yaaaa niye kimse bana bisey demiyor benim gibi olan kimse yokmu bugun 3.gun oldu yine negatif yine adet yok
benım bugun 3.gunum canım bayramda olsa dr bulursun ıstanbulda bende bugun ılk ıgneme basladım umarım senınde hakkında hayırlısı olur bence eger dr gel dedıyse gıt
kızlar moralim çok bozuldu
bugün adet gördüm ve adetimin en geççç ama en geç 3. günü ultrason muayenesi olup iğnelere başlamam gerekiyordu.... ama adetimin 3. günü bayramın 4. gününe denk geliyoooo((( ve bana bakacak bi kadın doğumcu bulamıyorum burada. doktorum istersen istanbula gel bakalım dedi
napayım ben şimdi yaaaa....bi ay daha mı bekleyeceğim
aranızda tedaviye hiç 4. günü başlayan oldu mu????
canım stres yapma bak herseyde bir hayır vardır sende önümüzdeki ay baslarsınnn belki bebegin bir ay daha bekle anne diyodurinsallah canım herseyin hayırlısı olur hakkımızda
selammmmm kızlar nerdesiniz....ben bayramda pek bakamadım yeni arkadaşlar katılmış aramıza... hepiniz hoşgeldiniz kızlar:teytey:
kızlar bısey sorcam.ben ıgnelere basladım.ortalama kac gun lucrın yada benzerı kullanılıo.adetı erken cekıo mu?acayıp heyecan yapıo!
ebi bünyeden bünyeye değişiyormuş lucrin,5-6 günde olan var,olmayan var diye okudum
sitede.Bana merkez lucrini kullanırken adet olacaksın işte bildiğimiz prosedür 3. günü orda olmam gerektiği falan.Benim bugün 5. iğnem olacak ve hala olmadım her an beklemedeyim:)) Eğer lucrin kullanırken adet olamazsam bile, 14. iğnede merkezde bulunmam gerekiyormuş,muayeneye göre bir uygulama yapılacak diye açıklanmıştı bana.
Selam nevincim iyiyim bende dediğim gibi beklemedeyim:):) offf olsamda başlasak beklemek zor gelmeye başladı:)))sizler nasılsınız bakalım,sitede bakım var sanırsam zor girdim valla.....
herkese selam arkadaşlar, beni de aranıza alırmısınız?, ben 3,5 yıllık evliyim 28 yaşındayım yaklaşık 2,5 yıldır da bebek için uğraşıyorum, sebepsiz infertiliteyim bende de eşimde de hiç bir sorun yok rahim filmi temiz,adetlerim çok düzenlidir 28 günde bir olurum, birkaç ay klomen tedavisi ve 2 kez aşılama oldum tutmadı, şimdi tüp bebek düşünüyoruz ama bu konuda çok bilgim yok uzun protokol nedir? kısa protokol nedir? ben transferim 15 tatile gelsin evde rahatça yatayım istiyorum, o yüzden ocak ayının ilk haftası olacağım adette gideyim dr a diyorum, sizce geçmi olur? 2 gün sonra regl olcam yoksa bu regl de de gitmelimiyim ne dersiniz?CADIARZU
şimdiden teşekkürlera.s.:enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?