aralık ayında tedaviye başlayacak arkadaşlar burada buluşalım

canlar, ben maalesef negatif sonuc oldum..2.ci denememde tutmadi..insallah 3.cu tutar..

Canim hayirlisi olsun .. :teselli:
Üzülme diyemiyor insann ..Üzülmemek elde mii ??
Istiyor ki bir an evvel melegi gelsin ..
Ama Rabbim herseyin hayirlisini biliyorr ...

Belki de bu sekilde hayirlisiymiss ..

Insallah bir dahaki tedavinde evladina kavusursun canim ..

Sen de dondurulmus embriyolarinla tedavi görmüstün ..
Donmus baska embriyolarin var mi ?
Yoksa yola yeni bir tedaviyle mi devam edeceksin ??

selam kızlar listenizi gördüm maşallah inşallah hepiniz pozitif sonuç alırsınız çoğunuz umut tüp bebekte olacak sanırım tedaviye başlayan yada transferi biten varmı acaba? Bende yarın umut tüp bebeğe gidiyorum nasipse bu ay başlıcam bende
yaş 25 sperm azlığı ilk deneme umut tüp bebekte oalcak

sevdanehir bende sen gibiyim adet olmayi bekliyorum bugun ilk belirti geldi bakalim ne olacak allah isteyen herkeze verir ins bende sabirsizlikla bekliyorum

mrb kızlarr.bugun doktore gıttım.kan verdım muayene oldum ve gonal f e basladım.ama gonal f igne cok zor gırdı cok canım yandı.hıc lucrın gıbı dııl.farkedee varmı benim gıbı?

bende bugün umut tüp bebek merkezinde doktor emre bakırcıoğlu ve dr süleyman bey ile görüştüm tahlil sonuçlarımız çıkınca umut tüp bebek merkezinde tüp bebek tedavisine başlayacağız
umut tüp bebek merkezindeki neslihan hanımda sağolsun bizlerle çok ilgilendi inamadım 6.5 aylık hamileymiş kendisinden bizler için dua etmesini istedim

Son düzenleme:
vayyyy umutcularrr burda desenizee....evet bencede çok şeker bi bayan neslihan hanımm.....oda tedaviyle çocuk sahibi olmuşş bilmem söledimii?????
hayırlıı olsun tedavin canımm.......

talyacım canım benimmm tekrar geçmiş olsun burdanda sölimm.....
inşş diğer denemendee anne olursunnnnn

kızlarrrrrrr adet oldummmmmmmmmm kaydirigubbakcemile3tam gününde hiç aksamadı çok şükür yarın için de randevu aldım yarın başlıyorum ilaçlaraaaaa

günaydın canım hadi bakalım gözün aydın..çok sevindim aksamadığı için yoksa daha çok stres yapacaktın

arada yaz haberdar et bizleri

kızlar listeye benide ekleyin diyip bi çok olmayan var herkes kendini eklese daha ii olur güncel kalır

iiyim canım bende iğnelere devam doğum ktrl. hapı bitti adet olmayı bekliyorum bende gitmek için.
olmasaydın varya çok büyük stresler olurdu sende ya çok sevindim gününün geçmemesine

evet ya...ben biraz sabırsızım bu konuda daha doğrusu bir şey yapmadan beklemek canımı çok sıkıyor. şimdi en azından çaba göstermeye başladım ve çok mutluyum.opuyorumnanaktanhayal kuruyorum.benim iğnelerim on gün sürecek ve ben en çok 20 gün sonra bebeklerimi alıp eve döneceğim.sonrasıda allah kerim.annelerine tutunacaklarına inancım sonsuz...inşallah hepimizin yüzü gülecek ...yerimseniben

selam arkadaşlar,sabah transferim yapıldı,test günüm 21 aralık.
2gün transferi,3 tane..dinleniyorum.
sizlerede sağlıklı bebişler diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…