aralık ayında tedaviye başlayacak arkadaşlar burada buluşalım

sennide doğumgününe
iiki doğdun canım nice güzel yıllara
şimdiden kutluyorum

kızlar günaydın

ben adet oldum ve akşam istanbula gidiyorum yarın randevum var allahtan bişey çıkmazsa tedavim başlıcak geçen ay başlıcaktım kist çıktı nasip bu aya benim tedavim kısa protokol olacak yani cuma günü başlarım iğnelerime sanırm bakalım rabbim hepimizin işini gücünü rast götürsün korku heyecan hepsi birlikte bakalım zamn bize neler gösterecek

sennide doğumgününe
iiki doğdun canım nice güzel yıllara
şimdiden kutluyorum

opuyorumnanaktançoookkkkkkkkkk teşekkür ederim canım böylece ilk kutlayan sen oldun .inşallah uğur getiririm sana.bi an önce bebişlerine kavuşursun inşallah.tabi bizde

hadi gözün aydın canım inşallah bebişlerini de görürsün.darısı başıma bi adet olsam her şey bitecekmiş gibi geiyor.kaydirigubbakcemile2

opuyorumnanaktançoookkkkkkkkkk teşekkür ederim canım böylece ilk kutlayan sen oldun .inşallah uğur getiririm sana.bi an önce bebişlerine kavuşursun inşallah.tabi bizde

Canım doğum gününmüş:)) doğum günün kutlu olsuna.s.,nice nice mutlu yıllara.......Yeni yaşın hayırlı olsun ve küçücük bir mucizede peşinden gelsin opuyorumnanaktan

ÜYE ADI..........YAŞI...........KAÇINCI DENEME..........SORUN

1-cornelia35..........21.................1.deneme... ............. mikroenjeksiyon morfoloji
2-meryem42.........24..................3.deneme..... ........... sperm azlığı
3-nefes55.............23..................1.deneme.. .............. sperm azlığı
4-nevin_...............28..................1.deneme. ................ tüpler yapışık görevini yapmıyor
5-iipek.................30...................2.denem e................ .tüpü kapalı ayrıca morfoloji de 1
6-hilall85..............24...................2.denem e................ .sperm azlığı ve varikosel
7-yasemin33........34...................1.deneme.... ............ ..morfoloji%0
8-deryaber............30..................1.deneme. ............... ...sperm hareketsizliği
9-maybenow.........--....................1.deneme.. .............. ...sperm azlığı
10-cellist1..............30..................3.deneme ................ ..sperm azlığı
11-meltemcim........35..................1.deneme.. .............. ..sperm hareketsizliği
12-talya83..............26..................2.deneme. ..................sperm azlığı...28 kasım transfer
13-sudenaz222.......26..................2,deneme..... . ............tüpler kapalı
14-aymilewya.........29..................1.deneme... .................tüpler kapalı
15-zaman...............24..................2.deneme.. ..................azosperm
16-Özlem...............32..................3.dene me.. ..................pko
17-elgiz............... 27...................2.deneme. .....................sperm azlığı
18-ebi....................26...................1.dene me.....................sperm azlığı
19-demet_yaren.....25..................1 deneme........................pko
20-merseray..........28...................1.deneme......................sebebsiz infertilite

çoooooookkkkkkkkkkkk teşekkür ederim yaseminciğim.erken kutlamalar gelmeye başladı.aslında doğum günüm 4 aralık yani nevinin tedaviye başlama günü :))inşallah hepimiz mucizelerimize kavuşuruzopuyorumnanaktan

slm kizlar nasilsiniz ben iyiyim
bizde yavas yavas hazirliklara basladik biletlerimizi aldik allahin izniyle 25 aralik da turkiyedeyiz innsallah yarinda hastaneyi arayip 26 aralik icin randevu alicam
ocak basi gibi de adet gunum ayyyy heycan basti beni simdiden daha cok ama iste heycanlaniyorum
allahim herkesin emeginin karsiligini versin insallah hepimizi guldursun

O günde kutlarız canım benim,...Bende cumartesi tedaviye başlıyorum,yarın yola çıkıyoruz hayırlısıyla,belki tedavi boyunca siteye giremem,laptopumu alcam yanıma ama internet bağlantısı bulamayabilirim.Dualarınızı eksik etmeyin kızlar,sizleri opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Amin canım hepimizin Allah yardımcısı olsun...................

yasemin cumartesi tedaviye mi baslıosun nasıl yani uyarıcı ignelere mi?adet oldunmu?ya benim normal takvimime göre 4 gun var.ama heyecan ölcem hergun beklıorum olsada baslasm dıye.sımdıye kadar olmasam dıye dua ederdım sımdı tam tersı komık bı durum kaydirigubbakcemile3 sana uyarıcı igne ne verdı gonal f,puregon,menagon.benımkı gonal f.ay hadı hayırlısı olsun rabbım kolaylastırsın ve bı cırpıda bıtırsın ıns.

sağol canım.tedavi sürecinde giremesende sonucu mutlaka bildir oluy muuu merak ederimmm.bnde ayın 11ini bekliyorum sabırsızlıkla.inşallah adetim gecikmez:Saruboceq::teselli:

Evet canım bugün adet oldum, ben lucrine ayın 25 inde başlamıştım. C.tesi günü muayene ve kan tahlili sonrası bir aksilik olmazsa puregonla başlıyorum.Ebi bana lucrini kullanırken 13 iğnede adet olmazsan 14. gün mutlaka merkezde ol demişlerdi,ama adet oldum bugün buna gerek kalmadı.Çok sağol canım hepimiz için hayırlı olsun,siteye girmeye çalışacağım beni unutmayın Allah hepimizin yardımcısı olsun......

sağol canım.tedavi sürecinde giremesende sonucu mutlaka bildir oluy muuu merak ederimmm.bnde ayın 11ini bekliyorum sabırsızlıkla.inşallah adetim gecikmez:Saruboceq::teselli:

Tabiki canım sonucumu beklerken hayırlısıyla evde olurum inşallah.Canım, benim adetim gecikmedi,inşallah sende hayırlısıyla başlarsın.Sitede bakım var yine çok zor girdim.Listemizi güncelleyin,yarın sabah vaktim olursa yine merhaba derim,eşim izin alır almaz öğlen hayırlısıyla yola çıkacağız.Kendinize iyi bakın kızlar opuyorumnanaktan

ÜYE ADI..........YAŞI...........KAÇINCI DENEME..........SORUN

1-cornelia35..........21.................1.deneme... ............. mikroenjeksiyon morfoloji
2-meryem42.........24..................3.deneme..... ........... sperm azlığı
3-nefes55.............23..................1.deneme.. .............. sperm azlığı
4-nevin_...............28..................1.deneme. ................ tüpler yapışık görevini yapmıyor
5-iipek.................30...................2.denem e................ .tüpü kapalı ayrıca morfoloji de 1
6-hilall85..............24...................2.denem e................ .sperm azlığı ve varikosel
7-yasemin33........34...................1.deneme.... ............ ..morfoloji%0
8-deryaber............30..................1.deneme. ............... ...sperm hareketsizliği
9-maybenow.........--....................1.deneme.. .............. ...sperm azlığı
10-cellist1..............30..................3.deneme ................ ..sperm azlığı
11-meltemcim........35..................1.deneme.. .............. ..sperm hareketsizliği
12-talya83..............26..................2.deneme. ..................sperm azlığı...28 kasım transfer
13-sudenaz222.......26..................2,deneme..... . ............tüpler kapalı
14-aymilewya.........29..................1.deneme... .................tüpler kapalı
15-zaman...............24..................2.deneme.. ..................azosperm
16-Özlem...............32..................3.dene me.. ..................pko
17-elgiz............... 27...................2.deneme. .....................sperm azlığı
18-ebi....................26...................1.dene me.....................sperm azlığı
19-demet_yaren.....25..................1 deneme........................pko
20-merseray..........28...................1.deneme... ...................sebebsiz infertilite

slm kızlar nasılsınız ben bugun doktora gittim muayene oldum fakat benim bir yumosum biraz fazla büyümüs o yüzden doktorum riske atmayalım bir dahaki ayı bekleyelim dedi bana ektraferm adlı ilac verdi bende adetimin 21 nci günü kullanmaya baslıcam kızlar benim gibi olan varmı arnızda herseyin hayırlısı olsun sınavımız cok büyük bu durumda galiba beni listeden cıkarmanız gerekecek cünkü ben ocaga kaldım :))) tedavisi baslamıs olan arkadsların allah yardımcısı olsun ins bebeklerinize kavusursunıuz sag salim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…