ooo işin zor bizde bu hafta tasınıyoruz ben tasınmadan evi az cok toplamıstım zorluk olmasın diye bugün baya bi ugrastım bikaç güne geceriz. inş.işlerin biter canım ya hamile hamile ugrasmakta cok zor oluyo eeh bide sıcaklar nefes aldırtmıyokızlar uzun bir aradan sonra bende döndüm aranıza ama ne kadar kalırım bilmiyorm evde tadilat var tamamen toplandık 1 haftadır böyle ustanın biri giriyo biri çıkıyo yani tam tatildeyim diye sevinmiştm ya kursağımda kaldı sürekli iş çıkıyo zaten kaç gün annemlerde kaldık yine gidicez herlde şuan evde boya var düşünün
of ya hiç bitmiyo ki iş güç bi rahatlayamadım çok yorgunum ağrılarım var artık ortalık toplamaktan,korkuyorm ama yapacak bişi de yok
bu arada genel olarak yazılanlara cevap vereym bi daha ne zaman görüşürüz bilmiyorum bana çok dua edin
1)bebeğinizin kilosu ile ile ilgili önden gidiyo demelerine aldırış etmeyin çünkü her ailenin ırsi yapısı farklıdır doğal olarak çocuklar da farklı oluyo onlar standartı söylüyo!
2)ayrıca boy konusunda da 32 haftalıktan sonra sağlıklı ölçüm yapılamadığını herkes söylüyo onlar yaklaşık değer söylüyo yani hiç üzülmeyn dua edin!benm doktorm boy söylemiyo sadece gelişim normal mi değil mi onu söylüyo ona bakarsanız benim bebeğimde hafif bi bebek değilrabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin
3)ben emzirme sütyeni aldım 2 tane,2 tanede emzirme atleti ve dikişsiz külot aldım markası mini damla hem uygun hemde kaliteli tavsiye ederm.
4)park yatak çokta kullanışlı olmuyo,tanıdıklarımdn alanlar hiç memnun kalmadı çünkü çocuk içinde oynamıyo!
daha uygun ve taşınabilir minik yataklar var tavsiye ederm
Maşallah size hem bebişine hem sana (kilo almamış olmandan dolayı) bence bebeğin gelişimi çok iyi boyu da çok normal canının sıkılması için bi sebeb yok bence ortada...
Ben mark&spencer den aldım 2 tane emzirme sütyeni birde günlük giymek için aldım 3 adet yumuşak telsiz sütyen zaten telli olanlar süt kanallarına zarar veriyormuş bilginiz olsun...
Canım naptın gittin mi hastaneye ayy çok merak ediyorum nasıl cimcime inşallah her şey yolundadır biran önce yaz...
Bişey sorcam 4d ultrason için ek ücret ödedin mi ?
Benim kuzumun da ayakları hep aşağıda hareket ettikçe idrarımı kaçıracak gibi oluyorumbu sabah yüzüstü yatmışım bebeğimin hareketlerine uyandım ilk kez bu kadar net hissettim kocaman bedenimle üzerine yattığım için
Tatlım haberlerinizi bekliyorum mutlaka...
ooo işin zor bizde bu hafta tasınıyoruz ben tasınmadan evi az cok toplamıstım zorluk olmasın diye bugün baya bi ugrastım bikaç güne geceriz. inş.işlerin biter canım ya hamile hamile ugrasmakta cok zor oluyo eeh bide sıcaklar nefes aldırtmıyo( acayip sıcak buralar oturdugum yerde terliyorum resmen. bizim doktorda bi söylüyo bi söylemiyo. sütyeni kullanmaya basladınmı canım nasıl rahatmı kullanıslımı. bende pek istemiyorum park yatak büyük beşik alırsam baya kullanabilriz. tasınabilir yatak dediğin evet güzel her zmaan kullanılacak gibi durmuyo ana dizi diye geciyo aynı seydenmi bahsediyoruz acaba bilmiyorum ama ana dizide almak istiyorum.
Ay çok sevindim benden önce doğurdun ne güzellkızlar benim Ömer bebeğim 3 hafta önce sürpriz yaptı bize:))) darısı sizin de başınıza:))
bir hafta öncesinde ki vajinal muayenede 1 cm açıklık belirlendi. 2 gün sonra doğum nişanım geldi. 5 gün sonra da suyum geldi. koşatura koştura gittik dr ya. 5 cm açılma olmuş am hiç sancım yoktu sunni sancı verildi. 1 saat sonra 6cm 1 saat sonra da 8 cm açıldı.gerçek acı veren doğum sancılrını 15 20 dk falan çektim. toplam 3 sancı yani 3 ıkınma ile doğdu bebek. doğum toplan 8 10 dk sürdü.
benim ki çok kolay oldu. yani kızlar o duyduğum doğum efsanelerini yaşamadım. hatta doğum bittiğinde dr a bu kadar mıydı. dediğimi hatırlıyorum. şimdi evimde 6 günlük oğlumla yatıp yuvarlanıyoruz.
darısı inş sizinde başınıza. ama kızlar şunu bir kere daha inandım ki. doğumunuzu nasıl hayal ediyorsanız aynen öyle oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?