Aralık ayında hamiş olduğunu öğrenen anne adaylarının sanal buluşma noktası...

çok çok geçmiş olsun inşallah rabbim bi an önce sağlıgınıza ve öğrencılerınıza kavusturur...

pis beee bu doktorlar:))))) ( leyla ile mecnundan alıntıdır) :))) valla güldüm şimdi..üç aşağı beş yukarı doğrudur o zaman tabi piko falan yoksa

Piko dan kastınız PKO mu anlyamadım bende. Hangi doktor görmüş ki 3 günlük bebeğin kesesini ultrasonda en az 4 haftalık tahminimce. 3 aşağı 5 yukarı doğru olma ihtimali bile yok. komik de değil doktorun yanlışı olduğu kadar bebeğini merak eden bir anneye bu mesaj hiç doğru değil.

evet i hatası yapmışım... evet daha erken dönemlerde olduğu için dr lar yanış haftalar söyleyebiliyorlar. yani önümüzdeki günlerde inş daha net bilgilere ulaşabilirsin. bu arada tabiki de hepimizin içnde fırtınalar, tufanlar var, güzel ama belirsiz bir yola girdik... senin hassasiyetini anlayabiliyorum. tabi ki de 3 günlük değil zaten üçüncü günde daha kanaldan rahime bile ulaşamayan 4 8 hücreli bir yapı
bir an dr un bana 3 5 dediğini hayal ettim ve komik geldii...... neyse Allah yardımcımız olsun

arkadaşım meslektaşız seninle... geçmiş olsun.. şimdi nasıl yapacaksın okul işlerini... ben istesemde izne ayrılamıyorum zaten :)

merhaba kızlar adet gecıkmesınden kac gun sonra doktora gıtmelıyım?keseyı ve begegın kalp atıslarını gormek ıcın.

merhabalar bende bu ay ilk bebeğime hamile kaldım çok şükür sizce dra nezaman başvurmalıyım şuan kese görünürmü acaba

merhaba kızlar adet gecıkmesınden kac gun sonra doktora gıtmelıyım?keseyı ve begegın kalp atıslarını gormek ıcın.

merhabalar bende bu ay ilk bebeğime hamile kaldım çok şükür sizce dra nezaman başvurmalıyım şuan kese görünürmü acaba

meraba kızlar ben 5 hafta 6 günlükken gittim doktora keseyi gördük cok sükür vajinadan bakalım dedi doktor ama ben istemedim önce normal ultrasonla bakalım dedim baktık gördük cok sükür...
ama kalp atısını duyamadık doktor normal dedi daha cok erkenmiş...
işte 1 hafta sonra gidicez inş. duyarız meleğimin pıtpıtlarını
annesinin kelebeği

yaani arkadaşım adet geciklesinden 12-15 gün sonra gitmen yerinde olur kalp atışları için erken olur amaa keşe inş görünür. bende şimdi 5+4 deyim paralel olacak bizim işler herşey normal olursa inş:):)

ne güzel arkadaşım hamd olsun allaha:) ilk bebekler çok zordur kendine çok ama çok dikkat etmelisin. ben bana birşey olmaz sandım herkes bana çok dikkat et derken ben "bana birşey olmaz" sanmıstım.. ne yazııki acuçlarımdan uçtu gitti melleğim 3.5 aylıkken...

içinde sana tutunmaya çalışan susam tanene çok dikkat et o senin her şeyinden etkileniyor. hiç bir şey için üzme kendini tamam mı:) susam tanen ve ve sen Allah'a emanet olun:)))

merhaba
8 mayısda 22+3 haftalıken suyumun gelmesi sonucu bebeğimi kaybettim.Geçen hafta adet günüm geçti adet olmayı beklerken hamile olduğumu öğrendim şükürler olsun çok şükür Allahım isteyen herkese nasip etsi boş kucakların hepsini doldursun hayırlısını versin

çojk şükür arkadaşım ne güzel şimdi kaç haftalık oldu ne zaman dr ya gideceksin... kendine çokk iyi bak .....

çojk şükür arkadaşım ne güzel şimdi kaç haftalık oldu ne zaman dr ya gideceksin... kendine çokk iyi bak .....

geçen hafta betahcgde çıktı adet günüme göre 5 haftalık ama doktor daha küçük gözükmez dedi bu perşembe gideceğim hayırlısı olur inşallah hepimiz için

sat 17 kasım 4 hafta 3 günlük hamileyim arkadaşlar eşimin haberi yok bu bebeği isteyerek yapmama rağmen bir garip durumdayım

5+4 günlük hamile olduğumu öğrendim. çok mutluyum bu benim minik mucizem. ben pokoluyum düzenli adet bile olamazken hamile kaldım çok şükür. rabbimin bana en büyük hediyesi bu inşallah rabbim bana onu sağlıklı bi şekilde kucağıma almayı da nasip eder :)

sat 17 kasım 4 hafta 3 günlük hamileyim arkadaşlar eşimin haberi yok bu bebeği isteyerek yapmama rağmen bir garip durumdayım

Aaaaa neden ?

Rabbim ne güzel isteyen kuluna bir can bahsetmis nasil tutuyorsunuz vallahi hayret ediyorum :)

Ben deli, esime söylemeyecegim he ?

Amaaaan kendi kendimi yer bitiririm '

kızlar tam rahim bölgemde ağrılar var. normal midir? ben şimdi 4+6 dayım. dr ya gitsem bişey der mi ki :) hepiniz hoşça kalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…