aralık ayında tedaviye başlayacak arkadaşlar burada buluşalım

amin hilalim amin :)

slm meryemcimmm.......ben iyiyim sen nasılsınnn?????seninde türkiyeye gelmene az kalmışşş....

iyiyim sagol cnm
evet canim az kaldi allahin izniyle 25 aralikta geliyoruz insallah
cifte heycan var bende hem memlekete geliyorum hemde tedavi heycani
rabbim emeklerimizin karsiligini verir insallah

opuyorumnanaktangitmeyi çok isterdim ama ben şuanda istanbuldayım canım...
çooooooookkkkkkkkkkk özledim samsunumu memleketimiz gibisi var mı be...
ayh helede simitini çok özledim.çıtır çıtır olsada yesek cokacimcoook

kendi adıma iyiyim meryemcim sen nasılsın...heyecanın mübarek olsun sırnaşık şeysırayla hepimizi heyecan basıyor hadi bakalım hayırlısı

ınsallah yaza bebıslerımızle gıderız canım bende cok ozledım sorma :gitme:

ınsallah yaza bebıslerımızle gıderız canım bende cok ozledım sorma :gitme:

yazın bebişlerimiz karnımızda oluyor alkisalkisalkisdoktor izin verirse ben giderim vallahi.orada yaşarken çiftlik caddesine uyuz olurdum:jeyyarrayı bile özledim vallahi karadeniz gibisi var mı beeee...kokusu yeterhihoyyyt

bencede karadeniz gibisi yokk katııyorum sizleree..ama sadece yaz tatili içinn...oda sadece 1 ay...bende rizeliyimmm....ama doğma büyüme istanbullu olduğum içinnn istanbulu tercih ederim....

aslında herkese memleketi hos geliyor dogal olarak bizede karadeniz :)
kızlar hangı merkezlerde tedavınız olurkı karsılasırız bıyerlerde
biz memorıaldeyız

merhaba,
sana nasıl mail ile dönebilirim? elindeki ialçlar benim reçetemdede var.henüz almadım.maddi sıkıntılardan dolayı.eğer başka birine söz vermediysen yardımına ihitiyacm var.

selam kızlar,ben bugün memoriala gittim. daha önce yapılan testlerimiz vardı ama tekrar istedi.eşimin sperm sayısı 800.000 olduğu için onnun sperm tahlilini özel olarak nedi merkezlerinde istediler. reçete veridler bana.ilaçalarımın çoğu sizinkinden farklı.henüz almadım.2000 i geçiyo zaten şuanda o ilaçlar.çidere üye olduğum içinde 1900 olan tedavi 1650 euroya düşüyo.bu cuma yada c.tesi regli olcam. napsam bilemedim.acaba bide umutamı baksam. umut bana uzak kalddığı ve çalıştığı için tercih etmemiştim. kararsızım.bana falbiol ve glifor başla dediler hemen.tahlillerle birlikte gittiğimde ise sırayla zitrotek, gonol f , cetrotide ve pregnly başlıcakmışım. ama hangi aşamalarda bilemiyorum.nolur yardm edin bana.

haa bu arada aklımdayken şunuda sormak isityorum. umutun paket fiyatı ilaçlar dahil 5000 tl bilddiğim kadarıyla. peki her muayene gittiğimizde ayrıca muayene parasıda ödeyecekmiyiz???

hastane parası zaten veriliyorr ayrıca bide muayene parasıı istenirmiii????hiçç bilmiyorumm....benim ilk görüşmemdee ücretsizdiii......

sanmamm ama bize öle bişeyy sölenmedii......ilk muayene ücretsizseee diğerleri neden ücretli olsun kiii...

kızlar kimler in transferi yapıldı,bekleyenler var mı..benim 9 gün sonra test günüm..offf iğnelerle vakit geçiyodu.ümidim fazlaydı.bekledikçe insanın kafası daha bi karışıyo..
tedavide olanlara kolaylıklar diliyorum.bebişlerimiz gelsin lütfennn..

kızlar dun doktora gıttım dozum degısmedı ama yarın sabah bı daha gıtcem.cok heyecanlanıorum hemsıre 19 gıbı yumos toplarız buyuk ıhtımalle yanı 6gun falan var.benım bugun gonal f 5.ıgnem.kımın tedavısı önde gıdıo?

kızlarrrr bende adet oldummmm ama yarın dr.a gitmiycemmmm daha tamm olamadımm kahverengii lekelenmeler varr..ondan solayı salı gidicemmm...hemde eşimin yrın işi varmışşş salı benimle gelebilirmişş ondan dolayı salı gidicem......
nefescim sende salı gidicektinn kaçta gidiceksinnn???inşş ordaa görüşürüzz...biz sabah erkenden giderizz büyük ihtimalll....yarında neslihan hanımı aramayı düşünüyorumm randevu almak için......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…