günaydın kızlar.. herkese güzel hafta sonları diliyorum..
kızlarr bebeğim üç gündür günde 5-6 kere kaka yapıyor ishal mi anlayamadım. başka bi huzursuzluğu da yok. napsak doktora götürsek mi acaba? ya sanırım hastane fobim var hiç ama hiç gitmek istemiyorum
gönül bi an hayal ettim eminim çooook tatlı görünüyorlardır. canlarım benim yaa
Canım sanada iyi hafta sonları sanırım ishal olabilir katreinur çünkü normale giren bir kaka düzeni varsa ve bunun dışında anormal bir durumda kaka artışı varsa doktora götür derim bişey yoksada emin olursunuz.Belkide ek gıda veriyorsan ondan olabilir.Bağzı bebeklerin bünyesi zor alışıyor inşallah bişeyciği yoktur kuzumuzun.
kızlar biz ek gıdalara devam ediyoruz doktorumuzu aradım ve görüştüm eğer çocukta aksi bir etki yoksa devam edin dedi.Sabah kalkınca bir güzel emiyo sonra ben kahvaltıediyorum ortalığı toparlıyorum ona sütlü pirinçli kaşık mamasından hazırlıyorum 1 çay bardağı onu yediriyorum sonra biraz oynuyoruz emiyo öğlene kadar uyuyo emiyo oynuyo öğlen cici bebe veriyorum sütle ıslatıp 2 tane cici bebe.Sonra 2-3 çay kaşığı meyva suyu havuçla elma akşamda yatmadan 1 çay bardağı arı mama diğer zamanlar gene emiyo.Şimdilik böyle 5.aydan sonra öğüne geçicem ve sebzelere başlıycam çorba püre gibi bakalım.
günaydın iyi ve mutlu pazarlar arkadaşlar kızım babannesinde eşim işte ben de oğlumu uyuttum biraz nete bakayımdedim sıkıldım.Hava çok güzel eşim öğlen işten gelince bir sahil yapıcaz bakalım çocuklarda hava alır bizde bir oh deriz.
Kızlar benim oğlumartık gel diye elini uzatınca ellerini veriyo maşşallah.oyun halısınadaa iyicealıştı onu aldığıma nasıl memnunum işimmi var karnı toksa enaz yarım saat kalıyor oynuyor konuşuyo kendince onlarla tutup çekiyo ağzına götürüyo birde püf noktası buzdolabı poşetini az şişirip ço değil tutabilsin veriyorum eline onunla çok eğleniyo.
Ana kucağına koyuyorum eline poşet mutfak masasının üstüne koyuyorum bende mutfakte yemek vs yapıyorum çok rahatoluyo.
Bizim dişler erken mi gelicek yoksa sizinkilerde böylemi bulduğu herşeyle damaklarını kaşımaya çalışıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?