sennide doğumgününe
iiki doğdun canım nice güzel yıllara
şimdiden kutluyorum
kızlar günaydın
ben adet oldum ve akşam istanbula gidiyorum yarın randevum var allahtan bişey çıkmazsa tedavim başlıcak geçen ay başlıcaktım kist çıktı nasip bu aya benim tedavim kısa protokol olacak yani cuma günü başlarım iğnelerime sanırm bakalım rabbim hepimizin işini gücünü rast götürsün korku heyecan hepsi birlikte bakalım zamn bize neler gösterecek
opuyorumnanaktançoookkkkkkkkkk teşekkür ederim canım böylece ilk kutlayan sen oldun .inşallah uğur getiririm sana.bi an önce bebişlerine kavuşursun inşallah.tabi bizde
çoooooookkkkkkkkkkkk teşekkür ederim yaseminciğim.erken kutlamalar gelmeye başladı.aslında doğum günüm 4 aralık yani nevinin tedaviye başlama günü :))inşallah hepimiz mucizelerimize kavuşuruzopuyorumnanaktan
slm kizlar nasilsiniz ben iyiyim
bizde yavas yavas hazirliklara basladik biletlerimizi aldik allahin izniyle 25 aralik da turkiyedeyiz innsallah yarinda hastaneyi arayip 26 aralik icin randevu alicam
ocak basi gibi de adet gunum ayyyy heycan basti beni simdiden daha cok ama iste heycanlaniyorum
allahim herkesin emeginin karsiligini versin insallah hepimizi guldursun
O günde kutlarız canım benim,...Bende cumartesi tedaviye başlıyorum,yarın yola çıkıyoruz hayırlısıyla,belki tedavi boyunca siteye giremem,laptopumu alcam yanıma ama internet bağlantısı bulamayabilirim.Dualarınızı eksik etmeyin kızlar,sizleri opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
slm kizlar nailsiniz bugun benim dogum gunum
insallah seneye bebegimle kutlarim dogum gunumu
yasemin cumartesi tedaviye mi baslıosun nasıl yani uyarıcı ignelere mi?adet oldunmu?ya benim normal takvimime göre 4 gun var.ama heyecan ölcem hergun beklıorum olsada baslasm dıye.sımdıye kadar olmasam dıye dua ederdım sımdı tam tersı komık bı durum kaydirigubbakcemile3 sana uyarıcı igne ne verdı gonal f,puregon,menagon.benımkı gonal f.ay hadı hayırlısı olsun rabbım kolaylastırsın ve bı cırpıda bıtırsın ıns.
sağol canım.tedavi sürecinde giremesende sonucu mutlaka bildir oluy muuu merak ederimmm.bnde ayın 11ini bekliyorum sabırsızlıkla.inşallah adetim gecikmez:Saruboceq::teselli:
Doğum günün kutlu olsun,inşallah canım a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?