rivercim sen benden kıdemlisin bana yardm et ben 2gün hastanede yatmak zorunda kaldm bugün taburcu oldm migrenim vardı çok istifra ettğim için doktor acil yatrdı riske atmadı
hemen ultrasonda bebeğe baktı ben sadece küçük bi kese görüyorm hala normal mi
sen en son ne zaman doktora gittin ve ne gördn anlatr mısın???korkuyorm ister istemez
ben daha 4 haftalık hamileyim. 2-3 hafta sonra gideceğim büyük ihtimalle.
tatlım sana yardımcı olmayı cok isterdım ama benım doktorum bana acıklayıcı birşey söylemedi ki.
ben pzrt gittim beni alttan muayene etti çok küçüktür gözükmez die çok küçücükü kesem...
lütfen sende endişelenme korkulacak birşey yoktur..
doktorum bana 3-5 günlük bebeğin dedi ve 15 gün sonra gel kalp atıslarını duyalım dedı yanı bende endişeliyim...
kızlar bende hamileyim ama ben tedirginlik korku yüzünden mahvoldum şu anda dün test yaptım çift çizgi dünya başıma yıkıldı tayınciyiz biz mayısta taşınıcaz benim ağzımda bekleme sürecinde implantlar var offf Allahım sen yardım et herşey üst üste geldi yanımda kimse yok aileler uzakta kaldım buralarda tek başıma bügün test yaptırdım iki gibi gidip sonucu alıcam doktor gidecek falan desin istiyorum bazen. temmuzdada bir düşüğüm oldu ben anneliğe hazır değilim sanırım panik halim hamilelikten korkum var banada destek çıkın derdimi anlatamıyorum bıralarda eşimde üzülsün istemiyorum
arkadaşım üç beş günlük ne demek bir de 15 gün sonra gel dediyse tam 8 haftalık olunca mı demek yani :)
kızlar bende hamileyim ama ben tedirginlik korku yüzünden mahvoldum şu anda dün test yaptım çift çizgi dünya başıma yıkıldı tayınciyiz biz mayısta taşınıcaz benim ağzımda bekleme sürecinde implantlar var offf Allahım sen yardım et herşey üst üste geldi yanımda kimse yok aileler uzakta kaldım buralarda tek başıma bügün test yaptırdım iki gibi gidip sonucu alıcam doktor gidecek falan desin istiyorum bazen. temmuzdada bir düşüğüm oldu ben anneliğe hazır değilim sanırım panik halim hamilelikten korkum var banada destek çıkın derdimi anlatamıyorum bıralarda eşimde üzülsün istemiyorum
bak arkadaşım iyi okumanı istiyorum... çevremde neredeyse her 3 kadından biri anne olmak için uğraşıyor ama olmuyor. kendini şanslı hisset ve allaha bol bol dua et. bak başka çocuğun da yok anladığım kadarıyla hele bir tane bebeğin olsun onun sıcaklığına alış ikinciyi keyfine bırakırsın olmazsa da tesellin olur. ama şimdi böyle gitmesini ister gibi davranma...
bir de yanlızlıktan yakınıyorsun bak eşimle ikimizde memuruz biz de taşınacağız tayin işlerimiz falan olacak kısmetse. şimdi hamile olduğumuda öğrendim ve çok murluyum( korkularımı saymazsak) benimde ailem burada değil. hatta apartmanda bir tek tanıdığım kimsem bile yok ama öyle düşünme. benimde bir düşüğüm oldu ve dünyam başıma yıkıldı. rabbim bu mtohumu koydu şimdi içime sonsuz sükrediyorum. kendimi hep Allaha teşşekkür ederken buluyorum.... sağalıcakla... bak o sadece senin çocuğun değil hepimizin yeğeni ona çok iyi bak...
Endişeliyim aslına bakarsan senin adına çocuk ailenin gercek bir aile olması için en iyi başlangıç bebeğinin hayatına son vermek istemiyorsun değilmi?
Lütfen güzel düşün içinde sana benzeyen senden beslenen bir can var ona iyi bak
Kimsen olmaması sorun değil, benimde ailem çok uzakta.
Allahın verdiği cana kıyma bebeğini kabullen ve eşine de bu müjdeli haberi ver bence..
haklısın ona iyi bakmam gerekiyor artık hayatımda sonuçta beni korkutan şu ben dünden önce kist var diye soğan suyu içmiştim ama sanırım kabuklarıyla içmişim bişey olur mu korktum şimdi kimi soğan faydalı kimi zararlı diyor
kendimi şu an çok kötü hissettim yazdıklarını okuyunca kendimden utandım dünyanın en mükemmel şeyinden korkuyorum annelikten. ev işleri hayat telaşesi ürkütüyor beni bir kere de düşük yapınca bu mahrumiyette korkuyorum şimdide. çok teşekkür ederim sana :) kaç aylık peki bebeğin allah hepimişzinki sağ salim aklı yerinde hayırlı kucağa almayı kısmet etsin
aahh bi anlasam doktorun ne demek istedıgını sacmalamıs demi:)
ben daha ne kdrlık oldugunu bılmıyorum otomatık hesaplayıcıdan hesaplatınca 6 haftalık cıkıyor...
mutluluksensin arkadaşım canım benim ya aslında bir şey yok ama sen bunları yazdınya bende bir acı duydum içimde.( belki de hormonlardadır) evet ben de çok korkuyorum bu topiği açarken de yazmıştım.. o kadar karmaşığım ki tam mutlu oluyorum içimde kebekler uçuşuyor derken birden acıdan midem yanıyor... eski acılarım geliyor aklıma aynı şekilde sonuçlanabileceğini düşünmek bile çok ürpertici doğrusu.... Ama Allaha sığınıyoruz ve takdir onun.....
baksana ne kadar ortak acılarımız ve mutluluklarımız var değil mi? bende temmuzun 20sinde düşük yapmıştım.. şimdi ise 4+2 diyor hesaplayıcılar ama daha dr ye gitmedim 2 hafta sonra inş :))
Canım Sağlıcakla kucağımıza alalım da hiç önemli değil kim önce :) en azından tecrübelerimizi paylaşırız :)
inş canım ya ister istemez korkuyorz heralde ultrason renksiz olduğu için sadece keseyi gösteriyo bebek büyüyünce onu görebilcez:44:Canım kesenin küçük olması normal :) o zaten daha cok küçük takma kafana tabi elimizde değil hepimiz bebişlerimiz için endişe ediyoruz. inşallah hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alırız
tatlım sana yardımcı olmayı cok isterdım ama benım doktorum bana acıklayıcı birşey söylemedi ki.
ben pzrt gittim beni alttan muayene etti çok küçüktür gözükmez die çok küçücükü kesem...
lütfen sende endişelenme korkulacak birşey yoktur..
doktorum bana 3-5 günlük bebeğin dedi ve 15 gün sonra gel kalp atıslarını duyalım dedı yanı bende endişeliyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?