aralık ayında tedaviye başlayacak arkadaşlar burada buluşalım

sorma ya .eşim dalga geçiyor bide kalk bak bakim olmuş musun diyor ha bire.bu sefer kesin oldu ha diyo...:d

evettt.sabah erkenden gel dedi.normal olarak olursam 12 sinde oradayım.adet olunca arayıp söyleyecem.2,gün pazara gelirse doktor gelecek :))sen ne zaman gidiyorsun.adetin ne zaman canım

bana telefondaa kanaman başladıktan 1 gün sonra gel dedi.....beni arayıp haber ver felan demediii sabah veyada akşam gelde demedi......
ben ya bu hafta yada ondan sonrakii hafta olurum heraldee adetttt......tabii bana bi oyun oynamazsa adetim:))))

ebicimm gözünn aydınnn....lukrindennn sonraa puregona başlıycann demekk....puregonu nerden vurulucann dr.la konuştunuzmuu????

bana doktor ara demedi.sekreter dedi.1. gün arayıp randevu alırsanız daha rahat olur.sıkışmamış oluruz hemde doktorunuz daha çok vakit ayırır dedi.

neslihan mı dediiii????bilmiyorumm bende olursam belki neslihan hanımı ararımmm....çok kalabalıkk oluyorrr bekleniyorr ordaaa...

yok demet hanım dedi.ben çok seviyorm demet hanımı çok cici bi kız.neslihan hanım bana biraz yapmacık geliyor.bnce sende adet olunca ara randevuyla git. en azından bekletirlerse itiraz hakkın olur.bn beklemekten nefret ederimde :):umursamaz:

mrb kızlar bugün bende başladım sayılırdoktorum microdoz flare up protokolünü uygulayacagını söledi şimdi adetimi beklicemm.. Aranızda bu protokolu deneyen bilen var mı acaba???

hoşgeldin canım.:S o ne arkadaşım ben hiç duymadım.sorununuz neydi ki sizin?

Canım bende tedavi esnasında ilaçlar yüksekde kullansam yumurtalar az ama kaliteli oluşuyor yani 2. denemede 2 emb. transfer edildi. aşılamalarda bu sorun olmamıştı bu denememdede protokol değiştirdi doktorum bakalım hayırlısı

hepimiz için hayırlısı canım.tedavini nerede görüyorsun ...birde ilk denemende neden tutmadı yani emroyolar kaliteli imiş ya o yüzden sordum.

Tedavimi Ankarada görüyorum Devlet Hastanesinde Eşimde sperm azlıgı morfolojisi düşük sanırım ondan tutmuyorlar Tabii bide Kısmet..:)

ya bana arayın demedı ama ben arayıp hemsıreyle konustum.yarın yada dıger gun gelebılırsın dedı bana.ben gonal f kullancakmısım.gonal f 450 verdı 300 le baslıcam tabı sona ne olur doz bılmıorum.bakalım yarın anlıcaz.

nefess demett giriştekii sekreterlerden birimi;???benimlee hepp neslihan hanım ilgilendii ve senin tersine yapmacık gibide gelmedii...çok ilgilendi bizimlee..zaten tellede onunla görüşmüştükk..ilk umuta gittiğimizdede neslihan hanımla görüşüp ondan sonrra ulun beyle görüşmüştükk...ondann ben sevdimm neslihan hanımı...ama dediğin gibi adet olduğumda bende randevu alırımm arayıp sölerim....

aralık ayında bende tedaviye başladım herkese allah nasip etsin bebek..ve iğnelere başladım

Günaydın kızlar,sabah sabah girme fırsatı buldum,listemiz kabarmış Allah hepimizin yardımcısı olsun.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…