- 21 Aralık 2016
- 640
- 545
- 53
- Konu Sahibi Vatanimsensin
-
Hayırlısı olsun Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin inşallahBen dün tekrar test yaptım. Sonuç iyi ilerliyor. İki hafta sonra 10 Ocakta kontrol dedi.
Hayırlı olsun canım allahım sonunu hayırlı eylesin tamamına erdirsin inşallah bende olumsuz diye düşünüyorum çünkü sürekli adet ağrılarım var bakalım Hayırlsı Allahımdan artıkBelirti pek yoktu. Tutmadı bile düşündüm. Araftayım falan yazmıştım. Sonuçlar böyle olunca mutlu oldum.
Amin inşallah.Hayırlısı olsun Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin inşallah
Bol bol dinlen. Bol su iç. 10. günde tahlil yaptım. Erken yapma. Allah’ın izniyle olur. Benim ilki de tutmuştu. Bi Köpek ısırması sonucunda ya korkuda yada kuduz ve tetenoz aşıları nedeniyle düştü.Hayırlı olsun canım allahım sonunu hayırlı eylesin tamamına erdirsin inşallah bende olumsuz diye düşünüyorum çünkü sürekli adet ağrılarım var bakalım Hayırlsı Allahımdan artık
Amin inşallah pozitif almak nasip olsun güzel bir yeni yıl hediyesi olsun inşallahKızlar merhaba bende 1 ocakta sonuç alacağım inşallah bende sizler gibi hayırlı sonuçları alırım benimde 3. Tedavim 2 adet 5. Embriyosu konuldu allahım emeklerimizi boşa çıkartmasın
İnşallah canım dua et benim içinde dinleniyorum su içmeyi ihmal etmiyorum bende 11. Günde yapmayı düşünüyorum çünkü iğnem o gün bitiyor yapayım diyorumBol bol dinlen. Bol su iç. 10. günde tahlil yaptım. Erken yapma. Allah’ın izniyle olur. Benim ilki de tutmuştu. Bi Köpek ısırması sonucunda ya korkuda yada kuduz ve tetenoz aşıları nedeniyle düştü.
Amin inşallah ya yüce yaradanım nasip kısmet eder inşallahAmin inşallah pozitif almak nasip olsun güzel bir yeni yıl hediyesi olsun inşallah
İnşallah canım. Yeni yılda mutlu haber almayı nasip etsin raabim sana da.İnşallah canım dua et benim içinde dinleniyorum su içmeyi ihmal etmiyorum bende 11. Günde yapmayı düşünüyorum çünkü iğnem o gün bitiyor yapayım diyorum
İzmir. Dokuz Eylül üniversite hastanesinde Prof. ERBİL DOĞAN.Nerde tedavi oluyorsunuz istanbulda olan var mı
Bende anadolu hastahanesi op dr ebru öztürkteİzmir. Dokuz Eylül üniversite hastanesinde Prof. ERBİL DOĞAN.
Nasıl yöntem uyguladılar sana ne gibi tedavi uyguladılarİzmir. Dokuz Eylül üniversite hastanesinde Prof. ERBİL DOĞAN.
bende 6. gunu evde test yapıp hüsran olanlardanım.7. gunu de kan verdim 3.7Kızlar malesef benim tutmadı kan testi sonucu 3
Şuan o kadar kötüyüm ki ağlamaktan içim çıktı. Bu kadar yaklaşmışken neden ya neden. Allahın bize sınavı çok büyükbende 6. gunu evde test yapıp hüsran olanlardanım.7. gunu de kan verdim 3.7hayırlısı böyleymiş canım...Allah yardımcımız olsun zor süreç
allah'tan ümit kesilmez canım.. vardır bir zamanı emin olŞuan o kadar kötüyüm ki ağlamaktan içim çıktı. Bu kadar yaklaşmışken neden ya neden. Allahın bize sınavı çok büyük
Canım Rabbim en kısa zamanda hayırlı ve güzel sonuçlar almanı nasip etsin inşallahKızlar malesef benim tutmadı kan testi sonucu 3
O zaman ne zaman acaba 5 senedir istıyoruz tükendim artıkallah'tan ümit kesilmez canım.. vardır bir zamanı emin ol
İsyan etme canım Allah korusun biz istemeye devam edicez Rabbim nasip edecek inşallah birgün hepimize onun hazinesin de çok var bizlere de verir inşallahO zaman ne zaman acaba 5 senedir istıyoruz tükendim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?