Allah'ım nazarlardan korusun maşallah herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim. maşallah kilosuda çok iyi bi daha ki kontrolünde 2 kilo olur artık tombiş yanaklının :128: ayy çok heyecanlı yaa bizde cumartesi gidicez görücem kızımı inşallah Canım kaç tane cd verdi ve kaç dk baktı ?
Bende magnezyum kullanıyorum ama hiç faydasını görmedim sende işe yarıyor mu?
Bu arada sen nasılsın kaç kilo almışsın ben 1 hafta önce tartıldım tam 10 kilo almışım ne yazık ki :26:
allah razı olsun canım. 2 kg olur bende öyle tahmin ediyorum genelde tahminim tutuyo. aaayy haberleri paylaş canım merak ediyorum. işe yarıyordu en baslarda agrım oluyodu ama son 2 haftadır kullansamda hafif agrım oluyor. 4d ultrasonu baska bi odada baktı oyüzden tartılmadım bu sefer ama 10 yada 11 almısımdır tahminim aaayy cokmu alıyoruz ya daha 10 hafta var( nasıl olucak bilmiyorum.
ben çok şiştim ellerim ayaklarım hatta 2 numara büyük ayakkabı aldım düşün yani o derece
Asıl kilo alımları daha yeni başlıyor.. ben çalıştığım için ne yazık ki düzenli beslenemiyorum.. Diyetisyene gitmeyi düşündüm ama 10 hafta için değmez valla napcam bilmiyorum..
allah razı olsun canım. 2 kg olur bende öyle tahmin ediyorum genelde tahminim tutuyo. aaayy haberleri paylaş canım merak ediyorum. işe yarıyordu en baslarda agrım oluyodu ama son 2 haftadır kullansamda hafif agrım oluyor. 4d ultrasonu baska bi odada baktı oyüzden tartılmadım bu sefer ama 10 yada 11 almısımdır tahminim aaayy cokmu alıyoruz ya daha 10 hafta var( nasıl olucak bilmiyorum.
Gerçekten Allah kadının şerrinden hepimizi korusuninş.arkadaşım ya zor bi durum terbiyesize bakarmısın ahlaksız insanda cekinme olur umarım evli oldugunu anladıktan sonra dogru yolu bulur ahlaksız korusun böylelerinden bizi ve kocalarımız.
az kaldı ozman allah yardımcınız olsun bütün calısan annelerin. ev kadınlıgınada alısamadım zor diyorum ama en azından yorulunca paydos diyosun yemek yapmasamda oluyo kimi zaman inş. en kısa zamanda güzelce bi dinlenirsin canım o günlerin bol bol tadını çıkar tatil falan düşünüyomusunuzDoğru söylüyorsun cumartesi hastaneye gidicem zaten dr anlatcam gerek görürse giderim..
İnanır mısın sabahları ağlayarak kalkıyorum yataktan ayaklarımın üzerine basamıyorum 3 hafta daha çalışıcam ondan sonra özgürüm inşallah
Cennet annelerin ayaklarının altında dedikleri olay bu olsa gerek
canım benim yaa valla cok iyi oldu bunu öğrendiğim hemen yaptım. fl 6 cm canım yani doggru tahmin 42 cm bebek uzun boylu dedi normalmi uzunmu acaba haftasına göre. bu boy tüm boyu oluyo dimi canımcanım çok sevindim maşallah sana ve bebişine... Allah kollarına aldığın günleride göstersin hepimize inşallah... canım boyunu sende hesaplayabilirsin. bacak boyu varya FL diye geçen. ölçümlere bak kaç cm ise onu 7 ile çarp boyunu verir. mesela bacağı 5 cm ise boyu 35 cm dir. biz de hep böyle ölçüyoruz. tahmini 42 cm dir bence bebişin.
diyolar ya kadının düşmanı gene kadın diye gercekten cok dogru.. her konudada öyle valla kaynana görümce elti komsu arkadaş böyle rahatsız eden pislikler mesela. rabbim korusun hepsinin şerrinden. sıkıntı varmı canım peki o günden baska oldumuGerçekten Allah kadının şerrinden hepimizi korusun
arkadaşım bende bu kilo olayını kafama çok takıyorum bebek kilolu olmasın diye uğraşıyorum hem doğum açısından hem de kof bir bebek istemiyorum. ben böyle çelik gibi olsun istiyorum dr ya söyledim tatlıyı kes dedi. çünkü ult altındaki bilgilere göre 13 gün fazla görünüyor. neyse artık önce sağlık isteyeceğiz Allahtan. ama ben kilodan ziyade boyunun uzun olmasını çok istiyorum. Anne 170 baba182 ama oğlum sanki biraz kısa gibi geldi. inş sonrakinde biraz uzamış olur:)))
az kaldı ozman allah yardımcınız olsun bütün calısan annelerin. ev kadınlıgınada alısamadım zor diyorum ama en azından yorulunca paydos diyosun yemek yapmasamda oluyo kimi zaman inş. en kısa zamanda güzelce bi dinlenirsin canım o günlerin bol bol tadını çıkar tatil falan düşünüyomusunuz
Tatil çok istiyorum çokta ihtiyacım var ama cesaret edebilir miyim bilmiyorum doğumada az kaldı doğru düzgün alışverişte yapamadım hatta neredeyse hiç yapmadım gibi bişeyizne çıkınca odasını yaparım eksiklerini tamamlarım birazda dinlenirim derken hamilelik biter
günübirlik biyerlere giderim bende artık.
doğum hazırlıkları nasıl gidiyor çantasını falan hazırladınız mı? benim çok eksiyim var nasıl yetiştiricem bilmiyorum :18:
Tatil çok istiyorum çokta ihtiyacım var ama cesaret edebilir miyim bilmiyorum doğumada az kaldı doğru düzgün alışverişte yapamadım hatta neredeyse hiç yapmadım gibi bişeyizne çıkınca odasını yaparım eksiklerini tamamlarım birazda dinlenirim derken hamilelik biter
günübirlik biyerlere giderim bende artık.
doğum hazırlıkları nasıl gidiyor çantasını falan hazırladınız mı? benim çok eksiyim var nasıl yetiştiricem bilmiyorum :18:
al bende de okadar canım benimde cok cok eksiğim var bikaç haftaya yeni evimize geciyoruz cok masraf yaptık bebişe bişey alamadık inş.temmuz gibi onuda halledicez. 10 haftamız kaldı inş.yetiştirebilrim cok yorulmadan aayy bide sıcaklar basladı nasıl tamamlıcam biliyorum eşimle alısveriş yapmakta ölüm
Hayırlı olsun canım yeni eviniz güle güle oturun inşallah..
Çıkarsınız bir hafta sonu herşeyini toptan alırsınız ben öyle yapıcam şimdilik odasında bi kaç tadilat yaptırdık bu hafta oda takımınıda alıcaz geri kalanıda izne çıktığımda hallatcem inşallah..
çok sagol canım herkese hayırlısıyla nasip etsin inş. ay inş.dediğin gibi olur kısa sürer havalar cok sıcak dısar cıktıgım gibi terliyorum( oda takımını nasıl düşünüyosun odasındamı yatıcak ynına alıcakmısın canım. ben 6 ay en azından bizimle dursun istiyorum odası odamızdan uzakta oyüzden en iyisi öyle zaten kücücük bebeği nasıl bırakıcam odasında sabaha kadar yatamam heralde meraktan:))
Odasını ayrı yapıcam ama dediğin gibi ilk 6 ay filan yanımda durur..
Ben dün gece uyuyamadım saat 3 kadar nefes alamadım ciğerlerime öyle bir baskı yaptı ki sağa dönsem olmuyor sola dönsem olmuyor sırtüstü zaten hiç yatamıyorum uzun zamandır en son çare oturarak uyudum sıcaklarda bir yerden offf kabus gibi bir gece yaşadım
baska bi topicte bi arkadası eşi öyle demiş oturarak uyumak demekki yapılıyo. bende dün resmen bogazımda ve midemde yangın vardı. yemek yiyemedim aclıktan kıvrandım yemek yemeye korktum. 1.30da yattım 5.30da kalktım 8 e kadar oturdum sonra uykum geldi gittim yattım 1 saat oldu uyanalınolucak bu halimiz bizim gögüs kafesime öyle bi bastırıyoki sanki saatlerce kemiklerimin üzerine yatmısım gibi acıyo.. sırt üstü imkansız yatamıyoru belim kopuyo. gecen randevunun oldugu gün yarım saat yattım ultrasona bakarken kalkarken resmen kitlendim katlanamadım acayip agrı oldu. odasında neler yapıcaksın nasıl takım alıcaksın oyun parkları falan var beşik olarakta kullanılıyo ben pek onu almayı istemiyorum ama cogu insan tercih ediyo sen ne yapmayı düşünüyosun canım.
Mide yanması bende 1 aydan beri var gaviscon şurup kullanıyorum ama yinede bana mısın demiyor..
yatakta dönerken bende çok zorlanıyorum sabahları eşim tutup kaldırıyor.
odasını takım alıcam gardrop şifonyer birde beşik inşallah resimlerini koyarım, bende yatak odama koymak için park yatak almayı düşünüyorum ama çok kararsızım çünkü çok alçak geceleri kızımı emzirmek için aldığımda zorluk çekerim diye düşünüyorum aslında çok kullanışlı bir şey hem katlanıyorda tatile falan gidildiğinde çok rahat olur.. sen nasıl yapıcaksın ?
şimdi bacım ben olayı pek anlamadım. sen hele bir daha anlat. çünkü hiç duymamıştım. erken doğum olursa( Allah korusun) bile bebeğin doğduğu tarihi baz alıyorlar ve doğum öncesine gelen 8 hafta içinde çalıştıysan çalıştığın kadarı ekleniyor. diye biliyorum son torba değişikliği ile böyle oldu. ama daha öncesinde dediğin gibi doğum erken falan olursa yanabiliyormuş izinler.
diye bilgilendirildim ben...:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?