Aralık ayında doğum yapıcaklar buradan dertleşelim mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi cyge
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Biz baby hope üç şekilde kullanılan tipten aldık. Çok hantal ama ben çok seviyorum. Üstü çıkıyo bebek koltuğu takılı şu An. Büyüsün onu çıkarıp normal üstü takıcaz. Ya sling iyi de avm de yemek yerken alışveriş yaparken zor Olur. Ben oğlumu atıyom arabaya heryere yürüyerek gidiyorum çok zevkli ve çok şık. Seviyo bide. Direk uyuyo koyunca bizde rahat geziyoz heryerde. Soğuk da girmiyo içine. Ben hiç yorulmuyorum hatta. Eşim varsa bana vermiyo çünkü kavga ediyoruz sen kullancan ben kullancam diye. Oyuncak gibi. Bide cok dikat çekiyo. Herkes bize bakıyo yürürken. Genelde baston var etrafta bizimki çok fiyakalı duruyo herkes soru soruyo aa bu nasıl araba diye. Bende aslan burcuyum da çok severim havalı olmayı)))

Mavi canım herkes neyle pratik olabilirse onda kalıyo ben kızımdabastondan vazgeçemedim çok gezentiyim evde kalamam ee tek olunca bir elde çocuk bir elde çanta ondan bastonlar pratik.Yanında biri varsa zaten sorun değil araba.

Ben avm ye vs gidiceksem arabayı tercih ederim özellikle alışveriş ve yemek yenicekse o ayrı ama normal annemlere giderken dışarı çıkarken aşıya giderken kızı okula götürürken vs yerlerde arabadan daha pratik yani kanguru kullanılıcak yerlerde iyi oluyor.

Kızlar bu aralar kızla uğraşıyorum ergenlik başlangıcı sanırsam bir ben bilirimler dinlememeler ille dediğim dediklikler büyüdükçe dertleri büyüyor gerçekten bazen nasıl davranıcağımı şaşırıyorum konuşuyorum anlatıyorum ama gene dediğim dediklik kızıyorum gene aynı zor yani hani hep küçük kalsalar keşke.

baby hope hangi model canım merak ettim

bastonlar bana da daha iyiymiş gibi geliyo hafiflik yönünden ama çocuğun yüzünü göremiyorsun ya sorun olur mu ki? bi de bastonların tekerleri küçük ya canım bozuk yollarda çok mu sarsar acaba?

büyüyünce daha zor di mi canım ya..şimdi büyüseler diye düşünüyoruz ama çocuk her zaman sorumluluk işte. allah kolaylık versin canım

kızlar ben bu sıralar bi bunalımlardayım yine. havalar ısındıkça ve ben aklıma estikçe dışarı çıkamadıkça çocuğun zorluğunu daha bi hissediyorum ve çok zorlanıyorum. nasıl alışacağım bilmiyorum yaa geçen eşim çarşıya gidiyordu nerdeyse arkasından ağlıycam ben de gitmek istiyorum diye. eski günlerdeki gibi olsun istiyorum ama hiç bişey olmuyo eskisi gibi. şöyle bi sarılıp yatamıyoruz bile. ya ben yorgunluktan bitap düşmüş bi halde erkenden uyuyorum ya da bebiş geç uyuyor ben onu uyutmaya çalışırken o yatıp uyuyor. off off bunları yazarken bile ağlayasım geldi depresyonda mıyım kızlar ben yaa:26:

bugün çenem açıldı bitmiyo soracaklarım:) şimdi geçelim sorulara

- desert silingin geldi mi? nasıl sen de kullanabildin mi? ben bilemdim ya acaba kullanabilir miyim alsam mı

- gönül, mavi göğüs uçlarınız nasıl oldu? benim çok iyi maşallah. ama korkuyorum yine yara olursa diye çok zordu çünkü yaa

- pasija oğluşunun koliği geçti mi canım nasıl durumlar?

- aysu sizde de büyük kızını merak ediyorum. alıştı mı kardeşine?

- vee son olarak mehruuu nerelerdesin canım yaaa?

ne zamandır yazamamanın acısını çıkardım sanırım:)

katreinur hayırdırrr çık dışarı bir hava all.ne kapattın kendini.seninki bizimkilerdende büyük birde.bak ben geçen çarşamba günü bir bunalıma girdim.eşime kızmıştım.o işe gitti.banada bir bastılar.o sinirle çocuğu hazırladım kendim süslendim püslendim attım kendimi dışarı.ohh şansıma havada mis gibiydi.ehh o kadarcık çocukla ne yapılır tabiki annemlere gittim.ama uzağız biz.2 arabayla gidiliyor.hep onlar bana geliyorlar.bende en son 1 ay olmuş gitmeyeli.çocuğumda anladı heralde halimi hiç sesini çıkarmadı yavrucağım.arabayı tek başıma indirip bindirmesi zor olur diye port bebeye koydum çocuğu.annem kapıyı açtı bir çığlık sen nasıl geldin diye eşimin hiç haberi yok tabii.neyse arkadaşlarım geldi falan derken bende kendime geldim valla.eşimede biz annamlerde kalıcaz bekleme diye mesaj attım.ama yvrucağım beşiği olmadıından uyuyamadı hiç.onun üstüne babam saat 11,30 da eve götürdü bizi geri eşimde kapıdan çocuğu kaptı hemen aferin yavrum sana öyle baban olmadan kalma başka yerlerde diye seviyo bide ama velhasıl at kendini arkadaşım.bekleme.hava iyiyse durma evde.valla iyice bunalırsın sonu yok bunun bak.
ha bu arada sling halaaaa gelmediiiiii(( bende çok merak ediyom kullanabilicemmi bakalımm..
bende mehruyu çok merak ettim.bişeymi oldu acaba çocuğa falan.Allah korusun.

hastane de yatıyoruz kızlar arkadasın bebeğinden grip geçti benim kızıma Batman da havalar çok pis bronşiolite çevirdi gribi,dr da bronşit olmasın diye yatıralım dedi 4 gündür yatıyoruz bu sefer de yalancı boğmaca olmuş öksürürken morarıyor yavrum oksijen ventolin soğuk buhar antibiyotikler serumlar delirmek üzereyim 4 gün boyunca toplasanız 5 saat anca uyumuşumdur.Bebişlerinize dikkat edin kızlar bu seneki grip virüsü bakteriliymiş bakteri de bronşite çeviriyormuş

ayyy çok geçmiş olsun canım yaa.çok üzüldüm.içime doğmuş sankii.moralini yüksek tutmaya çalış canım.Allah yardımcın olsun.banada bronşiolit demişlerde de nasıl üzülmüştüm.Allahtan doğru çıkmadı.dua edicem.inşallah bir an önce toparlanır kuzun.

Mehru çok geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun. Dua edicem sana çok. Canım güçlü ol sen şimdi kıyamıyosundur kuzuna ama Rabbm daha büyük dert vermesin. Hemencecik iyi olun insallah.
Katreinur meme ucum çok iyi Allah nazardan saklasın. Emzirmenin keyfine yeni yeni vardım. Ne güzelmiş meğer acı çekmeden çocuğunu beslemek.
Bende sling aldım bu arada. Yarın gelir heralde. Ben bez olduğu için güvenemiyodum ona gönül öyle bi pazarladıki hemen sipariş verdik. Bide Ben 60 liradan aşağı görmemiştim attığın linkten 30 tl ye aldık. Teşekkürler gönül. ))
Amaan bunalıma girmeyin kızlar. İşi gücü bırakın çocuk uyurken sizde uyuyun. Herşeye yetmeye çalışmayın insan yoruluyo. Bide havalar da ısınıyo atın kendinizi sokağa. Katreinur eski günleri arama gelmez. Üzülen sen olursun. Ben çok zor atlattım osendromu .şimdi unuttum bile o günleri. Bu hızlı Ben yorucu hayata alışmaya çalışıyorum. Baktım adam takmıyo bende yeni düzen kurdum kendime.

Katreinur P208A racer travel puset kodu. Siteye gir pusetlerde ilk sayfada. Kırmızısının resmi var bizimki turkuaz mavi.

Ay mehruu canim cok gecmis olsun yaa kiyamam ilk kizim bronsit olmustu da cok cekmistik zor valla allah kolaylik versin..tez zamanda saglikli bir sekilde evinize donun Insallah..

Katreinur canim Benim kizim sevgi ilgi istiyo,onceleri gece yatmak istemeyen kiz Simdi,hadi bebek uyudu gel seninle sarilip uyuyalim diyorum hemen kucagima atliyosadece disari cikmayi ozledi kusum.cok az cikiyoruz havalar duzelmedigi icin..napalim bebegim oturmaya baslayinca bir Arabaya ikisini oturtup gezmeyi dusunuyorum:):)
Bebek arabamizi Ben markali almadim ama saglam birsey.iki cocugumu da aradan cikaracak:)

Kızlar benim baby sling geldi bugün gerçekten çok güzel. Göründüğü gibi güvensiz bişey de değil. Bana o halkadan çıkar bez gibi geliyodu. Çok sıkı bişeymiş. Çocuk da kaymıyo çok güzel emziriliyo. Alttan alttan bakıyo oturarak süt içiyo) çok sevdm Ben.

yaa mavii ne kadar hızlısınn.benimde dün geldi sling ama hala deneyemedim.çünkü ev misafirle dolu onların yanındada yapmak istemiyorum.malum bizler bilgimiz olmayan konularda eleştirmeyi çok severiz.o yüzden pazartesiye kadar sabretmem lazım.off nasılda heyecanla beklemiştim halbukim.

bu arada cansunun bir sıkıntısı var galiba yazmıyor 2 gündür.

mehru canım çok geçmiş olsun. allah şifa versin miniğine en kısa zamanda inşallah.

canım çıkıyorum ama öyle eskisi gibi doya doya gezemeyince bişey anlamıyorum. burada zaten kimsem yok en fazla markete çarşıya falan gidiyoruz. benim bu hayata alışmam biraz zaman alacak sanırım. kova burcuyum ya biraz özgürlüğüme düşkünüm kısıtlanmaya gelemiyorum:))

evet canım o konu da haklısın. ben de aştım o meseleleri. çünkü üzülen ben oluyorum. takmıyorum artık ilgilenmiş ilgilenmemiş. aynı evde ayrı ayrı takılıyoruz artık.

Katreinur P208A racer travel puset kodu. Siteye gir pusetlerde ilk sayfada. Kırmızısının resmi var bizimki turkuaz mavi.

baktım canım çok güzelmiş güle güle kullanın inşallah. travel alacak olsaydım bunu düşünürdüm.

ayy canım yaa kıyamam ben ona. onunla daha çok ilgilen annesi. daha çok küçük o da bebek sayılır. iki kardeşin yaş farkının az olması iyi ama bence olan büyük çocuğa oluyo tam ilgi beklediği yaşta pabucu dama atılıyo:) seninde işin çok zor allah kolaylık versin canım yaa

kızlar silingle ilgili bişey sorcam. bebeği yatar şekilde mi koyuyorsunuz. benim kız artık kucakta yatmıyo kesinlikle illa çevresini görecek meraklı meraklı inceleyecek her yeri:)) oturtur biçimde koymak için de erken mi acaba?

gönülü ben de çok merak ettim hiç bu kadar ara vermezdi. inşallah bi sorun yoktur.

Katreinur canım gönül(cansu) gezmelerdedir şimdi merak etme:):)
Bu arada slingleriniz hayırlı olsun kızlar:) katreinur canım bu aylarda oturtma daha.gecmis mesajlarında cansu suan yatırarak kullandığıni soylemisti..

çok sağolun kızlar allah razı olsun.Çıktık bugün evimize geldik yıkadım minnoşumu mışıl mışıl uyuyor şimdi:) Yalnız topuğu, kolları mosmor olmuş yavrucuğumun serumlardan.Yarın sabah kontrole gidicez tekrardan şartlı çıktık hastaneden 1 hafta her gün götürecez doktora 6.5 kiloydu bebişim yarım kilo vermiş çok iştahsız,antibiyotikler ağır geldi foşur foşur kustu antibiyotik serum verdiklerinde.Allahtan mızmız ağlayan bi bebek değil hiç zorluk çıkarmadı bana o yönden kucağıma bile alamadım yavrumu 1 haftadır şimdi kucağımdan bırakmıyorum :) Öpüyorum hepinizi kızlar bebişimin mis kokusunu koklayacam bütün gece onunla yatıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…