Aralık ayında hamiş olduğunu öğrenen anne adaylarının sanal buluşma noktası...

ooo işin zor bizde bu hafta tasınıyoruz ben tasınmadan evi az cok toplamıstım zorluk olmasın diye bugün baya bi ugrastım bikaç güne geceriz. inş.işlerin biter canım ya hamile hamile ugrasmakta cok zor oluyo eeh bide sıcaklar nefes aldırtmıyo ( acayip sıcak buralar oturdugum yerde terliyorum resmen. bizim doktorda bi söylüyo bi söylemiyo. sütyeni kullanmaya basladınmı canım nasıl rahatmı kullanıslımı. bende pek istemiyorum park yatak büyük beşik alırsam baya kullanabilriz. tasınabilir yatak dediğin evet güzel her zmaan kullanılacak gibi durmuyo ana dizi diye geciyo aynı seydenmi bahsediyoruz acaba bilmiyorum ama ana dizide almak istiyorum.

slm tatlım yuzustu nasıl yatabıldın cok merak ettım

arkadaşlarım merhabalar buaralar tatlı telaş içerisindeyim. bikaç güne yeni evimize geciyoruz odamın tamamınu götürdüm eve bi tek oda takımımız kaldı koltuk takımın yeni aldık.mutfak takımlarımı yeniledim. sadece yenii evin temizliği kaldı bi günede onu halederiz. bikaç güne geciyoruz .suan kullandıgımız net ortak net oraya gecince net ne zaman baglatırız bilmiyorum umarım dogumdan önce halledebilirz. uzun zaman gelemezsem haberiniz olsun kısa zamanda kavusuruz inş. tam son günlerde daha cok ihtiyacımız olucak birbirimize. bidaha ne zaman girerim ne zaman net alırız bilmiyorum temennilerimi simdiden yazayım. umarım hepimiz hayırlısıyla yavrularımıza kavusuruz. dogum anımızı sıkıntısız kolay atlatırız inş. kendinize cooooook cok iyi bakın miniklerede tabiki cok güzel seyler paylaştık umarım her zaman görüşürüz allah emanet olun dikkat edin kendinize öptük cok

kızlar şaka maka derken hepimiz 30lardayız. ne çabuk geçmiş günle aylar. allahım bu mübarek günlerin hatırına inş. hayırlı doğumlar nasip eder.

benim dr tatilde 22 sinde falan gideceğim ve çok özledim oğlumu. iki hafta nasıl dayanacağım ki.?

bir de kızlar ya dün neler yaptı benim kerata ; kafası tam kasıklarımda sırtı sola dayalı ayakları da sağ kaburgalarımda dolaşıyor haftalardır.neyse kendini geriyoooor ve ayakları ile kaburgamı ittiriyor ve tık diye ses çıkartıyor. resmen oğlumun canı sıkılmış da oyun oynuyor. kaburgamı kaldırıp kaldırıp indiriyor. canım yanıyor hatta işte şimdi kırıldı diyorum bazen ama yine de onun eğlendiğini hayal edip çok mutlu oluyorum..... kızlar sizler nasıl sınız?

çok şükür benm de tadilatım bitti de katılabiliyorm aranıza hala ufak tefek eksikler var ama çoğu bitti
görüşmeyeli olanları anlatayım;ananesiyle dedesi şehzademe oda aldı perdesi dikiliyo haftaya gelirler inş!
bende bi kaç paket bez aldım,yenidoğan biberon seti aldım daha da almayı düşünmüyrm çünkü ben bebekken biberon ve emzik kullanmamışım,acil durumlar için süt sağma aldm vakumlu uygun olanlarndan,öyle ufak tefek bi kaç parça daha eşya aldm işte kanguru,dönence,destek yastığı gibi!
bebişime en sağlıklısından kimyasal içermeyen bitkisel içerikli ersağ marka şampuan,duş jeli ve bebek yağınıda aldm.
bi tek yatak odama beşik almam lazım çünkü benm ytak odam üst katta doğal olarak bebek bayağ bi yanımda yatmak zorunda
emzirme sütyenimi kullanmadm doğumu bekliyorum kıyamadmama hamile kilotlarımı kullandm çk memnunum
geri kalanlarda zamanla halledilir!
daha hastane çantamı hazırlamadım daha da kötüsü bir aydır kontrole gidemedm bu hafta içinde gitmem lazım

kızlar ya uzun zamandır kimse bu sayfaya yazmamış bende dr ye falan gitmediğim için yazmamıştım. Başımdan geçenleri anlatayım size kızlar yaaa

bende hafif sancılar vardı acile gittik dün gece nst de ciddi bir şey çıkmadı idraryollarımda hafif bir enfeksiyon varmış. bir de çatı muayenesi yaptı 1 cm lik bir açılma çıktı. ve yatış önerdi dr ama ben evde yatarım dedim. çok korkuyorum ya ve de dr bir sürü bir şeyler söyledi. her an herşeye hazır ol dedi açılma hızla ilerleyip kısa sürede doğum olada bilir dedi. 40 haftaya kadar bekleye de bilir dedi. bende evde yatıyorum. daha 28 gün var. inş bir kaç hafta da olsa dayanabilirim.

kızlar siz de ihmal etmeyin bana kalsa bende dr ye gitmezdim eşim ısrar etti de gittik. iyi ki de gitmişiz. yoksa ben bilmden erken doğumu tetiklerdim. hatta bu hafta sonu misafir falan çağırmıştım . düşünün yani.. hemen herşeyi iptal ettim ve de yatıyorum

sizler ne alemdesiniz :)))

Allah kolaylık versin cavda ya kolay değildir eminim ama doktorlar bazen gereksiz strese sokabilir hiç üzülme Allah hayırlı zamanda doğm yapmayı nasip etsn sende son zamanlarını yatarak değerlendir uyuyabildiğin kadar uyu nasıl olsa bi daha uyuyamıcakmışız herkes öyle diyo:)
bende bekliyorm 1 haftam kaldı ama tık yok gibi geliyo bana
netice de hayırlısııııı
rabbim herkese hayırlı zamanda hayırlı kolay doğumlar nasip etsin içinde banada aranızda en benm kaldı herlde bakalm ne olacak

kızlar benim Ömer bebeğim 3 hafta önce sürpriz yaptı bize:))) darısı sizin de başınıza:))

kızlar benim Ömer bebeğim 3 hafta önce sürpriz yaptı bize:))) darısı sizin de başınıza:))
Ay çok sevindim benden önce doğurdun ne güzellrabbim analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inş!
nasıl geçti doğumun nasıl oldu anlatsana

bir hafta öncesinde ki vajinal muayenede 1 cm açıklık belirlendi. 2 gün sonra doğum nişanım geldi. 5 gün sonra da suyum geldi. koşatura koştura gittik dr ya. 5 cm açılma olmuş am hiç sancım yoktu sunni sancı verildi. 1 saat sonra 6cm 1 saat sonra da 8 cm açıldı.gerçek acı veren doğum sancılrını 15 20 dk falan çektim. toplam 3 sancı yani 3 ıkınma ile doğdu bebek. doğum toplan 8 10 dk sürdü.

benim ki çok kolay oldu. yani kızlar o duyduğum doğum efsanelerini yaşamadım. hatta doğum bittiğinde dr a bu kadar mıydı. dediğimi hatırlıyorum. şimdi evimde 6 günlük oğlumla yatıp yuvarlanıyoruz.

darısı inş sizinde başınıza. ama kızlar şunu bir kere daha inandım ki. doğumunuzu nasıl hayal ediyorsanız aynen öyle oluyor.

ay maşallah yaa gerçekten çok imrendim ben hala bekliyorum normalde bugün son günüm ama hala tık yok
inan dört gözle bekliyorum rabbim bana da hayırlı zmanda hayırlı doğum nasip etsin

ramazandan beri kimse girmiyo sıcaklar da bi yandan herkesi zorluyo herlde özellikle de beni çok zorlyo
bugn bayram
rabbim şu mübarek günler yüzü suyu hürmetine hepimize hayrlı kolay doğumlar nasip etsin,
cennette de buluşmayı ümmeti muhammede nasip etsin inş!!!

kızlar sizlerinde hayırlı haberlerini bekliyorum ve de merk ediyorum.

bende ayın 15inde şehzademi kucağıma aldm elhamdülillah!
şuan çok bişi hissedemiyrm tek hissettiğim bana muhtaç olduğu yani merhametsadece acı çekiyorm emzirirkn!!
sinirlerm altüst durumda,emzirmek korkulu rüyam oldu ama inatla emziriyrm
sürekli oturduğm için dikişlerm de bi türlü iyileşmio sıcakta terde mahvoluyorm
işte olanlar bunlar rabbim sizede kolay doğumlar nasip etsn inş

arkadaşlar bende ayın 12 sinde doğum yaptım ediz ozanım geldi çok şükür.. amonra mustelanın kremi çok ii her emzirmeden sonra sürüyorum hemen iyileşiyor yaralar çatlaklar. hem bitkisel olduğu için emzirmeden önce silmene gerek yok hatta doktorum silme bebeğin ağzındaki pamukçuklara da ii gelir krem dedi bi dene istersen. hepinize bebişlerinizle güzel günler dilerim...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…