Mehru zaf zeytinyağını ısıtıp soğut içine bir yumurta sarısı ve birtatlı kaşığı bal katıp maske yap haftada bir kere ve her yıkamada yılan yağı sür önce 5 dk beklet sonra yıka dökülmeyi ben öyle yenmiştim 2 sene önce çok dökülüyordu saçlarım kel kalıcam sanmıştım.Birde mevsim değiştiriyoruzya ondanda artmıştır dökülmeler.Ama boyayı mutlaka bitkisel kullan bekle dönünce boyat gerekirse ben çünkü bitkisel boya ile boyatıyorum çok besliyo saçı.
Aman nazar değmesin paşaya. Ööyle yatsın salıncaanda benim ihriyacım yok çok şükür çok uslu oğlum var biliyosunuz ki.. maşallah deyin haa yaramaz olursa sizden bilirim) kendi kendine takılıyo garibim. Acıyorum artık çocuğada alıp gezdiriyom kucaamda. Ağlasana oğlum baktırsana kendine diyorum masum masum bakıyo suratıma.
Katreinur benim oğlym,da yıkanırken korkudan fileye yapışıyodu sıkı sıkı. Ben her seferinde tamam annem yanındayım beenn korkma oğlym diyorum anlamasada bence o ses tonu sakinleştiriyo onu ve her korktuğunda elini tutuyorum sıkı sıkı ona güvende hissettirene kadar bırakmıyorum ister inan ister inanma artık fileye yapışmıyo bırakıyo kendini suya.
Ama benim oğlum da çok mahsun ya. Gariban gibisin oğlum ağlasana biraz diyorum. Sonra nazar ediyorum sabahı sabah ediyom öyle deyince
Şu slinglerimiz var ya gençler. Kocamız onu taksa absürt olur mu sizce. Tamam brad pit takmış ama burası türkiye mi dersiniz?? Geçen taktı gittik öyle ama dışardan nasıl durur onu merak ediyorum. Tamam kocamın öyle takıntıları yok kılıbık damgası yemek pahasına yolda eğiip bağcığımı bile bağlar gocunmaz ama Ben onu kötü duruma düşürmek istemem. O ne derlerse desinler bize ne diyoda Kararsız kaldım ben. Öffff ne baskıcı bi toplumuz insan hep tedirgin oluyo biraz farklı bişey yapsa. Gerçi Ben bile takınca sling olay oluyo o da ayrı bi mevzu
Bide bebiklerinizin kilo alımı boy uzaması nasıl. Bizimki çok düzensiz de ondan soruyorum. Düzenli olmak zorunda mı acaba.
Katreinur canım biz yiğiti yıkarken benim banyo badisi diye isimlendirdiğim kolsuz badimi giyiyorum altıma şort oğlanı alıyorum kucağıma o bana tutunuyo biz oğlumla konuşuyoruz sevişiyoruz eşimde yıkıyo sade çeviriyorum yani ben sadece oğlanı tutuyorum çok hoşuna gidiyo şöyle oturmaya başlamadanda ben kucaktan indirmem yıkarken o zaman korkmuyo ama sarılır gibi tutuyorum babada yıkıyo ee bende sırılsıklam oluyorum oğlanı giydirip babaya verip bende bir duş alıp çıkıveriyorum.
Korkmaya gelince benim kızım aynıydı artık çok afedersin gaz çıkarırken bile başka odaya geçerdik :) öyle ürkekti eller havada gözler pörtler çok korkardı zamanla geçiyo ben öyle olmuştumki korku duasına bile göürmüştüm kızımı ama geçiyor.Yiğitte ypıyor ama genelde uykusunda rüyasında korkup sıçrıyo ama maşşallah sübanallah bu aralar çok azaldı o sıçramalar.
Aman nazar değmesin paşaya. Ööyle yatsın salıncaanda benim ihriyacım yok çok şükür çok uslu oğlum var biliyosunuz ki.. maşallah deyin haa yaramaz olursa sizden bilirim) kendi kendine takılıyo garibim. Acıyorum artık çocuğada alıp gezdiriyom kucaamda. Ağlasana oğlum baktırsana kendine diyorum masum masum bakıyo suratıma.
Katreinur benim oğlym,da yıkanırken korkudan fileye yapışıyodu sıkı sıkı. Ben her seferinde tamam annem yanındayım beenn korkma oğlym diyorum anlamasada bence o ses tonu sakinleştiriyo onu ve her korktuğunda elini tutuyorum sıkı sıkı ona güvende hissettirene kadar bırakmıyorum ister inan ister inanma artık fileye yapışmıyo bırakıyo kendini suya.
Ama benim oğlum da çok mahsun ya. Gariban gibisin oğlum ağlasana biraz diyorum. Sonra nazar ediyorum sabahı sabah ediyom öyle deyince
Şu slinglerimiz var ya gençler. Kocamız onu taksa absürt olur mu sizce. Tamam brad pit takmış ama burası türkiye mi dersiniz?? Geçen taktı gittik öyle ama dışardan nasıl durur onu merak ediyorum. Tamam kocamın öyle takıntıları yok kılıbık damgası yemek pahasına yolda eğiip bağcığımı bile bağlar gocunmaz ama Ben onu kötü duruma düşürmek istemem. O ne derlerse desinler bize ne diyoda Kararsız kaldım ben. Öffff ne baskıcı bi toplumuz insan hep tedirgin oluyo biraz farklı bişey yapsa. Gerçi Ben bile takınca sling olay oluyo o da ayrı bi mevzu
Bide bebiklerinizin kilo alımı boy uzaması nasıl. Bizimki çok düzensiz de ondan soruyorum. Düzenli olmak zorunda mı acaba.
mehru argan yağıda iyidir ama doğumdan sonra saç dökülmesi normal birde mevsim değişikliği ikisi bir arada olunca seni üzecek kadar dökülme oluyor demekki eğer ilerleme kaydetmessen ciltdoktoruna gidip tahlil yaptır canım bazen vitamin eksikliğindende olabiliyormuş.
Benim oğlum ilk ay 1 kilo ikinci ay 1 kilo yüz gram üçüncü ayda 1,5 kilo aldı boyuda 3-4 cm uzadı her ay bu ay ne kadar oldu bilmiyorum ayın 5 inde kontrol ve aşıvar bakalım öğrenicez.MAşşallah tüm bebeklerimize inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?