selam arkadaşlar,sabah transferim yapıldı,test günüm 21 aralık.
2gün transferi,3 tane..dinleniyorum.
sizlerede sağlıklı bebişler diliyorum.
evet ya...ben biraz sabırsızım bu konuda daha doğrusu bir şey yapmadan beklemek canımı çok sıkıyor. şimdi en azından çaba göstermeye başladım ve çok mutluyum.opuyorumnanaktanhayal kuruyorum.benim iğnelerim on gün sürecek ve ben en çok 20 gün sonra bebeklerimi alıp eve döneceğim.sonrasıda allah kerim.annelerine tutunacaklarına inancım sonsuz...inşallah hepimizin yüzü gülecek ...yerimseniben
nefess canımmm hadi gözün aydınnnnn....inşşş herşeyy istediğin gibi olurrr......
canım hangi ignelere başladın benimde kısa protokol olucak.
canım bugün adet olup randevu aldım.yarın gideceğim doktora.bakalım ne verecek yarın sabah randevum.döner dönmez yazarım buraya ne yaptığımızı.senin ki ne zaman başlıyor.
vayyyy umutcularrr burda desenizee....evet bencede çok şeker bi bayan neslihan hanımm.....oda tedaviyle çocuk sahibi olmuşş bilmem söledimii?????
hayırlıı olsun tedavin canımm.......
kızlarrrrrrr adet oldummmmmmmmmm kaydirigubbakcemile3tam gününde hiç aksamadı çok şükür yarın için de randevu aldım yarın başlıyorum ilaçlaraaaaa
hayırlı olsun
Ben bugün randevuma gittim umut a ve iğnelere başladım pazartesi kontrolüm var yani anlayacağınız mikroenjeksiyona başladım bende.Rabbimm hepimizin gönlüne göre versin
hayırlı olsun canım....inşallah hepimiz meleklerimize kavuşruz hihoyyyt
Ben bugün randevuma gittim umut a ve iğnelere başladım pazartesi kontrolüm var yani anlayacağınız mikroenjeksiyona başladım bende.Rabbimm hepimizin gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?