aralık ayında tedaviye başlayacak arkadaşlar burada buluşalım

çok teşekkürler liste için:))
umarım hepimiz hamile kalıp meleklerimizee kavuşuruz...

umarım bilgilerinizi doğru girmişimdir hayırlı olur inş. canım

elgiz canımm benim 2.denemem olucakk ilk denememde lukrin ve menagon kullandımm ve benimkide uzun protokoldü....gonalf kullanmadım ben.....
2.denemedee umut tüp ilaçlarımı yazdı ben sigortalıyım ilaç isimleirinde yazıyımuregonn,yine menagon,orgalutran ve pregnyl verdi bana bu sefer kısa protokol olucakmışş büyük ihtimal.....sigortalı olduğum halde 1.300 ilaçlara verdikk.....

elgiz canımm ganal f nin fiyatı ne???
puregonda ucuz bi ilaç değill 100 küsür lira ve bana 8 kutu verilmiş.....sen kaç kutu gnal f kullandın
.....

selam kızlarrrrrrrrr ben geldim yine :)) bu arada aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldi.listemiz uzamış.hadi bakalım inşallah hep birlikte hamiş listesine geçiş yaparız kaydirigubbakcemile5

ozlem ve elgiz, aramiza hosgeldiniz canlarim..Insallah bu sefer son tedaviniz olur ve bebislerinizi kucaginiza alirsiniz.

kızlarrrrrrrrrrr şimdiden bayramınız mübarek olsun canlar.malum yarın yoğun olursak görüşemeyebiliriz.hepinizi kocaman öpüyorumopuyorumnanaktan

kızlarrr mrb benide aranıza alırmısınız.bende bugun lucrine baslıorum.bizimde ilk denememiz.26 yasındayım.sperm azlıgı nedenıyle tüpbebek denioruz.hyırlı mutlulukla sonuclanır ıns

ÜYE ADI..........YAŞI...........KAÇINCI DENEME..........SORUN

1-cornelia35..........21.................1.deneme... ............. mikroenjeksiyon morfoloji
2-meryem42.........24..................3.deneme..... ........... sperm azlığı
3-nefes55.............23..................1.deneme.. .............. sperm azlığı
4-nevin_...............28..................1.deneme. ................ tüpler yapışık görevini yapmıyor
5-iipek.................30...................2.denem e................ tüpü kapalı ayrıca morfoloji de 1
6-hilall85..............24...................2.denem e................ sperm azlığı ve varikosel
7-yasemin33........34...................1.deneme.... ............ morfoloji%0
8-deryaber............30..................1.deneme. ............... sperm hareketsizliği
9-maybenow.........--....................1.deneme.. .............. sperm azlığı
10-cellist1..............30..................3.deneme ................ sperm azlığı
11-meltemcim........35..................1.deneme.. .............. sperm hareketsizliği
12-talya83..............26..................2.deneme. ................sperm azlığı...28 kasım transfer
13-sudenaz222.......26..................2,deneme..... . ............tüpler kapalı
14-aymilewya.........29..................1.deneme... ...............tüpler kapalı
15-zaman...............24..................2.deneme.. .................azosperm
16-Özlem...............32..................3.deneme.. ..................pko
17-elgiz............... 27...................2.deneme. ...................sperm azlığı
18-ebi....................26...................1.deneme.....................sperm azlığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…