aralık ayında tedaviye başlayacak arkadaşlar burada buluşalım

ben iyiyim nefescim sen nasılsınnn????nasıl gidiyorr hayatttt sonunda tedavine başladınn eminim çok mutlusundurr......

iyiyim hilalcim.hayat güzel gidiyor :))iğneler canımı yaksada iyi gidiyor en azından her geçen gün bebeklerime yaklaşıyormuşum gibi hissediyorum.sen ne zaman başlıyorsun?birde bu iğneler çok yakıyor sende de öyle miydi canım...:ecrin_bebek:

canım ben hiç göbekten iğne olmadım...ve senin şuanda kullandığın ilacıda kullanmadım.....ben lukrin kullandımm koldan oda acıtmıyorduu zaten insülinle vuruyordum...
ardındanda menagon kullandım oda kalçadandı oda ağırmıyordu....tek çatlatma iğnesini göbekten oldum oda acımadıı....
benim ne zaman başlıyacağım adetime bağlı hala olmadımm ne zaman olurum bilmiyorum....hislerinn inşş gerçek olurr bebeklerin sana sıkı sıkı tutnurr ve kucağına alırsın......

inşallah canım...iğne feci yakıyooo...bi süre de karnım geriliyor ama sonra geçiyor.inşallah bebeklerim gelir ve ben tüm bunları unuturum

inşşşş bi daha aynı şeyleri yaşamak zorunda kalmazsıınn...ve ilk dnemendee kucağına alırsın bebişlerini....o zamanda unutursun herşeyiiiiii.......

12.30 da canım...yarım saat oynasa sorun değil ama aynı saatlerde vurmaya çalış dedi hemşire.yumurta toplarken anestezi veriyolar ya.çok ağır oluyo mu.1 günde falan toparlanabiliyo mu insan acaba...

arkadaslar merhaba
sımdı tedavıde en onde kım acaba
bızım 8. gunumuz gonal f 300 den 225 e dustuk lucrıne de devam
basta acıtmıyordu ama artık gonal f vurulurken batmıyor ama ben sıkıyorum dısımı batırıyorum :)
ıkısıde gobekten bızımkıler
sanırım transferden sonra kalcadanda baslayacagız henuz bellı degıl
hepımız kolay gelsın
bebısler bekletmesın yorgun annelerını :)

ağır felan olmuyor hiçç korkmaa....bende çok korkarak gitmiştimmm bittikten sonra ben neden bundan korkmuşum ki dedim....
işlem sırasında zaten anestezi olduğu için hissetmiyorsun...sonrasındada ağrı felan olmuyorr biraz karın ağrısı...ben eve geldiğimde gayet iyidim yani.....

sağol hilalcim ya içim rahatladı...ben korkuyorum anesteziden...bencede bekletmesinler ipekcim :))

inşşş ipekcimmm inşşş.......
heralde progestanınn iğnesini vurulucaksınn fitil yerinee.....

hılalcım oncekınde crınojel kullanmıstım progestan hapla bırlıkte
sanırım ıgne olacak bu sefer
aslında benı dusunduren transferden sonra hergun saglık ocagına nasıl gıdıp gelecegım
cok uzak degıl ama ıste bıraz dıkkat gerektırıyorya bızım durumlar endıselıyım bıraz
hayırlııs bakalım bı transfer gorelımde nasıpse dusunıruz

ipekcim bende ilk tedavimde fitil kullandım sadece.....şimdiki ne olur bilmiyorum daha tedaviye başlamadım.....
ama iğnenin daha etkili olduğu söleniyorr....fakat haklısında transferden sonra hergün evden çıkmakkk da düşündürüyor insanıı...ama yakınmış sana sorun olmazz inşşş...
bu sefer inşşş evlatlarımıza kavuşuruzz.....

sağol hilalcim ya içim rahatladı...ben korkuyorum anesteziden...bencede bekletmesinler ipekcim :))

nefescım hıc korkma 10 dk lık bısey oldu bittiiii
hatta cıkınca azıcık agrın olsada kendını dınlenmıs rahatlamıs hıssedıyosun boooyle derın bır uykudan uyanmıs gıbı:) ben hatta hafif leyla gıbı dolanıyomusum agız kulaklarda opuyorumnanaktan anestezının bana etkısı bu oluyor :))
hatta hastaneden cıkınca gıt sevgi parkına mıs gıbı denıze karsı bır cay ıc benım ıcınde hemsom kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…