aralık ayında tedaviye başlayacak arkadaşlar burada buluşalım

merhaba arkadaslar kaderdaşlar :)
11 gundur lucrn kullanıyordum dun adet oldum bugunde gonalf ye basladık cok sukur
bızım ıkıncı tedavımız ılaclar acıtmıyor yada ben alıstım :)
Rabbim hepimizın yardımcısı olsun ınsallah guzel haberlerımızıde burada paylasmak duasıyla..

Selam kizlar opuyorumnanaktan Endometrioze yüzünden eylül ayinda baskilayiciya basladik tam 3 ay yumurtaliklari baskiya aldik. Ultro long tedavisi endometriose hastalarinda basari orani normal ivf´den biraz daha basariliymis. Daha önce 8 tüp bebek denemem vardi, 1 kimyasal gerisi negatif. Suan transferimin 3.günündeyim, 17 kasimda yani esimin dogum gününde kan tahlilim var. Azicik ohss oldum yani karnim sis yerimden kalkmak cok zor agrilarim var ama olsun bebek icin herseye deger Umarim bu süper tesadüf hayirlara vesile olur. Herkese bol sans, 2010´a insallah mutlulukla gireriz

Tedavin hayirli ugurlu olsun arkadasim. Valla ilaclara ister alis ister alisma mecburuz iste :hulya: ilk zamanlar zor oluyor ama dedigin gibi günler gectikce deneyim kazaniyoruz.

kzılar iğneden korkmayınn....bende ilk tedavide 21.gün başlamıştımm ama ben lukrini koldan vurmuştumm...ilk eşim vurmaya başladıı sonradan ben kendim vurmaya başladım iğnemi.....ve ağrım felanda olmadı.....
ayyyyyyyy ne güzell tedaviye başlamanızz darısı başımızaa......
inşşş pozitif sonuçç alırsınızzz ve alırız hepimizzzzzzz........

laubaliiiiii inşşşş bu sefer yüzün gülerrrrr......son tedavinn olur vee sende evlatlarına kavuşursun.....

Tedavin hayirli ugurlu olsun arkadasim. Valla ilaclara ister alis ister alisma mecburuz iste :hulya: ilk zamanlar zor oluyor ama dedigin gibi günler gectikce deneyim kazaniyoruz.

sagolasın arkadasım hepımızın tedavılerı hayırlı olur ınsallah
haklısın mecburuz, insan herseye alısıyor ölüme bile
hayırlısını dılıyorum hepımız ıcın

sayılar artmış yeni gelenler hoşgelmiş ve son olur inş. hayırlısıyla

Sivasliyim canim, aslinda ailem Sivas´li ben dogma büyüme Danimarkaliyim. Bütün ailem burda oldugu icin Sivas ile pek ilgim kalmadi. Ama tatil icin güzel Türkiyeme gelmeyi ihmal etmiyoruz :sm_cool:

arkadaşlar bende pko var 27 yaşındayım yakında tedaviye başlayacağız ama nerde olacağına henüz karar veremedik istanbul avrupa yakasında oturanlar hangi hastanede tedavi olacaksınız ücretleriyle paylaşırmısınız lütfen...

1 aralıkta transferim yapıldı kızlaaar nolur dua edin ayın 13'ü büyük güüün.hakkımda hayırlısı olsuuuuuuuun...

lovesa inş. canım güzel haberler alırsın bizide habersiz bırakma ama kaybolma bikere yazıp :))
laubali güzel ülkedesin )
cat hoşgeldin aramıza sende ..

arkadaşlar bugün menopur iğnesi olmaya başlıyorum. dualırınızı eksik etmeyin nolur... allah hepimizin hakkında hayırlısını versin inşallah, tedaviye başlayan herkesin hamile haberlerini almak dileğiyle...

hos geldınız arkadaslar.ben daha lucrın asamasını gecemedım.10.ignem ama hala adet olmadım dolayısıyla gonal f e baslıyamadım.bıran önce olsun ıstıorum.ama hayırlısı tabiii.ıns emeklerimiz zayi olmaz hepimiz mutlu sona kavusuruz ıns

selammmmmm kızlarrrrrrrrrr....yeni gelenler hoşgeldi,eskilere tekrar merhaba,tedaviye başlıyanlara hayırlı olsun...opuyorumnanaktan ben hala adet olmayı bekliyorum.5 gün kaldı ama elim ayağım karnım ve göğüslerim çok kötü şişti.sanki 2 günde 10 kilo aldım.daha öncede adetim yaklaşınca şişerdim ama
bu kadar değil.sizce ne olmuş olabilir?acaba sitresten mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…