- Konu Sahibi Vatanimsensin
-
Allahım yardımcın olsun sabrın sonu selamettir derler sabır edeceğiz inşallah cennet kokusunu kodlamayı bize de rabbim tatdırır rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahŞuan o kadar kötüyüm ki ağlamaktan içim çıktı. Bu kadar yaklaşmışken neden ya neden. Allahın bize sınavı çok büyük
O zaman ne zaman acaba 5 senedir istıyoruz tükendim artık
Tövbe yarabbim tabi isyan etmek istemiyorum insan üzüntüden ne diyeceğini bilemiyor. Hakkımızda hayırlısı ama yoruldumİsyan etme canım Allah korusun biz istemeye devam edicez Rabbim nasip edecek inşallah birgün hepimize onun hazinesin de çok var bizlere de verir inşallah
Malesef canım çok zorlu yollardan geçiyoruz. Benim yavrum tutunamadı inşallah seninki tutunsun hayırlısıylaÇıkıyoruz bir yola ama sonunu bilmiyoruz malesef. Umut ederek çıkıyoruz ama sonu husran olunca kendi kendimizi bitiriyoruz demek ki bizim sınavımız da buymuş sıkma canını desem de biliyorum çok zor. Çünkü ben de ilk denemede o kadar pozitif konuşmuştu ki dr tamam dedim olacak ama o gün geldiğim de ağlamaktan içim dışına çıkmıştı artık . Bunda da o kadar çok korkuyorum ki ne olur acaba nasıl olur acaba diye .... Rabbim den dileğim kendiliğinden hamile kalman ... Inşallah en kısa zamanda Rabbim nasip etsin
Amin inşallahAllahım yardımcın olsun sabrın sonu selamettir derler sabır edeceğiz inşallah cennet kokusunu kodlamayı bize de rabbim tatdırır rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Dondurulmuş 2 embriyom kaldı Bi daha transfer ne zaman oluyor bu adetten sonra mı yoksa 1 ay ara verincemiÇıkıyoruz bir yola ama sonunu bilmiyoruz malesef. Umut ederek çıkıyoruz ama sonu husran olunca kendi kendimizi bitiriyoruz demek ki bizim sınavımız da buymuş sıkma canını desem de biliyorum çok zor. Çünkü ben de ilk denemede o kadar pozitif konuşmuştu ki dr tamam dedim olacak ama o gün geldiğim de ağlamaktan içim dışına çıkmıştı artık . Bunda da o kadar çok korkuyorum ki ne olur acaba nasıl olur acaba diye .... Rabbim den dileğim kendiliğinden hamile kalman ... Inşallah en kısa zamanda Rabbim nasip etsin
Arkadaşım bugün 7. Günün mü. Bende 6.gün kan verdim 2 çıktı. 9uncu gün 9 çıktı. Sanırım benimki kimyasal gebelik ama hamileliğim şuan için ilerliyor. Daha öncede hamilelik geçirdiğim için anlıyorum, bütün günü uyuyarak geçirdim. Sağlıksız gebeliksebende 6. gunu evde test yapıp hüsran olanlardanım.7. gunu de kan verdim 3.7hayırlısı böyleymiş canım...Allah yardımcımız olsun zor süreç
Malesef canım çok zorlu yollardan geçiyoruz. Benim yavrum tutunamadı inşallah seninki tutunsun hayırlısıyla
Ben adenomyozis ve endometriyum hastasıyım. Menopoza girmem sağlandı. Aynı anda yumurta toplama işlemi yapıldı. Embriyolar donduruldu. 7 ay sonra menopoza girdim. Yükleme oldu. Köpek ısırması sonucunda düştü. 13 aralıkta tekrar yükleme oldu. Şimdi tutundu. Ama dr Umutlu değil. Beklemedeyiz.Nasıl yöntem uyguladılar sana ne gibi tedavi uyguladılar
Allahım size bağışlasın inşallah yavrunuzu emeklerimizi boşa çıkartmaz inşallahBen adenomyozis ve endometriyum hastasıyım. Menopoza girmem sağlandı. Aynı anda yumurta toplama işlemi yapıldı. Embriyolar donduruldu. 7 ay sonra menopoza girdim. Yükleme oldu. Köpek ısırması sonucunda düştü. 13 aralıkta tekrar yükleme oldu. Şimdi tutundu. Ama dr Umutlu değil. Beklemedeyiz.
Rabbim büyüktür sınavımız çok zor çok çetin gerçekten bu yolda güç kuvvet bolca sabır versin hepimizeTövbe yarabbim tabi isyan etmek istemiyorum insan üzüntüden ne diyeceğini bilemiyor. Hakkımızda hayırlısı ama yoruldum
1 Ay ara sonra rahim hazırlanıyor. Sonra da yükleme.Dondurulmuş 2 embriyom kaldı Bi daha transfer ne zaman oluyor bu adetten sonra mı yoksa 1 ay ara verincemi
Hmm anladım 1 ay ara kesin olur dmi1 Ay ara sonra rahim hazırlanıyor. Sonra da yükleme.
Evet. Daha iyi tutunması İçin. Bana ilk iki ay dedi. Sonra adenomyozis büyümesi nedeniyle erkene alındı.Hmm anladım 1 ay ara kesin olur dmi
Anladım sizin rahim hazırlık süreci nasıl oldu naturel mi yoksa ilaçlamıEvet. Daha iyi tutunması İçin. Bana ilk iki ay dedi. Sonra adenomyozis büyümesi nedeniyle erkene alındı.
İlaç ile oldu.Anladım sizin rahim hazırlık süreci nasıl oldu naturel mi yoksa ilaçlamı
Senin daha test gününe yokmuydu ümidini kaybetmeKızlar malesef benim tutmadı kan testi sonucu 3
Senin test sonucuna daha yokmuydu ümidini kaybetme biz 15 sene sonra kavuştuk kızımıza siz daha yenisiniz Rabbim ol der ve olur kendini strese sokarak moralini bozarak olmaz Rabbimin bildiği birşey vardır sakın üzülme En kısa sürede muradını kucağına versin AllahımO zaman ne zaman acaba 5 senedir istıyoruz tükendim artık
Yok zamanıydı bu sabah yapcaktm dedim zaten varsa çıkar dün gece yaptık. Amin inşallahSenin daha test gününe yokmuydu ümidini kaybetme
Senin test sonucuna daha yokmuydu ümidini kaybetme biz 15 sene sonra kavuştuk kızımıza siz daha yenisiniz Rabbim ol der ve olur kendini strese sokarak moralini bozarak olmaz Rabbimin bildiği birşey vardır sakın üzülme En kısa sürede muradını kucağına versin Allahım
Kan testi yaptın mı?Yok zamanıydı bu sabah yapcaktm dedim zaten varsa çıkar dün gece yaptık. Amin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?