aralık ayında tedaviye başlayacak arkadaşlar burada buluşalım

lovesa inş. canım güzel haberler alırsın bizide habersiz bırakma ama kaybolma bikere yazıp :))
laubali güzel ülkedesin )
cat hoşgeldin aramıza sende ..

Nerden cikardin canim burasi soguk ve don insanlar ya hepside robot gibi. Ama bizim türk kültürümüzde iyilik sever, yardimlasma ve cok güler yüzlü oldugumuz icin eh birazcik bize dogru cekiyoruz oda bizlerin sayesinde :1hug:

he he ben insanlarını için demedimki zaten hepsi öyle avrupalılar...
gelişmiş ülke evet soğuk ülke :)

nefescim bu kadar sitres yapıyosunn inşşş günündee adett olursunn...çünkiii adeti bile geciktirir sitress...sen kendin rahat oluğun zannedersinn ama değilsindirrr...kafandaa hepp tedaviye başlayacağın zaman vardırr.....bende ilkinde öledimm..ama şimdi biraz daha rahatımm...

evet ya adetinide etkileyecek nbr hilalcim sen nasılsın ne var ne yok

bilmiyorum kızlar.inşallah aksilik olmaz.geçen ayda böyle olmuştum.etkilenmemişti inşallah bu ayda etkilenmez...

nefescım benımde gec oldu 4 gun gecıktı ama lucrınden dolayı sanıyorum
olmadıkca ınsan sınır oluyor ama sabır arkadasım

nevincimm canımm ben iyiyimmm.....
genetik testimin sonucunu bekliyorum....adet olsamm da bi işe yaramazz sonucu almam lazım ilk öncee.....bu arada sen nasılsın canımmm kaç gündür karşılaşamadıkk.....

kızlar benıde lısteye alın 35 yasındayım tek yumurtam var tuplerımı bagladılare ıkl denemem bıyokımıyasal olmuştu sımdı tek dondurulmuş embrıyonum var ilaçlara başladım hersey hayırlısı bu arada allah hepımıze yardımcımız olsun bu arada ben umut tup bebege gıdıyorumm

ilayda hoşgeldin canım...inşallah hepimizin tedavisi iy, sonuç verir...hilallllllll senden neden genetik test istediler...birde o ne ?fisfisfis

nefesss canımmm bunu bi daha sormuştunnn ama kafan o kadar dolu kiii hatırlamıyosunn canım.....benim ilk denememdee bebeğim tuttmuştuu fakat değer katlanmadıı ve sonradan değer düştüüü ondan dolayı dr bendenn genetik test istedi....düşük sebebi araştırılıyorrr....bakalım benden mi kaynaklanıyorrr???

özür dilerim canım:bbo:kafam çok dolu birde bende b12 eksikliği var o yüzden çok çabuk unutuyorum.nolur kusuruma bakma....a.s.

canım ne kusuru olurmu öleee şeyyy..ben hatırlatmak için söledim.....bendee çokk unutkanımdırr biliyomusunnn bu yaşta bu unutkanlıkk....
arkadaşlarım anlatıyorr şunu yapmıştık felan filan diyee ama ben hatırlamıyorum....neysee uzatmıyımmm....
nasılsınn nasıl geçiyorr günlerinn????bu heyecan dolu günlerin????

çok zor...sanki zaman akmıyor.aralığa girdikten sonra tıkandı her şey....seninki nasıl geçiyor.

nefescimm ben adet olmaktan önce dediğim gibi testin sonucunu merakla bekliyorumm...ama senin kadar da heyecanlı değilimmm....günlerim iyi geçiyorrr...ama canımm senin ilk tedavin olduğu için daha heyecanlısınn...bende ilkinde öleydimm..şimdi biraz daha rahatım.....
ve seçtiğimiz hastane içinde içim ferah bugün bi daha anladım bunu.....ben testlerimi çapada yaptırdım hormon testlerimde bi anormallik olduğu halde bana sölenmedi ve ulun beyy hormon testi görür görmezz bi anormallik var dedii.....bendede sorun varmışş fakat bana araştırma hastanesi bişey sölemedi.kaldıki ilk tüp denediğim yerdee bişey sölemedii....şimdi şeker ilacı içiyorumm ve adetim gecikti normaldee 15 günde 1 oluyodumm..demek düzene girecekk bu şeker ilacıyla.....naysee böle işteee inşş sonucumuzzz güzell olurr..bizde evlatlarımıza kavuşuruzz.....

MRB ARKADAŞLAR
LÜTFEN BENıDE ALIN LıSTEYE 3. denemem için Yarın hasteneye gidecegim. Allah hepimize nasip eder inş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…