kızlr dün hastaneye gittim. Aşağıya doğru çok baskı yapmaya başlamıştı 2 3 gündür. bir de hareketleri yavaşladı gibi olmuştu. çok şükür bir sıkıntı yokmuş. drumu da korkuttum:)) poposunu tam çatıma dayamış kafası ile ayakları yanyana ayakları ile vurdukça aşağıya baskı yapıyormuş. sorun olmaz dedi. nst denen o şeyden de yaptı. bir sorun yokmuş. erken doğum belirtisi diye çok korkmuştum...:))
hareketleri de artık yeri yavaş yavaş daralacağı için azalacakmış. böyle şeyler olursa siz de endişe etmeyin kızlar. bir de kıramplar için magnezyum hafif iltihaplanma için fitil verdi.
boyu 42cm kilosıda 1600gr olmuş tam 9 gün ileride gözüküyor ama anne baba cüsseli olunca normal dedi... falan filannn.....:)))
kızlr dün hastaneye gittim. Aşağıya doğru çok baskı yapmaya başlamıştı 2 3 gündür. bir de hareketleri yavaşladı gibi olmuştu. çok şükür bir sıkıntı yokmuş. drumu da korkuttum:)) poposunu tam çatıma dayamış kafası ile ayakları yanyana ayakları ile vurdukça aşağıya baskı yapıyormuş. sorun olmaz dedi. nst denen o şeyden de yaptı. bir sorun yokmuş. erken doğum belirtisi diye çok korkmuştum...:))
hareketleri de artık yeri yavaş yavaş daralacağı için azalacakmış. böyle şeyler olursa siz de endişe etmeyin kızlar. bir de kıramplar için magnezyum hafif iltihaplanma için fitil verdi.
boyu 42cm kilosıda 1600gr olmuş tam 9 gün ileride gözüküyor ama anne baba cüsseli olunca normal dedi... falan filannn.....:)))
hadi bakalım sevindm senin adına bende cumartesi gitcem rapor haftam geldi
bakalm bana ne dicek doktor teyzemz
ahhh ahh bebişimi de özledm zaten
valla senin bize öncü olman gerekiyor senin bebiş bizimkilerin abisi olmazki ama... neyse hayırlısı ile izne ayrılda hemen halledersin zaten de bacım ayrılmasan sonraya devretsen olmuyor mu? ben de 1 hafta falan fazladan çalışacağım çalışabilir raporu alacağım:))
canm bir hafta sonra çalışamaz alamıyosn onu söyliyim bi daha 37. haftada rapor veriyolar ve bu arada erken doğm olursa devletn haklarndan faydalanamıyosn kendini riske atma bende çalışabilir alacaktm muhasebecilere sordk hiç gerek yok al şimdi dediler boşuna riske atma kendini dediler bende aldm bugün
sana tavsiyem ne olacağı belli değil işin yokuşa sürülmesin hem devlet haklarından faydalan ne gerek var dinlen doğuma kadar
benm de artık ufak bi dinlenmeden sonra alışveriş keyfim başlar anlatın bakalm abimize neler alalım
ben bugün dr ye gittim. kısaca özetliyorum.
bebek kafa aşağıda duruyordu. 2 kilo olmuş boyu pek uzamamış canım içten içe sıkıldı( 42 idi 43.5 olmuş ama ben 44 45 falan bekliyordum. sağlık olsun ben kilo almamışım. 72 hala.
sizler ne durumdasınız. Dün kandildi bol bol dua ettim hepimiz için...
kızlar emzirme sütyeni aldınız mı? aldıysanız nasıl? ben bugün baktım ama kararsız kaldım:)))
ben bugün dr ye gittim. kısaca özetliyorum.
bebek kafa aşağıda duruyordu. 2 kilo olmuş boyu pek uzamamış canım içten içe sıkıldı( 42 idi 43.5 olmuş ama ben 44 45 falan bekliyordum. sağlık olsun ben kilo almamışım. 72 hala.
sizler ne durumdasınız. Dün kandildi bol bol dua ettim hepimiz için...
kızlar emzirme sütyeni aldınız mı? aldıysanız nasıl? ben bugün baktım ama kararsız kaldım:)))
oyy maş.miniğe nazar değmesin bizde kısmetse yarın gidicez ilk defa 4d ultrasona giricem cok merak ediyorum hayal kuruyorum bazen aglıyorum o an gözümün önüne gelince bi baska olucak sanırım. kilo almaman güzel canım bendede bu aralar itahsızlık var umarım miniğim kilo almıstır. sagol canım duaların için allah razı olsun. ben almadım henüz ama nasıl kullanıcam rahat edebilecekmiyim onu düşünüyorum alsam fena olmaz aslında genelde evdeyim daha rahat olurum belki.. inan bende kararsızım. tatil nasıl geciyo canım. canım bişey dicem genelde pozisyon değiştiriyo bizim minik ama kafası nerede ayagı nerede bazen çözemiyorum midemin üstünde seertlik hissediyorum bi taraf daha boş bi tarafım hafif şiş duruyo kafası yukarda oluyo dimi ben öyle tahmin ediyorum ama kilolu oldugum için tam çözemiyorum bide hep alta dogru tekme atıyo kafası asagıda olsa tekme hissetmem heralde dogrumu tahmin ediyorum acaba
oyy maş.miniğe nazar değmesin bizde kısmetse yarın gidicez ilk defa 4d ultrasona giricem cok merak ediyorum hayal kuruyorum bazen aglıyorum o an gözümün önüne gelince bi baska olucak sanırım. kilo almaman güzel canım bendede bu aralar itahsızlık var umarım miniğim kilo almıstır. sagol canım duaların için allah razı olsun. ben almadım henüz ama nasıl kullanıcam rahat edebilecekmiyim onu düşünüyorum alsam fena olmaz aslında genelde evdeyim daha rahat olurum belki.. inan bende kararsızım. tatil nasıl geciyo canım. canım bişey dicem genelde pozisyon değiştiriyo bizim minik ama kafası nerede ayagı nerede bazen çözemiyorum midemin üstünde seertlik hissediyorum bi taraf daha boş bi tarafım hafif şiş duruyo kafası yukarda oluyo dimi ben öyle tahmin ediyorum ama kilolu oldugum için tam çözemiyorum bide hep alta dogru tekme atıyo kafası asagıda olsa tekme hissetmem heralde dogrumu tahmin ediyorum acaba
yarın gidicem inş.16:30da canım aaayy bende sabırsızlanıyorum cok cok merak ediyorum. bizim bagkurumuz var eşim her ay ödüyo ama bu ay ödemedi oyüzden görünmüyo sigorta olmadıgı zaman 65 tl ödüyorum muayenede yarın için 75 tl fiyat verdi. yani 10 tl fark var baskada ücret ödemicekmişim. az önce tam midemin oldugu yerde bi görsen neler yapıyo dalgalanıyo karnım orası kafası diye tahmin ediyorum hem daha sert hemde bi tarafım dısarıda bi tarafım içeride görünüyo. kafasıyla itiyo sanki yada kollarıyla yada tam tersi bacakları yukarda ama hiç tekme atmıyo yukarda suana kadar hiç hissetmedim hep dalgalanma hissediyorum yada itiklemeleri:))) şişkom sıgamıyo kurban olsunlar ona aaahhh bi burada olsada yesem agzını burnunu. içim kaynıyo suan. aaay yatma konusunda buaralar bunalımdayım kızzzlllaaarr. aayy yan yatınca sanki bebeiş eziliyo gibi hissediyorum tekme atıyo rahatsız oluyo belkide 3 tane yastık yaptım belime bacagımın arasına bide karnımın altına koymak için genede rahat değilim. bi ara psikolojim bozulmustu sizde böyle yasadınızmı yasıyomusunuzMaşallah size hem bebişine hem sana (kilo almamış olmandan dolayı) bence bebeğin gelişimi çok iyi boyu da çok normal canının sıkılması için bi sebeb yok bence ortada...
Ben mark&spencer den aldım 2 tane emzirme sütyeni birde günlük giymek için aldım 3 adet yumuşak telsiz sütyen zaten telli olanlar süt kanallarına zarar veriyormuş bilginiz olsun...
Canım naptın gittin mi hastaneye ayy çok merak ediyorum nasıl cimcime inşallah her şey yolundadır biran önce yaz...
Bişey sorcam 4d ultrason için ek ücret ödedin mi ?
Benim kuzumun da ayakları hep aşağıda hareket ettikçe idrarımı kaçıracak gibi oluyorumbu sabah yüzüstü yatmışım bebeğimin hareketlerine uyandım ilk kez bu kadar net hissettim kocaman bedenimle üzerine yattığım için
Tatlım haberlerinizi bekliyorum mutlaka...
aslında artık baslamamız gerekiyomus canım ama sekli bi tuhaf gögüslerimiz güzel durucakmı acaba onu merak ediyorum. ya bu lohusa gecelikleri cok pahalı ne yapmayı planlıyosunuz bayanlar. aah bi belli olsaydı kimbilir daha kimler bekleyecek daha kaç dönem izin cıksa diye bekleyecek allah bilir. biizimkide gün içerisinde değişiyo yan yatıyo bazen yanlarım okadar sertleşiyo ve yayganlasıyo ki hemen anlıyorum zaten bide çalkalanıyo hıckırık tutuyo belkide o arada. aaayy kızlar sabah bi olay yasadım ki paylaşmam gerek. ben sagıma yatıyodum uyanmıstım eşimde bana dönüktü kolumun üzerine kafasını koydu göeğim ondan uzakta yatıyoruz aniden minik bi tekme attı resmen yatakta hissetti kocişim noluyo diye bana soruyo dedim bebeğimiz kim olucak oda diyokii bukadar tekme atabiliyomu diye sasırıp kaldı azıcık korktu :)))) benide bi gülme aldı bi bilse gün içerisinde neler yapıyo ama cok sükür atsın atsın yoksa psikolojim bozuluyo hemen kuruyorum kafamdabende merak ettim canım senden haber bekliyoruz merakla:)))
ben de kararsızım ama çevremdekiler genelde kullanmış.ve tavsiye ediyorlar. ben daha tatile girmedim çalışacam diye diye direniyorum:)) meslek aşkı
yok yok seminer dönemindeyiz iznim yanmasın diye çalışıyorum... zaten doğum izninin uzayacağı falan yok.
aslında dr tam doğum pozisyonu demedi sadece başı aşağıda dedi zaten ben de biliyordum. kızlar var ya o kadar enteresan ki bir kaç haftaya kadar kafa yukarıdaydı. yavaş yavaş yan yattı( tam yatay pozisyon kafa solumda ayaklar sağımda )şimdilerde ile tepe taklak. inş hep böyle kalır da sezeryan falan gerekmez. kızlar zaten anlıyorsunuz minik ayakları sermen kaburgalarımda oynuyor. hem sseviniyorum hemde kavga ediyoruz oğlumca çok acıtıyor.
bir de şuradan anlıyorum hıçkırıkları alt tarafta atıyor.... genelde yemeklerden sonra bir de hıçkırık sendromu yaşıyoruz:)))
evet bacım seninkide muhtemelen daha dönmemiş yavaş yavaş döner:))
yarın gidicem inş.16:30da canım aaayy bende sabırsızlanıyorum cok cok merak ediyorum. bizim bagkurumuz var eşim her ay ödüyo ama bu ay ödemedi oyüzden görünmüyo sigorta olmadıgı zaman 65 tl ödüyorum muayenede yarın için 75 tl fiyat verdi. yani 10 tl fark var baskada ücret ödemicekmişim. az önce tam midemin oldugu yerde bi görsen neler yapıyo dalgalanıyo karnım orası kafası diye tahmin ediyorum hem daha sert hemde bi tarafım dısarıda bi tarafım içeride görünüyo. kafasıyla itiyo sanki yada kollarıyla yada tam tersi bacakları yukarda ama hiç tekme atmıyo yukarda suana kadar hiç hissetmedim hep dalgalanma hissediyorum yada itiklemeleri:))) şişkom sıgamıyo kurban olsunlar ona aaahhh bi burada olsada yesem agzını burnunu. içim kaynıyo suan. aaay yatma konusunda buaralar bunalımdayım kızzzlllaaarr. aayy yan yatınca sanki bebeiş eziliyo gibi hissediyorum tekme atıyo rahatsız oluyo belkide 3 tane yastık yaptım belime bacagımın arasına bide karnımın altına koymak için genede rahat değilim. bi ara psikolojim bozulmustu sizde böyle yasadınızmı yasıyomusunuz(yarın geldiğim gibi kısmet olursa zaten paylaşmazsam catır catır catlarım cok mutlu oluyorum muayene sonrasında:))
aslında artık baslamamız gerekiyomus canım ama sekli bi tuhaf gögüslerimiz güzel durucakmı acaba onu merak ediyorum. ya bu lohusa gecelikleri cok pahalı ne yapmayı planlıyosunuz bayanlar. aah bi belli olsaydı kimbilir daha kimler bekleyecek daha kaç dönem izin cıksa diye bekleyecek allah bilir. biizimkide gün içerisinde değişiyo yan yatıyo bazen yanlarım okadar sertleşiyo ve yayganlasıyo ki hemen anlıyorum zaten bide çalkalanıyo hıckırık tutuyo belkide o arada. aaayy kızlar sabah bi olay yasadım ki paylaşmam gerek. ben sagıma yatıyodum uyanmıstım eşimde bana dönüktü kolumun üzerine kafasını koydu göeğim ondan uzakta yatıyoruz aniden minik bi tekme attı resmen yatakta hissetti kocişim noluyo diye bana soruyo dedim bebeğimiz kim olucak oda diyokii bukadar tekme atabiliyomu diye sasırıp kaldı azıcık korktu :)))) benide bi gülme aldı bi bilse gün içerisinde neler yapıyo ama cok sükür atsın atsın yoksa psikolojim bozuluyo hemen kuruyorum kafamda(bazen kıckırık tam altta veya göbek deliğimin olgugu yerde oluyo yani kafası oradamı oluyor canım. bazen okadar cok hıckırıyoki dakikalarca sürüyo bigün saydım tam denk geldiği anda 100e yaklasmıstı cok ciddiyim pıt pıt pıt pıt hissediyorum cok uzun sürünce gıdıklanıyorum pozisyon değiştiriyorum :))gece her uyandıgımda oda uyanık oluyo. bide okadar hareketli olmasına karsın(maş.nazar değmesin)geceleri uyanmıyorum tekmeleriyle acaba kemikleri iyi gelişmedimi.süt peynir yemiyorum. yogurt yiyorum ama hergün değil oda bunun bi etkisi olmusmudur sizce (
1 sütyen olayını güzelce araştılarım o zaman bize ödev olsun vede burada paylaşalım ona göre hareket ederiz.
2 ben geceliklik ve pijamalarımı aldım normal önden düğmeli aldım ben 2 gecelik 2 pijama şeklinde birde ablamın lahosa yeleği vardı onu aldım çok tatlı fiyonklu falan bir de sabahlık tabiki
3 evet arkadaşım içinde bulunduğumuz mutluluk tarif edilemez. onların bir hareketine can kurban. inş az kaldı artık. ben de saydım arkadaşım bazen yüzü geçüyor hıçkırıkları birde dikkat ettim yemeklerden sonra oluyor genelde.
4. bende her hareketine eşimde tanık olsun istiyorum o ise bazen sıkılıyor. haliyle ben gibi hissetmiyor biraz farazi kalıyor onun için... bir de aynen senin eşin gibi bazen çok güçlü hareket edince hemen endişeleniyor. ne yapacağını bilemiyor. panik oluyor...
5(( bir de kızlar biz artık eşimle bacı kardeş olduk hemde hamileliğin ilk gününden beri. eşim hep zarar veririz endişesi yaşıyor. ve asla yanaşmıyor. hatta çoğu zaman yataktan düşecek diye korkuyorum bana değmemek için uzaklaşıyor benden.... bir de enn üzücüsü de bir kız takılmış peşine kız örtülü falan ama pek rahat bırakmıyor kocamı hatta trende takip etmiş indiği durağa kadar biliyor. pis o...... o kadar moralim bozukki kızlar anlatamam. Allahtan eşim herşeyi anlatıyor. hatta kız bizi görsün diye beni dışarı falan çağırdı. ne yapçam bilmiyorum
ayy evet beraber bilgileri paylaşalım. dediğin gibi lohusa geceliği diye almam önden düğmeli alırım dahada mantıklı hemde ucuk fiyat olmaz. :))her zman hıckırık tutmuyo tam ackenmi tokkenmi oluyo farkedemedim. ama gece 4den sonra uyyamadım orada saniyede bi pıt pıt pıt göbek deliğimin orada baya hıckırdı. benim eşimde sıkılıyo bazen üzülüyorum bide bizim minik ben elimi koyunca tepki veriyo ama baba koyunca duruyo :))oda elini tutmaktan sıkılıyo ama öyle bişeyki ben elimi koyunca pat küt o koyunca anında duruyo :))aayyy inanmıyorum bide örtülü ahlaksız işte öneli olan o başörtüsü değil kalp güzelliği kalbimizdeki iman gücü ahlaksız pislik sana anlatması güzel senide göstermesi daha gzel sen genede tedbiri elden bırakma öyle pislikler var ki seni görsede tınlamaz sen o kıza haddini bildir. gecen bizde kahvaltıda börek yiyelim dedik bi pastaneye gittik ben arabadayım içeri girdi eşim bi kız var nasıl bakıyo eşime nasıl bakıyo eşim kafasını cevirmedi cok sükür yoksa dünyayı yıkardım basına bugün hastaneye gidicez ya dönüşte gene oraya ugrıcam eşimle giricem canımlı cicimli konusucaz o zaten bana sunu istermisin bunu istermisin der ilgilenir güzel bi sevgi gösterisi yaparım haddini bilsin yoksa dahakine fena bildiririm. ben asırı kıskancım eşim elimden gitmesin diye yapıyoruz cok korkuyorum bu durumdan en basta öğrendiğimizde yaklasmadı dil döktüm ikna ettim. o günden beri 3 günün altına düşmüyoruz buaralar korkuyorum ama zaptedemiyorum:)) mecbur devam ediyoruz tam gaz:))1 sütyen olayını güzelce araştılarım o zaman bize ödev olsun vede burada paylaşalım ona göre hareket ederiz.
2 ben geceliklik ve pijamalarımı aldım normal önden düğmeli aldım ben 2 gecelik 2 pijama şeklinde birde ablamın lahosa yeleği vardı onu aldım çok tatlı fiyonklu falan bir de sabahlık tabiki
3 evet arkadaşım içinde bulunduğumuz mutluluk tarif edilemez. onların bir hareketine can kurban. inş az kaldı artık. ben de saydım arkadaşım bazen yüzü geçüyor hıçkırıkları birde dikkat ettim yemeklerden sonra oluyor genelde.
4. bende her hareketine eşimde tanık olsun istiyorum o ise bazen sıkılıyor. haliyle ben gibi hissetmiyor biraz farazi kalıyor onun için... bir de aynen senin eşin gibi bazen çok güçlü hareket edince hemen endişeleniyor. ne yapacağını bilemiyor. panik oluyor...
5(( bir de kızlar biz artık eşimle bacı kardeş olduk hemde hamileliğin ilk gününden beri. eşim hep zarar veririz endişesi yaşıyor. ve asla yanaşmıyor. hatta çoğu zaman yataktan düşecek diye korkuyorum bana değmemek için uzaklaşıyor benden.... bir de enn üzücüsü de bir kız takılmış peşine kız örtülü falan ama pek rahat bırakmıyor kocamı hatta trende takip etmiş indiği durağa kadar biliyor. pis o...... o kadar moralim bozukki kızlar anlatamam. Allahtan eşim herşeyi anlatıyor. hatta kız bizi görsün diye beni dışarı falan çağırdı. ne yapçam bilmiyorum
aynen bende diyorum ne zaman gözlerimi acsam hareketleri devam ediyo sonra yok maş.etsin yoksa psikolojim bozuluyo yiyorum kendimi. kızımda tam tersi bana tepki veriyo eşim elini koysun hemen duruyo :))bence babasına naz yapıyo aferin yapsın yapsın aynı benim huyumda olursa zaten eşim diyoki birini zaptediyorum 2yi napıcam diyo ooohh ona. bazen hayal kuruyorum o minicik elleriyle babamıza kekler kurabiyeler poğaçalar yapıcamız günleri düşünüyorum cok mutlu oluyorum. ozman durumum normaldir heralde uykumdan uyanmıyorum ama her uyandıgımda baslıyo miniğim jimnastiğe. penye güzel olurmu acaba salıcak gögüsler cesaret edemiyorum aslında saglıklı olan penye olan ama ne bilim. ben daha hiç ne kendime ne bebeğime bişeye baslamadım. küvetler file falan cok gzeller sabırsızlanıyorum bende alısveriş için. inş.arkadaşım hayırlı dogumlar gercekleştiririz. ve saglıklı miniklerimze kavusuruz. bebeğimi görmeye saatler kaldı içim kıpır kıpırrrrrrrrrrrrcavdacım bebeğinin boyu gayet iyi zaten son aylarda kiloya gidermiş boy yavaşlarmış. bende geçen perşembe gittim tam 31+0 idi. boyu 42 kilosu 1600 idi. tahmini doğumu 22 ağustos ama adetime göre 3 eylül. doktorum 32. haftada verilen çalışabilir raporu vermek istedi bende 3 eylüle göre verin dedim ki iznim biraz daha iznim geciksin dedim doktorumda olur dedi saolsun. bu 6 ay izin yalan olmuş cavdacım yaa...
kızlar benimde bebiş maşallah çok hareketli bazen diyorum hiç uyumuyomu acaba :) yana yattım mı itekliyo itekliyo taki pozisyonumu değiştirene kadar değiştirince rahatlıyo :) babasına çok tepki gösteriyo elini nereye koysa oraya tepik atıyo kızlar keyfine çok düşkün bazen elimi karnıma dayıyorum bi bakıyorum oraya vuruyo vuruyo taki çekene kadar geçede doktor dobleri nerede gezdirse oraya tepik attı beyfendiye kimse dokunmucak rahat olcak :) geceleri uyurken bende hissetmiyorum uzaklardakihayatcım. ama sabah gözümü ilk açtığımda 5 sn sonra başlıyo kıpır kıpır. çok güzel bir duygu Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah...
emzirme südyeni aldım penye. iki tanede demirsiz aldım. iki tanede emzirme atleti aldım. bakalım kullanışlı olcakmı... bugün babasıyla birlikte ona küvet file kova maşrafa aldık teyzeleri :) inş. sağlıkla kullanırız... heğimize sağlıklı doğumlar inşallah...
ayy evet beraber bilgileri paylaşalım. dediğin gibi lohusa geceliği diye almam önden düğmeli alırım dahada mantıklı hemde ucuk fiyat olmaz. :))her zman hıckırık tutmuyo tam ackenmi tokkenmi oluyo farkedemedim. ama gece 4den sonra uyyamadım orada saniyede bi pıt pıt pıt göbek deliğimin orada baya hıckırdı. benim eşimde sıkılıyo bazen üzülüyorum bide bizim minik ben elimi koyunca tepki veriyo ama baba koyunca duruyo :))oda elini tutmaktan sıkılıyo ama öyle bişeyki ben elimi koyunca pat küt o koyunca anında duruyo :))aayyy inanmıyorum bide örtülü ahlaksız işte öneli olan o başörtüsü değil kalp güzelliği kalbimizdeki iman gücü ahlaksız pislik sana anlatması güzel senide göstermesi daha gzel sen genede tedbiri elden bırakma öyle pislikler var ki seni görsede tınlamaz sen o kıza haddini bildir. gecen bizde kahvaltıda börek yiyelim dedik bi pastaneye gittik ben arabadayım içeri girdi eşim bi kız var nasıl bakıyo eşime nasıl bakıyo eşim kafasını cevirmedi cok sükür yoksa dünyayı yıkardım basına bugün hastaneye gidicez ya dönüşte gene oraya ugrıcam eşimle giricem canımlı cicimli konusucaz o zaten bana sunu istermisin bunu istermisin der ilgilenir güzel bi sevgi gösterisi yaparım haddini bilsin yoksa dahakine fena bildiririm. ben asırı kıskancım eşim elimden gitmesin diye yapıyoruz cok korkuyorum bu durumdan en basta öğrendiğimizde yaklasmadı dil döktüm ikna ettim. o günden beri 3 günün altına düşmüyoruz buaralar korkuyorum ama zaptedemiyorum:)) mecbur devam ediyoruz tam gaz:))
aynen bende diyorum ne zaman gözlerimi acsam hareketleri devam ediyo sonra yok maş.etsin yoksa psikolojim bozuluyo yiyorum kendimi. kızımda tam tersi bana tepki veriyo eşim elini koysun hemen duruyo :))bence babasına naz yapıyo aferin yapsın yapsın aynı benim huyumda olursa zaten eşim diyoki birini zaptediyorum 2yi napıcam diyo ooohh ona. bazen hayal kuruyorum o minicik elleriyle babamıza kekler kurabiyeler poğaçalar yapıcamız günleri düşünüyorum cok mutlu oluyorum. ozman durumum normaldir heralde uykumdan uyanmıyorum ama her uyandıgımda baslıyo miniğim jimnastiğe. penye güzel olurmu acaba salıcak gögüsler cesaret edemiyorum aslında saglıklı olan penye olan ama ne bilim. ben daha hiç ne kendime ne bebeğime bişeye baslamadım. küvetler file falan cok gzeller sabırsızlanıyorum bende alısveriş için. inş.arkadaşım hayırlı dogumlar gercekleştiririz. ve saglıklı miniklerimze kavusuruz. bebeğimi görmeye saatler kaldı içim kıpır kıpırrrrrrrrrrrr
evet arkadaşım ya biraz ben de m alınganlık yapıyorum diyorum ama yok yani çok ters bir zamanda takıldı kız bir de neler söylemiş kızlar varya duysanız.bakın söylüyorum" allaha her gece dua ediyorum seni rüyamda göreyim diye. " sonra birde ahlaksız pislik " gel burada inelim pişman olmayacaksın." falan filan kız resmen niyeti bozmuş düşünün ya ne kadar çirkin bir durum. Neyse bizi gördükten sonra inş vazgeçmiştir. Karnım burnumda şu düştüğüm durumlara bakın yahu. Tabi bende kendimi çok eksik hissediyorum. Ilişkiye girmiyoruz falan diye ama kendisi istemiyor ben layt da olsa isyiyorum ama o çok hassas. Allahım inş hayırlısı ile atlatırız şu durumu...
Evet arkadaşım biz dede öyle oluyor. Tamam elini koyuyor benim pıtırcık duruyor. Haliyle sıkılıyor.
Evet hastaneden dönen arkadaşlar melekleriniz ne alemdelermiş. Merak ediyoruz.. Sizi seviyorum bacılarım
harika bi randevuydu cok cok mutlu olduk resmen gördük miniğimi cok farklı hissettim kendimi resim cekti doktor video falan koydu bikaç tane cd verdi.dünden beri kaç defa izleyip güldüm öptüm rabbim herkese saglıklı yavrularımıza kavusmayı nasip etsin inş. meleğim 1600 gr olmuş 1 hafta öndesiniz dedi doktor. 23 günde 600 gr almıs:)) maş.nazar değmesin inş.boyu uzun dedi tam olarak söylemedi. pozisyonu cok farklıydı. ben kafası yukarda zannettiğim günlerde böyleydi belkide yan yatıyodu yüzü alta bakıyodu poposu yukarda ayakları ve elleri yüzündeydi görmekte zorluk cektik ama basardı doktor sagolsun. yanakları tombiş burnu minik dudakları aynı baba yanaklarıda burnu bana benziyo öyle dedi doktorumuz cok gzel yüz hatları olucak dedi biraz erkek suratı var dedi babaya daha cok benzediği için belkide. 2 hafta sonra tekrar gidiyoruz inş. bebek cok saglıklı dedi rabbime binlerce sükürler olsun. cok gzel gecti kısacası aaayy videolarda neler var söylemedim. bitanesinde gülümsüyo hafiften bitanesindede agzını actı dilini uzattı sanki resmen görünüyo:)) her gören dil cıkarıyo dedi doktor demedi ama bişey güzel görüntüler var tombiş yanaklı düğme burunlu miniğim geliyo:)) inş.kısmet olurda görebilirsek o günleri. bu arada hıckırıkları takip ettim hem acken hem tokken atıyo bu sabah 5 te uyandım dahada yatamadım karnım acıktı kalktım kahvaltı yaaptım :))uyumak artık güçleşti. hee bide doktor agrın sancın kanaman akıntın olursa mutlaka ara dedi o an sormadım ama bunu söylemedi tedirgin etti beni acaba bu sıkıntımı var agrılarım zaten var magnezyumda bitti almadım 2 gündür içmiyorum kullanmak istemiyorum ama doktora sorucam bugün sol boslugumda igne batması gibi seyler hissettim hala hissediyorum aayy gene cok yazdım ama tüm ayrıntıları yazdım sıra sizde artık kızlar.. rabbim tüm meleğini bekleyenlere saglıklı bi yavru kolay bi dogum nasip etsin inş. ve melek bekleyen isteyen dua eden herkesin dualarını kabul etsin saglıklı minikler nasip etsin rabbim yokluklarını aratmasın inş.yavrularımızı bize bagıslasın hayırlısıyla amin
buarada kızlar 1 hafta öndeyiz dedim ya dogum tarihini etkilermi dedim suan için 5 eylül dedi ama baktık ki normal dogum için kilosu fazlalasıyo o zaman 1 2 hafta önce alabilirz dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?