aralık ayında tedaviye başlayacak arkadaşlar burada buluşalım

21-bademir............??...................3.deneme........................??

Son düzenleme:
arkadaslar
ben bugun gonalf ı 30 dk gec yaptım bırsey oluurmu acaba ( moralım cok bozuldu uyuya kalmısım saatı de kurmustum calmamıs (

deneme:ilk
yer:kadıköy şifa
dr:enver kurt(umut tüp bebeğin dr artık şifada)
çok heyecenlıyım aralık sonu başlıyoruz başıma neler gelicek hiç bi bilğim yok lütfen deneyimlerini paşlaşın.........

kızlar test sonucumm içinn ulun beyy aradıı benii bi sorun yokkk...adetimle başlıyorum allahın izni ile arkadaşlarr.....

reyhann enver beyy artık orda demekkk....doğrusu şaşırdımm neden oraya geçmişkii.....demek ondann herkesii ulun bey yönlendiriyolarr......bu arada tedavin hayırlı olsun reyhancım.....

hilalcim gözün aydın çok sevindim canım.hadi hayırlısıııı öpüldün kocaman :))))

Selam kızlar Ankaraya geldiğimden beri sizlere yazamadım,tedavime cumartesi başladım,bugün
4.günüm.Bugün kan ve ultrason bakıldı.Şuan kan sonucuma göre puregonu kaç vuracağımı söyleyecekler,250 ile başladım:))) ışte böyle kızlar hepinizi öpüyorum,herkese selamlar,tekrar görüşmek üzere sevgiyle kalın

selam kızlar nasılsınızhihoyyytben çoookkk iyiyim bugün..neden bilmiyorum içimde bi kıpırtı var...içime kelebek kaçtı sırnaşık şey hayat güzel ben güzelim kesin bebeklerimde güzel olacak:teytey:

selam canım hoşgeldin.nereyle görüşmeye gideceksiniz .karar verdiniz mi?seni de alalım listemize :) bilgilerini ver.inşallah hepimiz hamiş olacağız.dua ediyoruz ve destek oluyoruz birbirimize...a.s.

evettt.sabah erkenden gel dedi.normal olarak olursam 12 sinde oradayım.adet olunca arayıp söyleyecem.2,gün pazara gelirse doktor gelecek :))sen ne zaman gidiyorsun.adetin ne zaman canım

kızlarrr sonunda adet oldum bana 2veye 3. gun gel dedıler be bıde1 gun gecıktım yarın gıtsemmı.sonunda 2.asamaya gecıorum :lepi:

gözün aydınnnnnn.darısı başımıza tuvalete gitmekten helak oldum kaydirigubbakcemile3.yarın git canım 3 e bırakma:))

sagolun darısı sıze ıns cok komık yaa sureklı kontrol ve kendını dınlemeden sonra cok sukur.ustumden bı yuk kalktı valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…