desem yalan olmaz keremi ne çıktık ondan sonra hep dilingleyim daha pratik arabada bazen ağlıyo durmuyo arabayımı sürücen çocuğamı bakıcan dert ondan kanguru daha kullanışlı.Normal kangurularda kışın zor soğuk bu siling o anlamda iyi zaten 4-5 aylık olunca oturmaya başlayınca ben bastondan vazgeçemem ben moder careden almıştım baston üstüne naylonu da var yaz kış onu kullanırım tek ellede taşınıyo şemsiye gibi ideal.

Ama illa raba diyorsanız eğer çift yönlü alın katreinur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…