aralık ayında tedaviye başlayacak arkadaşlar burada buluşalım

yaaaa niye kimse bana bisey demiyor benim gibi olan kimse yokmu bugun 3.gun oldu yine negatif yine adet yok

canım benim tüp bebe kten sonra adetim gecikti bes gün bence asılamadadad gecikebilir sıkma canını stres yapma arkadasım asılama yaptırdı onunda gec geldi olabiliyor böyle seyler

benım bugun 3.gunum canım bayramda olsa dr bulursun ıstanbulda bende bugun ılk ıgneme basladım umarım senınde hakkında hayırlısı olur bence eger dr gel dedıyse gıt

demet canım tedavin hayırlı olsunnn insallah hamis kalırsın kısa protokol sanırım senin değilmi ilcaların ne ne kadar ilac yazdı doktorun öğrenebilirmiyim

canım stres yapma bak herseyde bir hayır vardır sende önümüzdeki ay baslarsınnn belki bebegin bir ay daha bekle anne diyodur insallah canım herseyin hayırlısı olur hakkımızda

selammmmm kızlar nerdesiniz....ben bayramda pek bakamadım yeni arkadaşlar katılmış aramıza... hepiniz hoşgeldiniz kızlar:teytey:

canım stres yapma bak herseyde bir hayır vardır sende önümüzdeki ay baslarsınnn belki bebegin bir ay daha bekle anne diyodur insallah canım herseyin hayırlısı olur hakkımızda

tatlım ben gecen cunmartesı gıttım dr 3 gunluk ıgnemı yazdı salı gunu tekrar gel kan tahlıllerını yapacaz dedı ozman verecekler sanırım yıne ıgnelerımı anladıgımn kadartıyla her gorusmeye gıttıgımde 3 gunluk ıgne yazacak yumosların ebatına goıre sanırım unıtelerımı ayarlıcak .......umarım hersey yolunda gıder

ÜYE ADI..........YAŞI...........KAÇINCI DENEME..........SORUN

1-cornelia35..........21.................1.deneme... ............. mikroenjeksiyon morfoloji
2-meryem42.........24..................3.deneme..... ........... sperm azlığı
3-nefes55.............23..................1.deneme.. .............. sperm azlığı
4-nevin_...............28..................1.deneme. ................ tüpler yapışık görevini yapmıyor
5-iipek.................30...................2.denem e................ .tüpü kapalı ayrıca morfoloji de 1
6-hilall85..............24...................2.denem e................ .sperm azlığı ve varikosel
7-yasemin33........34...................1.deneme.... ............ ..morfoloji%0
8-deryaber............30..................1.deneme. ............... ...sperm hareketsizliği
9-maybenow.........--....................1.deneme.. .............. ...sperm azlığı
10-cellist1..............30..................3.deneme ................ ..sperm azlığı
11-meltemcim........35..................1.deneme.. .............. ..sperm hareketsizliği
12-talya83..............26..................2.deneme. ..................sperm azlığı...28 kasım transfer
13-sudenaz222.......26..................2,deneme..... . ............tüpler kapalı
14-aymilewya.........29..................1.deneme... .................tüpler kapalı
15-zaman...............24..................2.deneme.. ..................azosperm
16-Özlem...............32..................3.dene me.. ..................pko
17-elgiz............... 27...................2.deneme. .....................sperm azlığı
18-ebi....................26...................1.dene me.....................sperm azlığı
19-demet_yaren.....25..................1 deneme........................pko

kızlar bısey sorcam.ben ıgnelere basladım.ortalama kac gun lucrın yada benzerı kullanılıo.adetı erken cekıo mu?acayıp heyecan yapıo!

mrblar nasılsınız kızlar yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
ebi bilmiyorum canım ama bildiğim benimde heyecan çok evet:)

iyiyim nevincim...aralığa girdik sonunda iyice yaklaştı tedaviye başlama zamanımız:))

kızlar bısey sorcam.ben ıgnelere basladım.ortalama kac gun lucrın yada benzerı kullanılıo.adetı erken cekıo mu?acayıp heyecan yapıo!

ebi bünyeden bünyeye değişiyormuş lucrin,5-6 günde olan var,olmayan var diye okudum
sitede.Bana merkez lucrini kullanırken adet olacaksın işte bildiğimiz prosedür 3. günü orda olmam gerektiği falan.Benim bugün 5. iğnem olacak ve hala olmadım her an beklemedeyim:)) Eğer lucrin kullanırken adet olamazsam bile, 14. iğnede merkezde bulunmam gerekiyormuş,muayeneye göre bir uygulama yapılacak diye açıklanmıştı bana.

Selam nevincim iyiyim bende dediğim gibi beklemedeyim:):) offf olsamda başlasak beklemek zor gelmeye başladı:)))sizler nasılsınız bakalım,sitede bakım var sanırsam zor girdim valla.....

slm kizlar nasilsiniz aralik ayina girdik allaha sukur
cok heycanliyim gercekten sanki ilk tedavimmis gibi
allahim hepimizin yardimcisi olsun yuzumuzu guldursun insallah

inş meryemcim bu sefer hepimizin yüzü gülerr.....
lukrin kulanan arkadaşlar tedavinin sonuna kadar kullanılıyor lukrinn....şimdi 10 gün lukrini kullanıcaksınızz adet olmanız gerekiyorr adet olduktan sonra başka bi ilaç daha vereceklerr fakat lukrinide kullanmaya devam ediceksiniz......yani bende öle olmuştuu en azından....lukrinle birlikte menagon kullanmıştım ben kalçadan....ama size puregonda verilebilir....tedavileriniz hayırlı olsunn...siz başlamışsınızzz gerçi sizinki uzun protokol ama yinede bizden önce sonuç alırsınızz.......pozitif sonuç alıpp evlatlarınıza kavuşursunuzz ve kavuşuruz inşşş.....

evet kızlar geldi aralık hadi bakalım hayırlısı herşeyin
öpüyorum hepinizi :))) heyecanlandım biran

bende bugun 5.ignemi olcam.yani bundan sonra heran olabılır.gonal f ide karından vurmıcam heralde bilen varmı?koldanda vuruluyo heralde.ıyı hos da su igne kısmından hıc hoslanmıorum.5,igne ama hala alısamadım kucucuk ıgneye :1no2: neyse daha beterını vermesın dıye dua edıorum.eee kızlar hepımız yaklasık aynı zamanlarda mutlu haber alıcaz ins.benim icim simdiden pırpır ediyo :bbo:

herkese selam arkadaşlar, beni de aranıza alırmısınız?, ben 3,5 yıllık evliyim 28 yaşındayım yaklaşık 2,5 yıldır da bebek için uğraşıyorum, sebepsiz infertiliteyim bende de eşimde de hiç bir sorun yok rahim filmi temiz,adetlerim çok düzenlidir 28 günde bir olurum, birkaç ay klomen tedavisi ve 2 kez aşılama oldum tutmadı, şimdi tüp bebek düşünüyoruz ama bu konuda çok bilgim yok uzun protokol nedir? kısa protokol nedir? ben transferim 15 tatile gelsin evde rahatça yatayım istiyorum, o yüzden ocak ayının ilk haftası olacağım adette gideyim dr a diyorum, sizce geçmi olur? 2 gün sonra regl olcam yoksa bu regl de de gitmelimiyim ne dersiniz?CADIARZU
şimdiden teşekkürlera.s.:enbuyukkk:

mrb hosgeldin.uzun protokol benim suan basladıgım protokol onu anlatayım.doktor bunu önerirse adetin 21.gunu lucrine baslanıo.sonra adet olunca 2-3.gun muayene oluyosun kan degerlerıne bakılıo ve yumurta uyarıcı igneye baslıosun.gun asırı falan tahlıl verıosun sonra yeterlı buyuyunce yumosların catlatma ignesi ve yumurta toplama ve transfer.kısada muayenye gıdınce kan degerıne falan bakılp lucrın vermeden uyarıcı ıgnelere baslatılıo.ama kıme kısa kıme uzun uygulanıo bılmıorum doktor bana uzun yapalım daha garantı demıstı.iste böle ben lucrin vuruyorum suanda bugun 6.ignem.sanada kolay gelsin aramıza hosgeldın buyrunnnnnnnnn

hoşgeldin canım senide alalım bizim listeye.bu arada arkadaşlar ben bu ara pek takip edemedim.takip edebilen arkadaşlardan biri listeyi yenileyebilir mi lütfen.sanırım benim ki kısa protokol oluyo adetimin 2. günü başlayacam iğneye ve 10 gün sürecek .aralığın 11 adet günüm öfff zaman geçmiyo ya.nevimcim senin başlamana 2 gün kaldı hadi gözün aydın :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…