Ben bugün randevuma gittim umut a ve iğnelere başladım pazartesi kontrolüm var yani anlayacağınız mikroenjeksiyona başladım bende.Rabbimm hepimizin gönlüne göre versin
hayırlı olsun tedavin bugün ilk defa mı gitmiştin
selam kızlarrrrrrrr
öncelikle herkese hayırlı cumalar:Saruboceq:
bugün ilk iğnemi oldum.:))
en iyisi en baştan anlatayım.merkeze gittim ulun bey muayenemi yaptı.ben giyinirken eşimle konuşuyordu.güzel hatta çok güze hatta süper dedi.başlayabiliriz tedaviye dedi.
hadi hayırlı olsun arkadaşım. benim de 4 ya da 5 gün sonra yumurta toplama işlemim yapılacak inşallah.
inşallah yumoşların çok güzel çıkar arkadaşım ...hepimiz için hayırlısı olsun...göbüşüm morarmış:1no2:
inşallah yumoşların çok güzel çıkar arkadaşım ...hepimiz için hayırlısı olsun...göbüşüm morarmış:1no2:
hayırlı cumalar arkadaşlarr bende yeniyim buralarda benim eşimden kaynaklanan sebeplerden dolayı bebeğim olmuyor ben şuan merkez araştırması yapıyorum bu konuda en iyi. merkez sizce hangisi?
normalde geçen ay gittim aşılamaya başlıcaktık adetimde fakat sonuçlar düşük çıkınca eşimin aşılama iptal direk tüp bebek tedavisi dün de adetimin 2.günü olduğundan hemen başladık
selam kızlarrrrrrrr
öncelikle herkese hayırlı cumalar:Saruboceq:
bugün ilk iğnemi oldum.:))
en iyisi en baştan anlatayım.merkeze gittim ulun bey muayenemi yaptı.ben giyinirken eşimle konuşuyordu.güzel hatta çok güze hatta süper dedi.başlayabiliriz tedaviye dedi.sonra ilaçlarımı yazdı.ilk ödemeyi yaptık.hemşire tarif etmek için yanına çağırdı.ben zaten daha önceden iğne vurmayı biliyordum.ben vurayım dedim hemşireye.ilk iğnemi ben yaptım ama çok acıdıneyse önemli olan başlamış olmam.salı günü tekrar kontrolüm var.şimdilik.puregon 300 ile başladık.aranızda bu ilacı kullanan var mı?ayh çok heycanlı ve mutluyum.20 gün sonra meleklerim benimle olacak yaşasın!
kızlara gizemin listesine isim yazdırın :) bekliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?