götürdük bugün canım kan tahlili yapıldı bişey yokmuş çok şükür. ama ishal devam ediyo. acile götürdük ya işte orada da o kadar ilgileniyolar anne sütü alan çocuklarda olabilir dedi doktor ilaç da vermedi. nasıl geçecek bilmiyorum. ek gıdaya tam başlamdık aslında. tam elma suyu veriyim diyodum ishal olunca vermedim
gönül maşallah sana yaa ben başlıycam ama bu kadar verebilir miyim bilmiyorum. korkuyorum bi zararı olur mu acaba diye. bi de kaşığı itiyo diliyle bizim ufaklık. geçen tarhana çorbası yapmıştım bi kaşık veriyim dedim yedi sandım önce sonra bi baktım hepsini çıkarmış. bu ek gıda işi çook zor sanırım yaa
slm kizlar söyle bi yazdiklarinizi okudum da ne guzel herkeze bol gezmeler :) ya cansu sana bi sorum benim oglanda hep kucakta uyumak istiyo mecburen öyle uyutuyorum yoksa bas bas bagiriyo dedigin gibi ama masallah oglumun kilosu iyi artik kollarim dayanmiyo çok zorlaniyorum nasil alistira bilirim yatagina koyupta uyutmayi yada ayakta sallayim tek diyorum onu da istemiyo ne yapabilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?