hadı hayırlı olsun nefes.ınsan 1 adım daha yaklasmıs hıssedıo kendını dıılmı?ben bugun 3.gonal f ımı vurulcam.bende yarın tekrar gıtcem kan vercem doz ayarlamak ıcın.her kan vermeye gıttıgımızde ultrasonla muayenede oluyomuyuz?bılıomusun?sımdı yumos buyutme zamanı kaydirigubbakcemile3
meldayel canım allah yardımcın olsun
tüp bebekte kaç kişiyiz araştıryo gizem baktım sen varsın zaten listede:)))
selam kızlarrrrrrrr
öncelikle herkese hayırlı cumalar:saruboceq:
Bugün ilk iğnemi oldum.:))
en iyisi en baştan anlatayım.merkeze gittim ulun bey muayenemi yaptı.ben giyinirken eşimle konuşuyordu.güzel hatta çok güze hatta süper dedi.başlayabiliriz tedaviye dedi.sonra ilaçlarımı yazdı.ilk ödemeyi yaptık.hemşire tarif etmek için yanına çağırdı.ben zaten daha önceden iğne vurmayı biliyordum.ben vurayım dedim hemşireye.ilk iğnemi ben yaptım ama çok acıdıneyse önemli olan başlamış olmam.salı günü tekrar kontrolüm var.şimdilik.puregon 300 ile başladık.aranızda bu ilacı kullanan var mı?ayh çok heycanlı ve mutluyum.20 gün sonra meleklerim benimle olacak yaşasın!
hadi kolay gelsin fıstık ne çabuk morarttın benimde bi taraf mor:)
nefescim canımm sırf seni merak etiğim için bugün girdim internetee....puregon geçen tedavimdede bana verilmiştiii fakat dr o ilacı değill menagonu tercih etti banaa...menagon daha tesirlimiş....şimdii benimde ilaçlarım yazıldıı ve banada puregon verildii.....demek adetle başlanıyor puregona göbekten mi vuruldun canım????ve kaç kutu verildi sana puregon???inşşş herşeyy böle güzell giderr ve evlatlarını kucağına alırsın......
hadı hayırlı olsun nefes.ınsan 1 adım daha yaklasmıs hıssedıo kendını dıılmı?ben bugun 3.gonal f ımı vurulcam.bende yarın tekrar gıtcem kan vercem doz ayarlamak ıcın.her kan vermeye gıttıgımızde ultrasonla muayenede oluyomuyuz?bılıomusun?sımdı yumos buyutme zamanı kaydirigubbakcemile3
nefes hayırlı olsun 20 gün sonra meleklerin seninle allahın izni ile pozitif düşün pozitif olsun:)
bişey soracagım bu puregon u ssk ödüyormu acaba ben hep gonal f kullanmıştım bu isim yabancı geldi..
sen alıştın artık iğne yapmaya gel benimkileride yap canım çok acıyo yapamıyom ya
bak adet olmuyom ya bende(
geldin geçtin beni kıız:))
benım 2 kutu ılacımı merkezden verdıler.ama yetmıcek bence heralde bı kutuda ben alıcam.3gunde bı kutu bıttıgıne gore bakalım ya sonunda bebısımızı kucagımıza alalım da butun acılarımızda gecer hepsını unuturuz dımı kızlarrr kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?