Aralık ayında dondurulmuş embriyo transferi olacaklar??

Şuan o kadar kötüyüm ki ağlamaktan içim çıktı. Bu kadar yaklaşmışken neden ya neden. Allahın bize sınavı çok büyük
Allahım yardımcın olsun sabrın sonu selamettir derler sabır edeceğiz inşallah cennet kokusunu kodlamayı bize de rabbim tatdırır rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

O zaman ne zaman acaba 5 senedir istıyoruz tükendim artık

Çıkıyoruz bir yola ama sonunu bilmiyoruz malesef. Umut ederek çıkıyoruz ama sonu husran olunca kendi kendimizi bitiriyoruz demek ki bizim sınavımız da buymuş sıkma canını desem de biliyorum çok zor. Çünkü ben de ilk denemede o kadar pozitif konuşmuştu ki dr tamam dedim olacak ama o gün geldiğim de ağlamaktan içim dışına çıkmıştı artık . Bunda da o kadar çok korkuyorum ki ne olur acaba nasıl olur acaba diye .... Rabbim den dileğim kendiliğinden hamile kalman ... Inşallah en kısa zamanda Rabbim nasip etsin

Malesef canım çok zorlu yollardan geçiyoruz. Benim yavrum tutunamadı inşallah seninki tutunsun hayırlısıyla

Dondurulmuş 2 embriyom kaldı Bi daha transfer ne zaman oluyor bu adetten sonra mı yoksa 1 ay ara verincemi

bende 6. gunu evde test yapıp hüsran olanlardanım.7. gunu de kan verdim 3.7 hayırlısı böyleymiş canım...Allah yardımcımız olsun zor süreç
Arkadaşım bugün 7. Günün mü. Bende 6.gün kan verdim 2 çıktı. 9uncu gün 9 çıktı. Sanırım benimki kimyasal gebelik ama hamileliğim şuan için ilerliyor. Daha öncede hamilelik geçirdiğim için anlıyorum, bütün günü uyuyarak geçirdim. Sağlıksız gebelikse
İnşallah yine kürtaj gerekmeden kendiliğinden düşer ya da inşallah dış gebelik değildir diyorum şimdi. Yarın yine kan vericem. Bence sende peşini bırakma. Çıkan 3 değeri tutunma olduğunu gösteriyor olabilir.

Malesef canım çok zorlu yollardan geçiyoruz. Benim yavrum tutunamadı inşallah seninki tutunsun hayırlısıyla

Aynen öyle canım işimiz çok zor
Aldığımız ilaçlar yediğimiz iğneler görmüş olduğumuz ameliyatlar ... Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın .

Nasıl yöntem uyguladılar sana ne gibi tedavi uyguladılar
Ben adenomyozis ve endometriyum hastasıyım. Menopoza girmem sağlandı. Aynı anda yumurta toplama işlemi yapıldı. Embriyolar donduruldu. 7 ay sonra menopoza girdim. Yükleme oldu. Köpek ısırması sonucunda düştü. 13 aralıkta tekrar yükleme oldu. Şimdi tutundu. Ama dr Umutlu değil. Beklemedeyiz.

Allahım size bağışlasın inşallah yavrunuzu emeklerimizi boşa çıkartmaz inşallah

Kızlar transfer olmadan önce dikkat ettiğiniz yenmesi gereken bir besin falan var mı? Ben şuan kabak çekirdeği ile havuç suyuna başladım

Kızlar malesef benim tutmadı kan testi sonucu 3
Senin daha test gününe yokmuydu ümidini kaybetme
O zaman ne zaman acaba 5 senedir istıyoruz tükendim artık
Senin test sonucuna daha yokmuydu ümidini kaybetme biz 15 sene sonra kavuştuk kızımıza siz daha yenisiniz Rabbim ol der ve olur kendini strese sokarak moralini bozarak olmaz Rabbimin bildiği birşey vardır sakın üzülme En kısa sürede muradını kucağına versin Allahım

Yok zamanıydı bu sabah yapcaktm dedim zaten varsa çıkar dün gece yaptık. Amin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…