Aralık ayında doğum yapıcaklar buradan dertleşelim mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi cyge
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mavi maşşallah sübaanallah diyelimde uslu olsun bizede azcık usluluk versene yaa dün akşam misal tam 2,5 saat direndi tutturdu uyumuycam tamam uyanık kal kalmıycammmm eee gezelim ozaman gezmiycem eee neeee öyle işte sizin iflahınızı kesicem :))) şeklinde saat 11 deanca sızdı sabah 6 ya kadar uyudu maşşallah ama uyuyana kadar evde cingar çıkaracaktı.

Biz yemek yerken masaya alalımda bir kaç bişi verelim ağzına diye varya resmen yalvarıyo masaya gelince gık yok hele bir iki yalatırsan ondan iyisi yok gülücükler sıra sıra ama usluluk dersen yok anam bize uğramıyo o :))))))

Sling meselesine gelince benim eşim takıyorrr ohh baba oğul sevişe sevişe dolaşıyolar bizene elalemden.

Dün kızı okula bırakıcak kisme yoktu taktım slingi aldım kızı çantasını vs okula bıraktım ordan eczaneye uğradım ben hala lansinoh sürüyorum neolur neolmaz diye o bitmiş aldım marketten bir iki bişi aldım havada güzel oğlanda mışıl mışıl yuyor slinginde ama şu bakışlardan usandım birine dedim hayırdır çok incelediniz yok dedi ilk kez gördümde bişey demedim yani insanların ultrason çeken bakışları sinir ediyo ama benim eşim takmıyo onları takıyo çokta hoşuna gidiyo.

ayy içimi rahatlattın. benim kocam da takmıyo. hatta çok mutlu oldu onun kucağında uyudu yolda. kendimi çok yakın hissettim oğluma diye diye geldi. amaan bizim milletimiz gariplemeye yer arıyo takmıcam kafama. bakarlarsa baksınlar. tosuncuk maşallah senin oğlanda yanaklarını yiyesim geldi:) salıcağında ne kadar da mutlu Allah bozmasın.

Mavi takmayın tabi ben umursamıyorum ama yiycek gibi bakıyorlar hayır farkındayım çözmeye çalışıyorlarda o kadarda bakılmazki kendimi tuhaf hissediyorum valla ama hiççç sallamıyorum :))) eşimde öyle oda umursaıyor zaten biz mutluyuz bizene elalemden.Zaten en büyük yük elalem ne der lafıdır hiç gerek yok kasmaya.

oğluşum çok sevdi bu salıncağı napiim o mutlu ben çarpı bin mutluyum bari iki yana bakabiliyorum ayağıma yatırdımmı en az saat kalkamıyordum bu iyi oldu.Maşşallah subanallah kilomuz iyi mavi birde kaşıkla birşeyler yemeye bayılıyor aynı şeyi biberona koy istemiyo ama kaşıkla ver bayılıyo.Bu arada sol memişimi gene acıttı bu çocuk ilk alırken gene acıyo çok değil ama acıyı damağıyla çekiştirdi geçen gün odan sonra oldu lansinoha devam öyle çok değil ama acıttı kerata gene.

deneyecem canım çok sağol argan yağı aldım onu sürüyorum şimdi inşallah faydasını görürüm ya çok moralim bozuluyor

canım batman gibi bi yerde benim eşim taktığına göre izmit gibi bir avrupa kentinde kim ne diyecekmiş :))))

canım kucakta yıkamak mantıklı ama soğuk olunca biz banyo da yıkayamıyoruz. odayı iyice ısıtıyoruz. küveti de odaya getirip öyle yıkıyoruz.

aynen benim kızı tarif etmişsin. dediğin gibi pörtletiyo gözleri:) geçmesine sevindim canım yaa ben de üzülüyordum niye bu kadar korkuyo diye.

canım ben de konuşuyorum tutuyorum elini ama yok yine aynı bilmiyorum nasıl alıştırcaz.

kilo alımı bizim de çok düzenli değil canım. her ay azalıyo. ama boyu her ay 3 cm uzuyordu bu ay 4 cm uzamış. sizinkiler nasıl kızlar boyları ne kadar uzuyor? bizim ki normal mi az mı acaba?

mehru argan yağıda iyidir ama doğumdan sonra saç dökülmesi normal birde mevsim değişikliği ikisi bir arada olunca seni üzecek kadar dökülme oluyor demekki eğer ilerleme kaydetmessen ciltdoktoruna gidip tahlil yaptır canım bazen vitamin eksikliğindende olabiliyormuş.
Benim oğlum ilk ay 1 kilo ikinci ay 1 kilo yüz gram üçüncü ayda 1,5 kilo aldı boyuda 3-4 cm uzadı her ay bu ay ne kadar oldu bilmiyorum ayın 5 inde kontrol ve aşıvar bakalım öğrenicez.MAşşallah tüm bebeklerimize inşallah.

katreinur bizde bebekler kilo alımı az ise 4.aydan itibaren sabah kalkınca ve gece uyumadan önce arı mama verirler ki kilo alsın diye benim kızım da çok arı mama yedi çünkü ben işe başlayınca hazır mamaları istemedi biberon mamalarını kaşık maması yedi hep.
4 aylıktı işe başladığımda.

evlenip batmana geldiğimden beri avuç avuç dökülüyordu zaten belimdeydi saçlarım artık başedemedim kestirdim doktora gittim saçların kuru dedi ki yağlıdır her gün yıkarım :) bi karışım verdi hamileyken kullanılmıyormus hamile oldugumu öğrendim bıraktım

hamileyken bi ara durdu dökülmesi yine artınca tekrar başka bi doktora gittim geçiş dönemi yaşıyorsun, nemli bi ilden geldin sanırım dedi aynen öyle oldu Batmanın havası çok kuru sebolotik egzama olmusum kuru havadan bakımı hiç ihmal etmedim saçım da çok çabuk uzuyor gittim kısacık kestirdim monica modelinden arkası kısa önlere doğru uzun aklımı çeldiler hamileyken saç kestirmek iyi değil diye 4 ayda saçım yine geldi omuzlarıma şu son 1 aydır artık kel kalmaktan korkar oldum kestirdim yine kısacık saçlarımı artık kazıtmayı düşünüyorum ciddi ciddi :)

Vitamin eksikliğini bende düşünüyorum çünkü çok başım dönüyor acaba bi hastalığım mı var diye düşünüyorum meyvem fındığım fıstığım sebzem etim eksik olmaz menülerimden düzenli besleniyorum,uykusuz da kalmıyorum mina akşam 6.30 da uyuyor sabah 7.30 da uyanıyor,8 de eşim işten geliyor oynuyorlar kahvaltıyı hazırlayıp saat 10 11 gibi beni uyandırıyorlar.Herşeyim bu kadar düzenliyken neden deli gibi başım dönüyor,saçım dökülüyor acaba regl olmasam hamile sanacam kendimi :)

Offf şişirdim kafanızı dimi açtım yine bayramlık ağzımı

kilo alımımızda her ay 1 1.5 kilo alıyoruz ama bu ay hastanede yattığımız için zayıfladı 7 kilo şuan boy 47 cm ya da 50 cm'di doğduğunda ameliyathanedekiyle ile poliklinikteki doktor farklı ölçtü ama şuan 62 cm kafa çevreside 41cm kızlar

Benim oğlum da 7 kilo oldu 3450 doğmuştu. Boyu 51 di şu an 62cm. Maşallah bütün bebiklerimize güzel büyümüşler. Sağlıklı olsunlar da büyücekler bi şekilde. Allah uzun ömür versin.
Pasija naptı acaba yaaaaaa. İstanbula döndümü Kimin insallah yalniz dönmemiştir yoksa mahvolur.

mehru yok canım değilsindir hamile felan geçer inşallah canım düzelir takma kafana.Pasijayı bende çok merak ediyorum ne yaptı acaba geldiysede inşallah anneleride gelmiştir işiçok zor çünkü Allah yar ve yardımcısı olsun.

Bizde annem yokya çok sıkılıyoruz kızlar çanakkaleye gitti ananeme canım çok sıkılıyo ne güzel hergün gelirdi biz giderdik Allah annelerimizi yanımızdan eksiketmesin.Kızımı benim babam götürüyo okula havalar soğuk çünkü akşamda kayınpederim alıyo dedeleriyle gidip geliyo halinden memnun tabi ne derse alınıyo çok mutlu.

Oğlum gene salıncağında uykumuz bu aralar akşam 10-11 gibi uyuyo gece 3 te kalkıp emiyo uyuyo sabahta 07:30 dedinmi ayaktayız saat 9 a kadar kahvaltı ediyorum o oyun halısında oynuyo çok seviyo onu bu arada luli tv yi açıyorum ben de kahvaltı edip ortalığı toparlıyorum sonra uyuyo bende kestiriyorum 1 saat sonra kalkıp kızımı uyandırıyoruz onun okula hazırlanması vs kızımı yolcu edince gene uyuyo şimdiki gibi belli olmuo bazen 2 bazen 1 saat uyuyo böyle geçiyo günümüz işta daha önce hep ayaktaydı sallanıyordu ben iş yapamıyordum esiriydim şimdi bu asma salıncak ile rahatım onda uyuyo maşşallah ta işime gücüme bakabiliyorum.

kızlar ben normal bebek arabasını sevmiyorum kullanışlı değil bana göre ondan baston bebek arabalarını daha kullanışlı buluyorum benim kızımda kullandığım tam yatmıor önceden tek çocuk olduğu için farketmiyordu al kucağa çık ama şimdi iki çocuk olunca olmuyor misal okula götürücem kızın çantası beslenmesi oğlan kanguruda yada slingte olsada olmyo ağır belim kopuyo ee bebek arabası zahmetli 3.katta oturuyorum indir çıkar aşağıda bırakamam toz olur mikrop olur çıkarsam indiremem kız oğlan çanta vs üfff ondan yatar baston puset buldum nette çokta hoşuma gitti bakın bakalım beğenicekmisiniz

AYYILDIZ JUNİOR BASTON BEBEK ARABASI GittiGidiyor'da 79693851

ya cansu bende aldığımız arabayı hiç araştırmadan aldık diye kızıyorum kendime.ilk mağazadan adam çok övünce aldık.çok hafif gerçekten tam katlanmasıda güzel ama sanki yatay pozisyonda boyu kısa gibi geldi bana.tam yatırınca 70 cm falan.ya kızlar sizde bir ölçsenize hepsi aynımı acaba benmi dert ediyom. bizim arabamızda bu ..

Baby2go Proton; Çift yönlü - YouTube

Bab2go Proton, 6.8kg - YouTube

Baby2go Proton - YouTube
kullanım açısından aslında güzel ama boyu uzayınca ayakları dışarıda kalacak gibime geliyor.

desert bizim arabada bu

http://www.bebekbezi.com/travel-set...abasi-travel-sistem-siyah-kirmizi-gri_p174605

Ama ben normal arabaları sevmiyorum baston tipini daha kullanışlı buluyorum şemsiye gibi açımı kolay herşeyi kolay yada bana kolay geliyo iki çocuk var malum arabasız olmuyo ondan sipariş vericem sanırım ben paylaştığım sitedeki arabayı.

bizimkide 70 cm canım sanırım standart ölçüleri sana öyle geliyo demekki.

daha bebek arabası almadığımız için ölçüleri bilemiyorum malesef. ben internetten görmeden alamadım kızlar. artık havanın güzel olduğu bi gün burda çıkıp bişeyler bakıcaz ne bulursak artık. kızlarr ben çıkmışken yürüteç salıncak falan da alıyım diyorum. çok mu erken daha? kaç aylıkken kullanılırki yürüteç

kateinur ben netten alışveriş yapmaya alıştım heralde artık çoğu şeyi burdan hallediyorum.Alıp koyman iyi olur benim kızım iribir bebekti 4 aylıkken 6 aylık bebek gibiydi ki hep 6 aylık derdim 4 aylıkken koydum ben önceleri yürüteçten ziyade üzerindeki oyuncaklarla damaklarını kaşıyordu öyle kambur abanıyordu koyuyordum derken öyle bir iki dakikalık öyle öyle derken 5.ayda baya dik durmaya başladı ama itemiyordu kendini sonra baktımki oooo ustası oldu çıktı ama yürüteçe erken koyunca emeklemiyorlar bebekler en azından benim bildiklerim benim kızım hiç emeklemedi geri sürünerek gidiyordu ama emeklemedi ve erken yürüdü 9 aylıkken sıralamaya 10 aylıkkende yürümeye başladı.Amma uzun oldu yani getirilerini götürülerini bil istedim.

Salıncağa şimdide koyabilirsin yatarlı alırsan aynı bebek arabası gibi salıncaklarında yatarları var.Ben oturamaya başladığında bulgaristandan getirttiğim salıncağı kullanıcam.

Ahşap,Tahta Salıncak Modelleri ve Yapımı | Ev dekorasyon ve Tadilat portalı işte buna benziyo kızım hala sallanıyo oğlumla beraber sallanırlar artık.

bende alıcam yürüteç artık azıcık azıcık alıştırırım çok seviyorlar yürüteçi zaten uzun konulmuyor az az iş yaparken dursun yeter.Zıp zıp yürüteç araba offf amma alıncak şey var dimi :)))))

Bizim araba travel sistem Ben çok memnunum evet önce onu indirip sonra çocuğu almaya çıkıyorum pestilim çıkıyo onu kaldırınca pratik isteyen çekmez kahrını. Amaa benim gibi gösteriş düşkünleri için de ideal) benim arabam Ben geliyorum diyo yolda. Herkes aaa ne güzel araba diyo arkamdan koltuklarım kabarıyo podyumda yürüyoruz sanki herkes bize bakıyo. Bide çok kaliteli ve ergonomik. İtmesi çok kolay. Dönüşler vs mükemmel rahat. Arabasızdık 1 senedir şimdi tekrar araba alıcaz ben heryere arabayla giderim kuvvetle muhtemel. Bagajda bırakıcam bebek arabasını lazım olunca çıkarmak kolay olur. Yaz geliyo avm de sahilde vs çok işe yarıcak bu arabalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…