aralık ayında tedaviye başlayacak arkadaşlar burada buluşalım

bende adeti bekliyom bugün veya yarın olurum bi kaç güne bende başlarım :)

hadı hayırlı olsun nefes.ınsan 1 adım daha yaklasmıs hıssedıo kendını dıılmı?ben bugun 3.gonal f ımı vurulcam.bende yarın tekrar gıtcem kan vercem doz ayarlamak ıcın.her kan vermeye gıttıgımızde ultrasonla muayenede oluyomuyuz?bılıomusun?sımdı yumos buyutme zamanı kaydirigubbakcemile3

ediliyorrrr yumurtalar ne alemde bakılıyorrr canımm...ben ilk muayene olupp ondan sonra kan vermiştimm.....

nefes hayırlı olsun 20 gün sonra meleklerin seninle allahın izni ile pozitif düşün pozitif olsun:)

bişey soracagım bu puregon u ssk ödüyormu acaba ben hep gonal f kullanmıştım bu isim yabancı geldi..

evet karşılıyorrr...benim rapora yazıldı bu ilaççç yani puregon.....ama zaten tüp bebek raporun varsa hangi ilaç gerekiyorsa yazılıyor diye biliyorum.....
senin raporun varmıı???varkenmii gonal f ye para verdin bademirr???

hadi kolay gelsin fıstık ne çabuk morarttın benimde bi taraf mor:)

çok sağol nevincim valla hemen horardı.cildim hassas ya ondan heralde ama olsun razıyım ben ...inşallah sende 2. aşamaya geçersin bi an önce insan kendini çok yaklaşmış hissediyo sırnaşık şey

evet öyle oluyo canım nefescim hilalcim sana tüp bebekte kaç kişiyizde yazdım oku ltfn:))

sağol hilalcim.şimdilik 4 kutu verdiler.salı günü tekrar kontrolüm var o günkü muayeneye göre tekrar verecek ilaç ama değişecek mi bilmiyorum.evet göbekten vurdum :))ilkini ben vurdum aferim banaaahihoyyytgamyoncuiremsu

sağol canım.muayene oluyoruz sanırım adetli iken bile olduğumuza göre canım.kan sonucu ne kadar sürede çıkıyor ki?:uhm:

sen alıştın artık iğne yapmaya gel benimkileride yap canım çok acıyo yapamıyom ya

bak adet olmuyom ya bende (
geldin geçtin beni kıız:))

nefes hayırlı olsun 20 gün sonra meleklerin seninle allahın izni ile pozitif düşün pozitif olsun:)

bişey soracagım bu puregon u ssk ödüyormu acaba ben hep gonal f kullanmıştım bu isim yabancı geldi..

sağol canım hepimizin tedavisi hayırlı olsun.benim tedavimi ssk ödemediği için ne ödeyip ödemediği hakkında bir bilgim yok canım ya kusura bakma.:1no2:

klava:
sen alıştın artık iğne yapmaya gel benimkileride yap canım çok acıyo yapamıyom ya

bak adet olmuyom ya bende (
geldin geçtin beni kıız:))

yapayım benim için sorun değil 10 yıldır iğne vurup serum takıyorum nasıl olsa:hulya:göbekten ilk oldu.olursun canım ya stres yapma bana diyordun sen niye yapıyorsun kız stres

benım 2 kutu ılacımı merkezden verdıler.ama yetmıcek bence heralde bı kutuda ben alıcam.3gunde bı kutu bıttıgıne gore bakalım ya sonunda bebısımızı kucagımıza alalım da butun acılarımızda gecer hepsını unuturuz dımı kızlarrr kaydirigubbakcemile5

çok hakllısın bebeğimi kucama alsam sanırım bütün çektiğim çileyi unuturum

kızlar beklemedeyim daha test gününe çok var.
sizlere kolaylık diliyorum,inşallah hep birlikte hamiş sayfasına geçeriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…