aralık ayında tedaviye başlayacak arkadaşlar burada buluşalım

selam arkadaşlar,sabah transferim yapıldı,test günüm 21 aralık.
2gün transferi,3 tane..dinleniyorum.
sizlerede sağlıklı bebişler diliyorum.

inş. hayırlısıyla herşey yolunda gider buradan yazarsın bizlerede olurmu güzel haberlerini

hilalim canım güzel yüzlü arkadaşım pgt nin ii çıkmasın çok sevindim yazmışmıydım hatırlamıyorum :))
sen nasılsın görüeşemiyoruz iisindir umarım herşey yolundamı fıstık

yazmıştım canım benimm......çok teşekkür ederim.....iyiyim benn sen nasılsınnn tedavin nasıl geçiyorr...doğum kontrol hapın bittiğine göree 5 gün içinde adet olursunn.....ve sende 2.devreye geçersin.....
nefes senden sonra başladı ama seni geçer heraldee onun kii kısa protokoll...hadiiii sizeee pozitiffff pozitiffff sonuçlar diliyorum....

canım hangi ignelere başladın benimde kısa protokol olucak.

canım hangi ignelere başladın benimde kısa protokol olucak.

canım bugün adet olup randevu aldım.yarın gideceğim doktora.bakalım ne verecek yarın sabah randevum.döner dönmez yazarım buraya ne yaptığımızı.senin ki ne zaman başlıyor.

nefescim hadi gozun aydin adet olmusun gununde insallah hersey yolunda gider ve bebislerine kavusursun
meltemcim hadi hayirli olsun insallah SIKI SIKI tutunurlar bebislerin sana ve 9 ay boyunca hic birakmazlar

canım bugün adet olup randevu aldım.yarın gideceğim doktora.bakalım ne verecek yarın sabah randevum.döner dönmez yazarım buraya ne yaptığımızı.senin ki ne zaman başlıyor.

benim 3. Denemem bu diğerleri uzun protokolde oldu. Adetimi bekliyorum olsun d.kontrol hapına başlıcam o bittikten sonra ignelere daha var bana inş. Hepimizinki hayırlı olur.

Ben bugün randevuma gittim umut a ve iğnelere başladım pazartesi kontrolüm var yani anlayacağınız mikroenjeksiyona başladım bende.Rabbimm hepimizin gönlüne göre versin

hadı hayırlı olsun nefes sende ısı resmıyete doktun.yarın bıze haber mutlaka.hadı hayırlısı...

Ben bugün randevuma gittim umut a ve iğnelere başladım pazartesi kontrolüm var yani anlayacağınız mikroenjeksiyona başladım bende.Rabbimm hepimizin gönlüne göre versin

hayırlıı olsun tedavinnn...ne güzell ilk görüşmede hemen başlıyosun tedavine bekleme felan yokkk....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…