aralık ayında tedaviye başlayacak arkadaşlar burada buluşalım

gözün aydın canım...kaydirigubbakcemile2ben saat dokuz gibi evden çıkarım tırafik açıksa 9.30 değilse 10 gibi oradayım.inşallah karşılaşırız.:dance:

kızlarrrrrrrr bişey soracağım.kontrole gittiğimde kan alıyorlar mı? alıyorlarsa sonuç kaç saatte çıkıyor?bilgisi olan var mı?

teşekkürlerr meryemcim,nevincimm ve nefescimmm.....ama hala sökülmedim kızlar yaaaa.......acaba içdiğim şeker ilacındanmı kaynaklanıyorr....
nefes canımmm ben hastanede yaptırmıştımmm.ondan yoğunluk oluyoduu vee sonucu beklemiyodumm sonradan arayıp öğreniyodum.....
siz bekliyecekmisiniz kan sonucunu?????

ben daha erken çıkarımm ama heralde o saatlerde olurum hastanede......çünküüüü ben taaaaaa avrupa yakasından gelicem orayaaa.....

iyiyim canım.iyi gidiyor galiba.yarın kontrolüm var.seninki nasıl gidiyor.ya dünden bu yana kasıklarımda ağrı var çok huzursuzum iyi mi kötü mü bilbiyorum :sinifsinif:

iyiyim canım.iyi gidiyor galiba.yarın kontrolüm var.seninki nasıl gidiyor.ya dünden bu yana kasıklarımda ağrı var çok huzursuzum iyi mi kötü mü bilbiyorum :sinifsinif:

ben daha baslamadim canim 25 aralikta turkiyeye geliyoruz ocak basi gibi baslicaz insallah
bence iyiye isaret canim agrilarin yumurtalar buyuyor canim onun icin agrin oluyo tabi dra sor yinede canim yarin

söyleyeceğim mutlaka.inşallah hepimizin tedavisi iyi gider ve güze sonuçlar alırız.canım şimdi iğnemi vuracağım ben çok yaktığı için bi süre yatıyorum.sonra tekrar yazarım kendine dikkat et öptüm....

diğerr topiğede yazdımm burayada yazıyımmm...
kızlarrr dün adet olmama rağmenn yinede sökülmedimm...hastaneyi aradımm..ulun beyde belki bi sorun vardırr yinede yarın gel dedi....ne olurr dua edinnde bi sorun çıkmasın.....yarın 9 da burda olun dedi neslihan hanımmm...bizdee 9 gibi orda oluruz heraldee nefescim......
hala yatıyomusunn nefscimmm????iğne o kadar yakıyomu yaaaa???korkuttun beni heheheeeeeeeeee:)))))

geldimmmm çoktan kalktım da ancak yazabildim.ben 9 gibi evden çıkarım canım.inşallah sorun çıkmaz canım yaaa

ne güzell sana yakın hastanenn...ben ilkiindede anadolu yakasında denedim...2.denemde şimdi umutda olacak yine ordaaa.....
fatmanurrr onun zorluğunu bilirim canım...bende ilkindee 14 gün bekledimm...14.gün çağırmıştı beni dr.um..ne idrar testleri yaptımda ağladım...
hiç bişeyiii o beklemek kadar zor değil sana katılıyorum.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…