aralık ayında tedaviye başlayacak arkadaşlar burada buluşalım

kızlar benim doğum günümde 3 aralık...isterseniz denk getirebilirsiniz :roflol: :roflol:

bu arada eşiminde 4 aralık :)

cn dun dogum gunundu nıce mutlu yıllara cnm neler yaptın hala adet olamadınmı ben bu arada ilaçlara basladım benı de ekleyın kızlar 1.cı denemem bıyokımıyasal sımdı 1 tane dondurulmuşum var onu deneyecaz inş tutar inş hepımız yenı yılla hamış gırerız:)) bende umut tup bebek

dun vebugun dogum gunu olan herkesi kutluorum.seneye ıns bebıslerınızle kutlarsınız.ya ben de bugun 8.ignemi vurulcam ıns gecıkmez adetım.ya bu ignelerden karnımda hafif morluklar oldu.tedavi bittiginde cok komik görüncem heralde kaydirigubbakcemile3 öbek öbek morluklarla.neyse arkadaslar hepimize kolay gelsin....

ebi o orluluklar bendede oldu..kan alınmaktan sol kolumda mor..hatta şişti..hala dokunamıyorum..sonu güzel olsunda o morluklar geçer cnm...

sude seninde doğumgünü kutlarım nefescim tekrardan iiki doğdun
evet nefesin doğumgünü benim tedavimin startıydı drdan geliyorum ilk iğnemi hemşireyle yaptık
çok acıdıya ama geçti çok mutluyum

............

Merseray senide ekledim listeye,hoşgeldin hayırlı olsun

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim, ben bugün regl oldum ve hemen bülent traş için randevu aldım salı günü gidicem bakalım, burada tüp bebek yaptıran varmı ne kadar oluyor fiyat hakkında bilgi verebilirmisiniz?

nevinnn adetlimi başladın tedavineee???hangi ilaca başladınnn ve göbektenmi vuruldunn iğneyi???
diiğer topiğee hayırlı olsun diye yazmıştımmm burdanda yazıyımmm tedavin hayırlı olsun.....

sağol canım adetimn 21.günü göbekten başladım kız çok canım yandı 2-3 saat yaktı göbeği zormuş ya:))))
lucrin dedi dr ama kutuda başka bir isim yazıyo. adet olunca 2 günü gidecem olmasam 14 iğneden sonra gidecem. inş. erken olurum :)))çünkü doğum kontrol hapı bitane kalmış bi kaç güne olurum inş.

Merhaba Arkadaşlar, siteyi uzun zamandır takip ediyorum. Sizlere ilk kez yazıyorum. Eşimde azosperm sorunu var. Bizde tedaviye başladık. Bugün ilk iğnemi, olacağım. Hepimiz için hayırlı olsun.

tekrar teşekkür ederim nevincim...tedaviye başlayan arkadaşların tedavileri hayırlı olsun.inşallah güzel sonuç alırız hepimiz.cidden çok mu acıyor iğne benim tedavimede adeetim geçcikmezse tam 1 hafta kaldı.off günler dolmuyor.korkuyorum yaa...

ilk iğne çok acımıştı ikinci acımadı okadar rahat yapabildim bugün ama yakıyor birazcık.değerrrrrrrrrr

korkma kız bak dün acıdı bugün alıştım bile :))))))))):sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…