Aralık ayında doğum yapıcaklar buradan dertleşelim mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi cyge
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Slm kızlar ben geldim:) yine az önce eşimi yolcu ettim.yine seminer..allahtan cumartesi evde olucak..
Gönül baston diye diye kafamda alsam mi ki diye fikir dönmeye başladı:):)benimki hantal biraz..bide kızım kıskanıyor kardeşi yatsın istemiyo arabasinda e ama iki araba birden süremem ki bi taraftan extra masraf..biraz sabret yakında minigim büyür ikisini bir oturturum diyorum bazen.kafam karıştı:s
Benim yurutecim var kızlar:)baya masrafsiz oldu ikinci:):)

kızlar bi arkadaşımız ev aldı ev hediyesi olarak klozet takımı buldum çok değişik geldi bi tane kendime sipariş verdim bi tane de arkadaşa alsam mı klozet takımı çok mu abes olur ev hediyesi olarak link atmak yasak mı bilmiyorum ama bi bakarsanız fikirlerinize ihtiyacım var

Son düzenleme:
öncelikle herkse merhaba bugün hava çok güzel ondan heralde keyfimde güzel güneşi çok seviyorum ben.Bugün kızımı okula biz götürdük oğluşumla slingimizle ama hem kızın çantası hem oğlan baya yordu beni.kızımı bırakınca biraz dolandk parkta havaaldırdım ama uyanmadı velet hep uyudu nedense dışarda uyumayı çok seviyoruz.

Burcu canım güzel paylaşmışsında biz doğurduk canım yaa :) Şahsım adına ben musluğu kapattım artık kör tıpa taktım arkadaşları bilemem :)))))

kızlar benim oğlan şanslı bizim ailede 3 tane erkek çocuk var halamın gelinlerinin ve amcamın bebişi hepsi 3-4 yaşında olduğundan onların eşyaları bize yarıyor hepside kaliteli markalı olduğundan eskimiyor.Biraz önce yengemle konuştum üçümüde de yürüteç bastonu normali kolayı zor arabası zıpzıpı ne ararsan var dediler :) seç beğen yani mama sandaliyesinden seyyar mama sandaliyesine kadar hepsi varmış iyi oldu zaten hepsi belirli sürelerde kullanılıyo masraftan kurtuldum :))))

Mavi sende benim kardeşim gibisin kokoş seni süslüsün sen belli :))) bendede rahatlık önemli rahat olmam lazım benim zora hiç gelemem.Aynen senin gibi önce arabayı indiriyorum yerleştiriyorum sonra çık çocuğu al millete bakıyorum kapısının önünde duruyo araba ya ama heryer toz içinde arabalarda öyle nasıl koyuyorlar bebişleri ben kendi kabı olduğu halde çıkmadan önce sabunlu bezle siliyorum onlar bakıyorum hiç kadın alıyo açıyo pıt koyuyo oh.

mehru bayıldım canım takıma ayrıca çokta güzel bir ev hediyesi olur bence paylaş linkide bizde bakalım canım çok hoşmuş gerçekten.

Evet gönül yaaaaaa huyum kurusun önce görüntü gürcüde değilim rizeliyim halbuki ) gürcü varsa kızmasın benim kociş de gürcü şaka takılıyorum. Halbuki rahatlık en mantıklısı ama yok yapamıyorum. Biri bana araba koltuğunu verdi öyle mis ti ki yepyeni ama Ben naptım başka bi doğum yapan kadına vetdim gittim yenisini aldım Niye ? Yeşildi ve yeterince gösterişli değildi. Yeşili hiç sevmem. Bide yeni gibi görünsede Ben yeni olmadığını biliyorum ya ) ahh ahhh... neler teklif ettiler de bi çaput bile almadım kimseden. Olmasın daha iyi diyorum. Çok kötü huyum var. Yenemiyorum.

Ben tıpa takmadım daha 4 çocuk istiyorum Ben 2 erkek 2 kız) daha bismillah.. tabi kalabalık aile istiyorum derken bakırköyde mi ziyaret eder çocuklarım beni orasını bilemicem. Benim çocuğumun 1 halası 1 teyzesi 1 amcası var. Onlar da iş peşine istanbuldalar yalnız kaldık biz. Kalabalık iyidir

Mehru Açıkçası benim tarzım değil, dallı Güllü şeyleri çok sevmem Ben spor takılıyorum. Ama kendi alanında çok şıkmış takım. Arkadaşının tarzını bilirsin ona göre sen karar ver

mavi benim kardeşim aynı sen sanki seni okurken kardeşimi anlatmışsın bizde bulgaristanlıyız ama işte ben rahatıma düşkünken kardeşimin havası süsü şaşa sı olsun :))))) herkesin kendi hayat görüşü ben gene alıyorum nedne boşuna para vereyimkiama yeni gibi zaten mis gibi eski olsa bende kullanmam.

Evet gönül yaaaaaa huyum kurusun önce görüntü gürcüde değilim rizeliyim halbuki ) gürcü varsa kızmasın benim kociş de gürcü şaka takılıyorum. Halbuki rahatlık en mantıklısı ama yok yapamıyorum. Biri bana araba koltuğunu verdi öyle mis ti ki yepyeni ama Ben naptım başka bi doğum yapan kadına vetdim gittim yenisini aldım Niye ? Yeşildi ve yeterince gösterişli değildi. Yeşili hiç sevmem. Bide yeni gibi görünsede Ben yeni olmadığını biliyorum ya ) ahh ahhh... neler teklif ettiler de bi çaput bile almadım kimseden. Olmasın daha iyi diyorum. Çok kötü huyum var. Yenemiyorum.

Ben tıpa takmadım daha 4 çocuk istiyorum Ben 2 erkek 2 kız) daha bismillah.. tabi kalabalık aile istiyorum derken bakırköyde mi ziyaret eder çocuklarım beni orasını bilemicem. Benim çocuğumun 1 halası 1 teyzesi 1 amcası var. Onlar da iş peşine istanbuldalar yalnız kaldık biz. Kalabalık iyidir

Mehru Açıkçası benim tarzım değil, dallı Güllü şeyleri çok sevmem Ben spor takılıyorum. Ama kendi alanında çok şıkmış takım. Arkadaşının tarzını bilirsin ona göre sen karar ver

kızlar ya komik bişi yazayım size hem komik emde duygusal yani neresinden bakarsanız :)

Eşim mesaide bizde yemek yedik kızımla oğlum uyandı ona baktım kızımın ödevi var netten araştırma yapıp kısa bir özet şeklinde yazmam lazımki kızımda ona bakarak yazıcak yiğite cansu bakıyor bende ödevi hazırlıyorum mıkırdanıyor du bende hızlı hızlı hazırlıyorum sonra ses kesildi dedim heralde uslu uslu duruyo bir geldimiçeri benim kuzum uyumuş ablasının kucağında boynu düşmüş sağa doğru boynu bükük kalmış kuzumun hem üzüldüm hem güldüm aldım yatırdım yerine uyuyo şimdi minik kuzum bizde ödevleri yapıyoruz kızımla.

günaydın kızlar.. herkese güzel hafta sonları diliyorum..

kızlarr bebeğim üç gündür günde 5-6 kere kaka yapıyor ishal mi anlayamadım. başka bi huzursuzluğu da yok. napsak doktora götürsek mi acaba? ya sanırım hastane fobim var hiç ama hiç gitmek istemiyorum

gönül bi an hayal ettim eminim çooook tatlı görünüyorlardır. canlarım benim yaa

Canım sanada iyi hafta sonları sanırım ishal olabilir katreinur çünkü normale giren bir kaka düzeni varsa ve bunun dışında anormal bir durumda kaka artışı varsa doktora götür derim bişey yoksada emin olursunuz.Belkide ek gıda veriyorsan ondan olabilir.Bağzı bebeklerin bünyesi zor alışıyor inşallah bişeyciği yoktur kuzumuzun.

kızlar biz ek gıdalara devam ediyoruz doktorumuzu aradım ve görüştüm eğer çocukta aksi bir etki yoksa devam edin dedi.Sabah kalkınca bir güzel emiyo sonra ben kahvaltıediyorum ortalığı toparlıyorum ona sütlü pirinçli kaşık mamasından hazırlıyorum 1 çay bardağı onu yediriyorum sonra biraz oynuyoruz emiyo öğlene kadar uyuyo emiyo oynuyo öğlen cici bebe veriyorum sütle ıslatıp 2 tane cici bebe.Sonra 2-3 çay kaşığı meyva suyu havuçla elma akşamda yatmadan 1 çay bardağı arı mama diğer zamanlar gene emiyo.Şimdilik böyle 5.aydan sonra öğüne geçicem ve sebzelere başlıycam çorba püre gibi bakalım.

günaydın iyi ve mutlu pazarlar arkadaşlar kızım babannesinde eşim işte ben de oğlumu uyuttum biraz nete bakayımdedim sıkıldım.Hava çok güzel eşim öğlen işten gelince bir sahil yapıcaz bakalım çocuklarda hava alır bizde bir oh deriz.

Kızlar benim oğlumartık gel diye elini uzatınca ellerini veriyo maşşallah.oyun halısınadaa iyicealıştı onu aldığıma nasıl memnunum işimmi var karnı toksa enaz yarım saat kalıyor oynuyor konuşuyo kendince onlarla tutup çekiyo ağzına götürüyo birde püf noktası buzdolabı poşetini az şişirip ço değil tutabilsin veriyorum eline onunla çok eğleniyo.

Ana kucağına koyuyorum eline poşet mutfak masasının üstüne koyuyorum bende mutfakte yemek vs yapıyorum çok rahatoluyo.

Bizim dişler erken mi gelicek yoksa sizinkilerde böylemi bulduğu herşeyle damaklarını kaşımaya çalışıyo.

götürdük bugün canım kan tahlili yapıldı bişey yokmuş çok şükür. ama ishal devam ediyo. acile götürdük ya işte orada da o kadar ilgileniyolar anne sütü alan çocuklarda olabilir dedi doktor ilaç da vermedi. nasıl geçecek bilmiyorum. ek gıdaya tam başlamdık aslında. tam elma suyu veriyim diyodum ishal olunca vermedim

gönül maşallah sana yaa ben başlıycam ama bu kadar verebilir miyim bilmiyorum. korkuyorum bi zararı olur mu acaba diye. bi de kaşığı itiyo diliyle bizim ufaklık. geçen tarhana çorbası yapmıştım bi kaşık veriyim dedim yedi sandım önce sonra bi baktım hepsini çıkarmış. bu ek gıda işi çook zor sanırım yaa

çıkın gönülcüm gezin bizim yerimize de sahil havası alın. bizde dün çıktık hava çok güzeldi. bebek arabası yürüteç salıncak aldık. yalnız benim minik kızım bebek arabasının içinde kayboldu desert sanırım bizimki 70 cm den büyük. bi de kızlar bizim arabanın bagajına zor sığdı araba. inşallah pişman olmam baston almadığım için. ağır bişey ama bizim asansör on kişilik yukarda açıp asansörle inebilirim diye düşünüyorum. bakalım artık kullandıkça görcez zorluğunu kolaylığını.

yaa gönül benim kızım hala uzanmıyo bişeylere. eline verirsem de bilinçsizce tutuyo öyle ağzına falan götürmüyo bi sorun mu var acaba yaa bak kafama takıldı şimdi:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…