- 27 Eylül 2013
- 2.836
- 1.853
- 133
- 35
- Konu Sahibi Vatanimsensin
-
Benim 3.gun iki tane kaldi ve donduruldu 6 hücreliEmbriyo gelişimlerin nasil ona gore belli olur.
5.gune ulastimi hepsi?
Ben canim transfer ocakta olacak gibi gorunuyor ins zamdan felan etkilenmeyizKizlar benim gibi transferi ocaga kalan varmi acaba zamli olurmu ucretler hayir birgun farkla zamli olmaz insallah cunku transfer gunu 2 ocak
Ozaman e2 yumurta sayina gore biraz yuksek gibiBenim 3.gun iki tane kaldi ve donduruldu 6 hücreli
Benim de transfer ocak ayına kalmıstı ama tüp bebeğe başladıgımızda toptan verdik biz ücreti öyle ayrı bi ücreti olmayacak benimkininBen canim transfer ocakta olacak gibi gorunuyor ins zamdan felan etkilenmeyiz
Zaten yumurta toplama ve transfer için anlaştığın bi ücret oluyor onu artıracaklarını sanmıyorum ama anlaşmanız nasıl bilemiyorum daCanim benimde 2 ocakta yapilacak transfer o zman o boyutta olur ama acaba fiyat artarmi onu merak ettimsimdi
Kaçıncı günde test yaptın.Kızlar ben bugün evde idrar testi yaptım tek çizgi çıktı malesef
Ama benim cikolata kıstım olduğu icin butun yumurtalar toplanamadi 16-17 tane vardı canim kasim ayinda toplandi ve donduruldu ocak gibi de transfer olacak galiba spermde onemli derken zaten 3.gune 2 tane kaldi ve donduruldu bundan sonra yapacak bisey yok tutar mi tutmaz mi bilmem hayirlisiOzaman e2 yumurta sayina gore biraz yuksek gibi
Ama takilma buna spermde onemli
Benm 29 dan 17 taneside dollenmisti
Bencede olmamali bana transfer icin 3150 denildi raporlu olarakBenim de transfer ocak ayına kalmıstı ama tüp bebeğe başladıgımızda toptan verdik biz ücreti öyle ayrı bi ücreti olmayacak benimkinin
7.günde yaptımKaçıncı günde test yaptın.
Canim hala burda misin ne durumdasin? Hangi medicanada yaptilar embriyo yapıştırmayı?bende ilk denemem de merak ettimİstersen sor benim medıcana tüp bebek merkez istanbul canım
Yok cok sıkışık degıldım normal yaşantınızda devam edin dedi sadece agır kaldırma ve onların verdikleri harıc ilaç kullanma dedıAA bizde sorduk memlekete gitçez 2 saatlik yol bizimkisi 1 2 gün sonra gidebilirsiniz uzun yola çıkmayın dediler daha transfer olmayı bekliyorum çokmu sıkışık olmak gerekiyo acaba
Hayrlı olsun son ana kadar beklemıssınız ıns sizinle olurBen 5 yıllık 1 adet 5. Gün embriyosu transferi oldum
7.günde yaptım
10 günde tekrar dene. Bol su ve her fırsatta dinlen. Ayakların yukarı kaldır.7.günde yaptım
Bana doktorum rahatsızlığım nedeniyle umut verici konuşmadı. Tutunma olur. Ama ilerlemesi biraz sıkıntılı. Baştan konuştu.7.günde yaptım
Zaten yarın kan testi günüm canım. Yarın belli Olcak olumsuzda çıksa en azından şaşrmycam10 günde tekrar dene. Bol su ve her fırsatta dinlen. Ayakların yukarı kaldır.
Teşekkür ederim benim 5 yaşında oğlum var ikinci için 5 yıl önce dondurulmuş embriyo o yüzdenHayrlı olsun son ana kadar beklemıssınız ıns sizinle olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?