- 22 Ekim 2019
- 445
- 509
- 53
- Konu Sahibi Vatanimsensin
-
Ne zaman senin ? Sayalim arkadasim sizlerde olmasaniz kime icimizi dokecegizSizinle birlikte sayılır beraber gün sayarız
3 aralıkta transfer olacağım bende. Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın kucaklarımızı boş bırakmasınNe zaman senin ? Sayalim arkadasim sizlerde olmasaniz kime icimizi dokecegiz
Aa pazartesi seninkiiÇok açıklayıcı olmuş ilaçlı transfer benimkide adetin 2. Gününden beri ilaç kullanıyorum. 9. Günüm bugün, 13. Günde de transfer yapılacak
Ankara tüp bebekte yaptırıyorum canım ben. İnşallah bakalım ilaçlara devam, transfer sonrası sabretmesi çok zor oluyor bakalım nasıl geçecek zamanAa pazartesi seninkiipes pese canim hangi merkez doktorun kim ?
Ins guzel sonuclar alırsınız...Bende aralikta insallah 5. Gun embriyosu transferi olcam dun adetim 2. Gunuydu gittim oksapar ve estrofem Verdi..rahme bakti ve 3 tane hormon istedi her ikisindede cok sukur sikinti cikmadi haftaya kontrol gel dedi o zaman soyleyecegim transfer gununu dedi bende durumlar Boyle cok heycanliyim
ben de adet olmayi bekliyorum ama stresten olmadim hala beklemk de zorIns guzel sonuclar alırsınız...Bnde bu hafta gıdecm adeti beklyrum... Gelişmeleri haber ederseniz sevinirim
Canim galiba 2 ay ara veriyorlar.. hakkinda hayirlisi olsunKızlar öncelikle inş hepimizin transferleri tutar.ben ağustosta taze oldum ilk tutmadı 2 tane 5.gündü. .Perşembe gubu doktor çizik atıp histereskopi yapacak.benim dönüşler var .sizce ne zaman konulur donmuslar. , ?aralıkta mi yok sa ocaktami
inş bu sefer bebeğin sana tutunur..çizik için iki ay diyorlar bende histereskopi oldum miyom vardı o alındı ve çizik atııldı aralıkta bi sıkıntı çıkmazsa rahimde donmuş transferine başlayacağım...bende 29 ekimde oldum çizik ve histtiKızlar öncelikle inş hepimizin transferleri tutar.ben ağustosta taze oldum ilk tutmadı 2 tane 5.gündü. .Perşembe gubu doktor çizik atıp histereskopi yapacak.benim dönüşler var .sizce ne zaman konulur donmuslar. , ?aralıkta mi yok sa ocaktami
bugün bir aralık transferin olmuştur inşallahh..Canim galiba 2 ay ara veriyorlar.. hakkinda hayirlisi olsun
Oldu canim cok sukurbugün bir aralık transferin olmuştur inşallahh..
Bende bugün transfer oldum. Allah hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasınOldu canim cok sukurAllah hepinizin isini rast getirsin
hayırlı olsun inşallah güzel sonuç alırsınızBende bugün transfer oldum. Allah hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın
Teşekkür ederim bekleyen herkes pozitifi görür umarımhayırlı olsun inşallah güzel sonuç alırsınız
hangi gun test yapacaksınız acabaTeşekkür ederim bekleyen herkes pozitifi görür umarım
14 aralık dediler ama dayanabilir miyim bilmiyorum daha çok varhangi gun test yapacaksınız acaba
14 aralık dediler ama dayanabilir miyim bilmiyorum daha çok var
evet beklemek zor ama o günden önce de belli olur bence
insan güzel haberi çabuk almak istiyor tabi ama zaten olmussa olmuştur9 yada 10. Gün giderim kan vermeye sanırım. Önceki taze transferde erken gebelik testi yapıyordum evde, ilaçlardan galiba pozitif çıktı. Kanda bişey yoktu. Bu sefer sabretmeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?