aralık ayında tedaviye başlayacak arkadaşlar burada buluşalım

Dün transferim gerçekleşti tedavimden 3 kutu cetrotide ile 1 kutu gonal f arttı embriyolarımı da dondurduğum için artık bana lazım değil ihtiyacı olanlar bana mail ile ulaşabilirler.Herkezin sağlıklı hayırlı uğurlu bebek sahibi olmalarını dilerim

ben enverbeye gıdıyordum ayrılmış suanda suleyman beyle devam edıyorum tek dondurulmuş embrıyonum var çözulunce bozulmazsa eger allahın ızınıyle salı gunu transferım var bana dua edın ne olur allah hepımıze yuzumuzu guldurur inş.

merhaba arkadaşlar ben hülya 4 yıllık evliyim bende bu ay tüp bebek yaptırıyorum adetimi bekliyorum olunca aricam ertesi güne randevu verecekler doktor antibiyotik ve başka ilaç verecem dedi tüm tahlillerimi yaptırdım temiz çıktı çok şükür adetin 21.günü iğnelere başlicakmışım bizim ki uzun protokol olucak (bu arada bizim problemimiz eşimin sperm sayısı sayı 2-3 milyon) inşallah allahım hepimize annelik ve eşlerimize de babalık duygusunu tattırır aminnnnnnnnnnnnn....

hayırlı cumalar arkadaşlarr bende yeniyim buralarda benim eşimden kaynaklanan sebeplerden dolayı bebeğim olmuyor ben şuan merkez araştırması yapıyorum bu konuda en iyi. merkez sizce hangisi?

günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. bu güzel günde allah dualarımızı kabul etsin

hayırlı olsun tedavin bugün ilk defa mı gitmiştin

normalde geçen ay gittim aşılamaya başlıcaktık adetimde fakat sonuçlar düşük çıkınca eşimin aşılama iptal direk tüp bebek tedavisi dün de adetimin 2.günü olduğundan hemen başladık

selam kızlarrrrrrrr
öncelikle herkese hayırlı cumalar:Saruboceq:
bugün ilk iğnemi oldum.:))
en iyisi en baştan anlatayım.merkeze gittim ulun bey muayenemi yaptı.ben giyinirken eşimle konuşuyordu.güzel hatta çok güze hatta süper dedi.başlayabiliriz tedaviye dedi.sonra ilaçlarımı yazdı.ilk ödemeyi yaptık.hemşire tarif etmek için yanına çağırdı.ben zaten daha önceden iğne vurmayı biliyordum.ben vurayım dedim hemşireye.ilk iğnemi ben yaptım ama çok acıdı neyse önemli olan başlamış olmam.salı günü tekrar kontrolüm var.şimdilik.puregon 300 ile başladık.aranızda bu ilacı kullanan var mı?ayh çok heycanlı ve mutluyum.20 gün sonra meleklerim benimle olacak yaşasın!

Son düzenleme:

hadi hayırlı olsun arkadaşım. benim de 4 ya da 5 gün sonra yumurta toplama işlemim yapılacak inşallah.

kızlar herkese merhaba tüp bebekte kaç kişiyiz topiğime bi bakarmısınız lütfen

hayırlı cumalar arkadaşlarr bende yeniyim buralarda benim eşimden kaynaklanan sebeplerden dolayı bebeğim olmuyor ben şuan merkez araştırması yapıyorum bu konuda en iyi. merkez sizce hangisi?

Ben merkez seçimimi umut tüp bebek merkez tarafından kullandım benim doktorum süleyman bey eşimin doktoru emre bakırcıoğlu şimdilik her iki doktordan da memnun kaldım sana gidip görüşmeni tavsiye edebilirim

ben daha önce kullandım herhalde en rahat kullanılan ilaç

meldayel canım allah yardımcın olsun
tüp bebekte kaç kişiyiz araştıryo gizem baktım sen varsın zaten listede:)))

nefescim canımm sırf seni merak etiğim için bugün girdim internetee....puregon geçen tedavimdede bana verilmiştiii fakat dr o ilacı değill menagonu tercih etti banaa...menagon daha tesirlimiş....şimdii benimde ilaçlarım yazıldıı ve banada puregon verildii.....demek adetle başlanıyor puregona göbekten mi vuruldun canım????ve kaç kutu verildi sana puregon???inşşş herşeyy böle güzell giderr ve evlatlarını kucağına alırsın......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…