aralık ayında tedaviye başlayacak arkadaşlar burada buluşalım

kızlarrr mrb benide aranıza alırmısınız.bende bugun lucrine baslıorum.bizimde ilk denememiz.26 yasındayım.sperm azlıgı nedenıyle tüpbebek denioruz.hyırlı mutlulukla sonuclanır ıns

ebi26 senide listeye ekledim,hepimiz için hayırlı olsun canım....

hepinize ii bayramlar...
hoşgeldin ebi26 gönlünce olur inş. canım

ebi canım hoşgeldin aramızaaa inşş tedavinn güzell sonuçlarr ve sende evlatlarına kavuşursunn......

elgiz canımm ganal f nin fiyatı ne???
puregonda ucuz bi ilaç değill 100 küsür lira ve bana 8 kutu verilmiş.....sen kaç kutu gnal f kullandın
.....

canım ben ilk tedavimde gonalf f 450 yazdı doktorum benim raporum yoktu canım ya 5 kutu almıstım fiyatı o zaman 320 falandı ya cok param gitmisti ilaclara valla cok zor canım ya ben cok ilca kullanmıstım ama yumoslarım cogalmamıstı artık neden bilmiyorum uzun protokoldü 4 yumosum olmustu menogonda beraber kullandım simdiki tedavim kısa protokol olcak ne kadar ilac yazar doktorum bilmiyorum daha fazla mı kullanılıyo acaba kısada bi bilginiz varmı herkese rabbim kolaylık versin

arkadaslar bisey sorucam ben tane asilama oldum bu ay bekliyip aralikta tup tedavisine basliycaktik.Simdi hayatimda ilk defa adetim gecikti ve test yaptim negatif .Asilama sonrasi ilaclari birakinca adette degisiklik olurmu bole bu normalmi?Sanki olucakmisim gibi 2 gun oldu hala olmadi

kızxlar mrb bende p.c.o ım .... tup bebek tedavısne bugu n basladım ılk ıgnemı oldum ılk denemem umarım basarılı gecer

Son düzenleme:
kızlar moralim çok bozuldu

bugün adet gördüm ve adetimin en geççç ama en geç 3. günü ultrason muayenesi olup iğnelere başlamam gerekiyordu.... ama adetimin 3. günü bayramın 4. gününe denk geliyoooo ((( ve bana bakacak bi kadın doğumcu bulamıyorum burada. doktorum istersen istanbula gel bakalım dedi

napayım ben şimdi yaaaa....bi ay daha mı bekleyeceğim
aranızda tedaviye hiç 4. günü başlayan oldu mu????

19-demet_yaren.......25......1 deneme..........pko

benım bugun 3.gunum canım bayramda olsa dr bulursun ıstanbulda bende bugun ılk ıgneme basladım umarım senınde hakkında hayırlısı olur bence eger dr gel dedıyse gıt

ama ben istanbulda oturmuyorum ki...tedavi gördüğüm hastane istanbulda

doktorum istersen gel burda bakalım ,hiç doktor bulamazsan da bir ay erteleriz dedi
mutlaka bir doktora görünmem gerekiyormuş iğnelere başlamadan önce herhangibir kist olup olmadığının kontrol edilmesi gerekiyormuş

talyacım canımm inşş 12 gün sonra pozitif sonucu alırsınn......yine 1 tane koydular o zaman sanaaa....1 tane daha dondurulmuşun varrr senin o zaman.....

elgiz canım ben sigortalı parası 100 lira dedim...ilk tedavimde sadece lukrin ve menagon kullanmıştımm...şimdi kısa protokol olucak ve daha çok ilaç verildii......hakkımızda hayırlısı canım.....

ÜYE ADI..........YAŞI...........KAÇINCI DENEME..........SORUN

1-cornelia35..........21.................1.deneme... ............. mikroenjeksiyon morfoloji
2-meryem42.........24..................3.deneme..... ........... sperm azlığı
3-nefes55.............23..................1.deneme.. .............. sperm azlığı
4-nevin_...............28..................1.deneme. ................ tüpler yapışık görevini yapmıyor
5-iipek.................30...................2.denem e................ .tüpü kapalı ayrıca morfoloji de 1
6-hilall85..............24...................2.denem e................ .sperm azlığı ve varikosel
7-yasemin33........34...................1.deneme.... ............ ..morfoloji%0
8-deryaber............30..................1.deneme. ............... ...sperm hareketsizliği
9-maybenow.........--....................1.deneme.. .............. ...sperm azlığı
10-cellist1..............30..................3.deneme ................ ..sperm azlığı
11-meltemcim........35..................1.deneme.. .............. ..sperm hareketsizliği
12-talya83..............26..................2.deneme. ..................sperm azlığı...28 kasım transfer
13-sudenaz222.......26..................2,deneme..... . ............tüpler kapalı
14-aymilewya.........29..................1.deneme... .................tüpler kapalı
15-zaman...............24..................2.deneme.. ..................azosperm
16-Özlem...............32..................3.dene me.. ..................pko
17-elgiz............... 27...................2.deneme. .....................sperm azlığı
18-ebi....................26...................1.dene me.....................sperm azlığı
19-demet_yaren.....25..................1 deneme........................pko

merhaba arkadaşlar bende aralık sonu başlayacam ankarada bildiği tüp bebek merkezi olan varmı . 1.5 yıllık evliyiz eşimde hiç sperm görülmedi TESE yöntemi yapılcakmış inşallah onda sperm bulunur yoksada biz tüm hayallerimizden vazgeçicez .gerci allahtan ümit kesilmezmiş.ben 24 yasındayım eşim 34

yaaaa niye kimse bana bisey demiyor benim gibi olan kimse yokmu bugun 3.gun oldu yine negatif yine adet yok

canım benımde asılamandan sonra adetım gecıktı hatta farlutal kullanmam gerektı proıgestron kullandıgımız ıcın gecıkme olması cok norml demıstı hatta adet oldum adetım baya uzun surmustuı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…