Evet arkadaşlar. İlk dememizde hamile kalmıştım. 3.5 aylıkken yitirdim yavrumu. aradan 4 ay geçti ve yine hamileyim... kaygı, mutluluk, hüzün, gözyaşı, sevinç... bütün duyguları aynı anda yaşıyorum... Allahım O acıları tekrar yaşatmadan bu bebeğimi kucağıma almayı nasip etsin inş...
duygularımızı sevinçlerimizi bilgilerimizi paylaşalım...
(Ben Allah'a güveniyorum)[/QU canım hayırlı olsun ALLAH c.c sağlıkla kucağına almanı nasip etsin bende 5 aylık bebeğimi kaybettim 2 ay önce, bugünse dr. gittiğimde idrar testinde hamile olduğumu öğrendim hepimiz için hayırlısı sağlıklı bebişlerimiz olsun, 6 ay bekleyip öyle hamile kalmayı istedim ama işte nasip kısmet daha erkeneymiş..
Allahım yavrularınızı sag saglim kucagınıza almayı da nasip etsin inşallah..
bugün öğrendim ve allah isteyen herkese nasip etsin:2:
merhaba kızlar. nasıl bir tesadüftür bilmiyorum ama bende ağustos ayında kaybettim 17 haftalık bebeğimi. şimdi rabbim yeniden nasip etti. şükürler olsun. inşallah bu defa sorunsuz sağlıklı bir gebelik geçirir alırız evlatlarımızı kucağımıza.
rabbim inşallah hepimizin yavrularını sağlıklı sıhhatli kucaklarımıza almaya yardımcı olur...
hiç birimize o kötü olayları yaşatmasın Allah hepimizin yanında olsun ...
rabbim inşallah hepimizin yavrularını sağlıklı sıhhatli kucaklarımıza almaya yardımcı olur...
amin cnm inşallah
gheimnis canım benm aynı gün doğum yapıyo gözüküyorz tabi bu tarihler ortalama tarih ama olsn çok dua edelm!bakalm kim mutlu haberi önce verecek
rivercim sen benden kıdemlisin bana yardm et ben 2gün hastanede yatmak zorunda kaldm bugün taburcu oldm migrenim vardı çok istifra ettğim için doktor acil yatrdı riske atmadı
hemen ultrasonda bebeğe baktı ben sadece küçük bi kese görüyorm hala normal mi
sen en son ne zaman doktora gittin ve ne gördn anlatr mısın???korkuyorm ister istemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?