- 21 Aralık 2016
- 640
- 545
- 53
- Konu Sahibi Vatanimsensin
-
Dün akşam söylemiştim kan testi yaptığımıKan testi yaptın mı?
İki gün sonra tekrarla. Yükselebilir. 3 den başlıyordur.Kızlar malesef benim tutmadı kan testi sonucu 3
Doktorunuz neden umutlu değilBen adenomyozis ve endometriyum hastasıyım. Menopoza girmem sağlandı. Aynı anda yumurta toplama işlemi yapıldı. Embriyolar donduruldu. 7 ay sonra menopoza girdim. Yükleme oldu. Köpek ısırması sonucunda düştü. 13 aralıkta tekrar yükleme oldu. Şimdi tutundu. Ama dr Umutlu değil. Beklemedeyiz.
Adenomyozis Rahmi sarmış. Bebeğin yeri dar. Tutunup devam etmesi zor dedi.Doktorunuz neden umutlu değil
Rabbim inşallah size bağışlasın yavrunuzu inşallah herşey yolunda giderAdenomyozis Rahmi sarmış. Bebeğin yeri dar. Tutunup devam etmesi zor dedi.
İnşallah bırakmayacaklar annelerini sen içini rahat tut bol bol dua edelim30 unda hasta olma günüm. Bugün inanılmaz karnım kasıklarım ağrıyor. Aşırı üşüyorum. Beni bırakmaz/lar inşallah bebek/lerim.
Bugün test yine yaptım. Bi anda çok düşmüş. 0.702 çıktı. Ama ne kanamam nede lekelenme var. Çok üzgün ve mutsuzum.İnşallah bırakmayacaklar annelerini sen içini rahat tut bol bol dua edelim
☹☹☹aynı hastahane de mi yaptırdın canım hakkımızda hayırlısı olsun sabır diyeceğiz ve bize gelecekleri günü bekleyeceğizBugün test yine yaptım. Bi anda çok düşmüş. 0.702 çıktı. Ama ne kanamam nede lekelenme var. Çok üzgün ve mutsuzum.
Evet aynı hastane. Dr aradım. Yarını bekleyelim. Karar verelim.☹☹☹aynı hastahane de mi yaptırdın canım hakkımızda hayırlısı olsun sabır diyeceğiz ve bize gelecekleri günü bekleyeceğiz
Test yaptırdınız mı inşallah güzel haberler verirsinizYarın transferimin 11 günü kan testi yaptıracağım. Hakkımızda hayırlısı olsun inş
Rabbim yeni yılda size hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah sağlıkla sihhatle kucağınıza almak nasip etsin çektiğiniz bu acıları unutursunuz inşallahHayatım hep nadir olan şeyleri yaşamakla geçti. Bu yılda kanama, lekelenme olmadan tek düşük yapan benim herhalde.
Merhaba canım 23 Aralık 5.gün embriyosu transfer edildi.akıntı oluyo ama progestan fitil den dolayı akıntı oluyo cnm bende bugün 10 gün ama hiç belirti yok hayırlısı30 Aralık 5. Gün embriyosu transfer edildi. Beyaz akıntısı olan oldu mu kızlar tedirginim belirtimde yok ;(
Canım senin. Test tarihin ne zaman bende aynı gün transfer oldum benimde 10.gün kanda baktırmayı düşünüyorumMerhaba canım 23 Aralık 5.gün embriyosu transfer edildi.akıntı oluyo ama progestan fitil den dolayı akıntı oluyo cnm bende bugün 10 gün ama hiç belirti yok hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?