Aralık ayında hamiş olduğunu öğrenen anne adaylarının sanal buluşma noktası...

cavda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2012
291
5
96
Evet arkadaşlar. İlk dememizde hamile kalmıştım. 3.5 aylıkken yitirdim yavrumu. aradan 4 ay geçti ve yine hamileyim... kaygı, mutluluk, hüzün, gözyaşı, sevinç... bütün duyguları aynı anda yaşıyorum... Allahım O acıları tekrar yaşatmadan bu bebeğimi kucağıma almayı nasip etsin inş...

duygularımızı sevinçlerimizi bilgilerimizi paylaşalım...

(Ben Allah'a güveniyorum)

canım hayırlı olsun ALLAH c.c sağlıkla kucağına almanı nasip etsin bende 5 aylık bebeğimi kaybettim 2 ay önce, bugünse dr. gittiğimde idrar testinde hamile olduğumu öğrendim hepimiz için hayırlısı sağlıklı bebişlerimiz olsun, 6 ay bekleyip öyle hamile kalmayı istedim ama işte nasip kısmet daha erkeneymiş..[/QUOTE]

evet arkdaşım seni çok iyi anlıyorum. senin bebeğini kaybetme sebebin ne idi.? bir de kendine çok dikkat et. çünkü benim adet düzenim falan ancak üç ayda normale dönmüştü. gerçekten çok dikkat et kendine. gerçi uzmanlar yeni bir gebeliğe hazır olmayan rahimde döllenme olmaz diyor. Yani senin rahmin toparlanmış ki hamile olabilmişin.. kendien dikkat et:)

evet arkdaşım seni çok iyi anlıyorum. senin bebeğini kaybetme sebebin ne idi.? bir de kendine çok dikkat et. çünkü benim adet düzenim falan ancak üç ayda normale dönmüştü. gerçekten çok dikkat et kendine. gerçi uzmanlar yeni bir gebeliğe hazır olmayan rahimde döllenme olmaz diyor. Yani senin rahmin toparlanmış ki hamile olabilmişin.. kendien dikkat et:)[/QUOTE]

canım sağolasın ama inan kendine dikkat ettikçe sanki daha çok sakınan göze çöp batıyor, benim 5 yaşında bir kızım var inan onda doğru dürüst doktora bile gitmedim mide bulantısından iskelete dönmüştüm ama sorunsuz bir gebelik doğum geçirdim ve kızım kiloluyduda, ikinci hamileliğimde tedaviyle vede ideal kiloyla hamileliğimi geçirdim kontrollerime eksiksiz gittim hatta arada başka dr. da gittim ama yok sabah gittim dr kontrolünde tek sorun idrar yollarında üşütme vardı ki bu çoğu hamile kadında var döndüğümün akşamı bebeğimi suyu geldi 3 gün hastanede en son bebeği suni sancı yöntemiyle düşürdüm, çocuğun birşeyi varmıydı neden oldu cevap veremediler bebeğide patolojiye vermek istemedik yani anlıycan canım kafamda bir sürü korku ve endişe soru işareti var,düşükten 10 gün sonra dr. gittiğimde dr rahmin kendini hiç toplamamış demişti, bende bu güne kadar dr. gitmedim olumsuz şeyler duymak istemiyordum ama inşallah sen dediğin gibidir de rahmim kendini toplamiş olsun ALLAH c.c inşallah bu sefer bana sağlıkla doğum yapmayı sağlıklı bebeğimi kucağıma almayı nasip etsin..AMİN..

merhaba kızlar. nasıl bir tesadüftür bilmiyorum ama bende ağustos ayında kaybettim 17 haftalık bebeğimi. şimdi rabbim yeniden nasip etti. şükürler olsun. inşallah bu defa sorunsuz sağlıklı bir gebelik geçirir alırız evlatlarımızı kucağımıza.

bende 20sinde kaybetmiştim... belki de havalar çok sıcaktı ondandı bilemiyoruz ama hepsi kaderimizmiş demekki. evet şimdi sonuna kadar sürecek yolculuğa güzel bir adım atmış olalım inş.... :)

rabbim inşallah hepimizin yavrularını sağlıklı sıhhatli kucaklarımıza almaya yardımcı olur...
hiç birimize o kötü olayları yaşatmasın Allah hepimizin yanında olsun ...

ben daha 4 haftalık hamileyim. 2-3 hafta sonra gideceğim büyük ihtimalle.

pazartesi öğrendim beta hcg 381 çıktı :)) bende 3 ay önce düşük yaptım ama şu an bir terslik yok ama sürekli kanamam var mı diye kontrol ediyorum korkularım var hala dün doktora gittim çok erken kese görünmez dedi beta hcgnin 1500 üstü olması gerekiyormuş haftaya gel dedi aranızda dotora giden varmı kesesini gören?

rabbim inşallah hepimizin yavrularını sağlıklı sıhhatli kucaklarımıza almaya yardımcı olur...

rabbim hepimize vatana millete hayırlı evlat nasip etsn inş!!!

rivercim sen benden kıdemlisin bana yardm et ben 2gün hastanede yatmak zorunda kaldm bugün taburcu oldm migrenim vardı çok istifra ettğim için doktor acil yatrdı riske atmadı
hemen ultrasonda bebeğe baktı ben sadece küçük bi kese görüyorm hala normal mi
sen en son ne zaman doktora gittin ve ne gördn anlatr mısın???korkuyorm ister istemez

gheimnis canım benm aynı gün doğum yapıyo gözüküyorz tabi bu tarihler ortalama tarih ama olsn çok dua edelm!bakalm kim mutlu haberi önce verecek

Canım Sağlıcakla kucağımıza alalım da hiç önemli değil kim önce :) en azından tecrübelerimizi paylaşırız :)

Canım kesenin küçük olması normal :) o zaten daha cok küçük takma kafana tabi elimizde değil hepimiz bebişlerimiz için endişe ediyoruz. inşallah hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…