ben çok rahatszlandım canm ya bebeğe bişi olmuşmudur ondan da korkuyorm doktr hemen ultrasonla baktı!büyümüş bişi yok dedi ama yatış verdi dün gece çıktım o da yalvardm doktora çıkar beni hastanede sürekli serum iğne daha kötü oldm ayakta duramıydm başım dönüyodu hemen düşüyodm ama gözetimdeym hala hastane yakın tetikte bekliyrz elde bavul heran yatış yapabilirm!
işin kötüsü öğretmenm okuldan çk ayrı kaldm onlarada üzülüyrm ama stresten de bu hale geldm herşeyi kafama takıyorm
pis beee bu doktorlar:))))) ( leyla ile mecnundan alıntıdır) :))) valla güldüm şimdi..üç aşağı beş yukarı doğrudur o zaman tabi piko falan yoksa
pis beee bu doktorlar:))))) ( leyla ile mecnundan alıntıdır) :))) valla güldüm şimdi..üç aşağı beş yukarı doğrudur o zaman tabi piko falan yoksa
piko ne demek canım ben bilmiyorum??
Piko dan kastınız PKO mu anlyamadım bende. Hangi doktor görmüş ki 3 günlük bebeğin kesesini ultrasonda en az 4 haftalık tahminimce. 3 aşağı 5 yukarı doğru olma ihtimali bile yok. komik de değil doktorun yanlışı olduğu kadar bebeğini merak eden bir anneye bu mesaj hiç doğru değil.
ben çok rahatszlandım canm ya bebeğe bişi olmuşmudur ondan da korkuyorm doktr hemen ultrasonla baktı!büyümüş bişi yok dedi ama yatış verdi dün gece çıktım o da yalvardm doktora çıkar beni hastanede sürekli serum iğne daha kötü oldm ayakta duramıydm başım dönüyodu hemen düşüyodm ama gözetimdeym hala hastane yakın tetikte bekliyrz elde bavul heran yatış yapabilirm!
işin kötüsü öğretmenm okuldan çk ayrı kaldm onlarada üzülüyrm ama stresten de bu hale geldm herşeyi kafama takıyorm
merhaba kızlar adet gecıkmesınden kac gun sonra doktora gıtmelıyım?keseyı ve begegın kalp atıslarını gormek ıcın.
merhabalar bende bu ay ilk bebeğime hamile kaldım çok şükür sizce dra nezaman başvurmalıyım şuan kese görünürmü acaba
merhaba kızlar adet gecıkmesınden kac gun sonra doktora gıtmelıyım?keseyı ve begegın kalp atıslarını gormek ıcın.
merhabalar bende bu ay ilk bebeğime hamile kaldım çok şükür sizce dra nezaman başvurmalıyım şuan kese görünürmü acaba
çojk şükür arkadaşım ne güzel şimdi kaç haftalık oldu ne zaman dr ya gideceksin... kendine çokk iyi bak .....merhaba
8 mayısda 22+3 haftalıken suyumun gelmesi sonucu bebeğimi kaybettim.Geçen hafta adet günüm geçti adet olmayı beklerken hamile olduğumu öğrendim şükürler olsun çok şükür Allahım isteyen herkese nasip etsi boş kucakların hepsini doldursun hayırlısını versin
çojk şükür arkadaşım ne güzel şimdi kaç haftalık oldu ne zaman dr ya gideceksin... kendine çokk iyi bak .....
geçen hafta betahcgde çıktı adet günüme göre 5 haftalık ama doktor daha küçük gözükmez dedi bu perşembe gideceğim hayırlısı olur inşallah hepimiz için
sat 17 kasım 4 hafta 3 günlük hamileyim arkadaşlar eşimin haberi yok bu bebeği isteyerek yapmama rağmen bir garip durumdayım
5+4 günlük hamile olduğumu öğrendim. çok mutluyum bu benim minik mucizem. ben pokoluyum düzenli adet bile olamazken hamile kaldım çok şükür. rabbimin bana en büyük hediyesi bu inşallah rabbim bana onu sağlıklı bi şekilde kucağıma almayı da nasip eder :)[/QUOTA
Hadi gözün aydin güzelim, Allah'im tamamina erdirsin insaAllah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?